Se på karta

frysrum 

gav 104 företag inom detta område

Strömbergs Montage AB, Anders

Fjärdingen 20488293 Helgum
logo

Kyl- och frysrum till försäljning och montage till butiker, restauranger, storkök, sjukhus, lager m.m. Välkomna att kontakta oss!

Panelbyggen Sverige AB

Dinglevägen 70B45643 Väjern
logo

Vi bygger kompletta överbyggnader men även delar av så som fasader, mellanväggar, undertak, kyl- och frysrum/lager, produktionslokaler, renrum och all förekommande byggnation där sandwichpaneler är inkluderade.

Kylpanel Nässjö AB

Lerbacksgatan 657138 Nässjö
logo

Vi löser ditt behov av kyl eller frysrum oavsett storlek.

Österlenkyla AB - IVT Center

(5)

Vetegatan 1627199 Ystad
logo

Vi är ett företag i Skåne som arbetar med att installera och reparera värmepumpar, luftkonditionering, kylaggregat, kylrum, kylskåp, frysaggregat, frysrum och frysskåp både för företag och privatpersoner. Vi erbjuder även hjälp om du har problem med luftkonditionering i din bil.#nl##nl#

Strömbergs Montage AB, Anders

Hagavägen 134232 Alvesta
logo

Kyl- och frysrum till försäljning och montage till butiker, restauranger, storkök, sjukhus, lager m.m. Välkomna att kontakta oss!

Osab

Fallskärmsvägen 5A17569 Järfälla
logo

Vi har utrustning till livsmedelsindustrins alla förekommande branscher, för liten och stor produktion. Vi erbjuder även skräddarsydda maskiner/system, som passar just för Era behov. Vissa maskiner passar även för icke livsmedel.#nl#Välkommen att kontakta oss för personlig service.

T.J.ing AB

Östra lindomevägen 5043734 Lindome
logo

Vi har specialiserat oss på tillfälliga lösningar inom kyla och reservkraft. Installationer, reparationer och teknisk support.

KOGI Försäljnings AB

Nastagatan 1770227 Örebro
logo

Vi planerar, ritar upp och skapar moderna kök och inredningar till storkök, restauranger, caféer, krogar, pizzerior m.m.

Hisingens Kylservice AB

Rådjursvägen 2B46177 Sjuntorp
logo

Din lokala partner när det gäller försäljning, installation och service av värmepumpar luftkonditionering, kyl- och frysanläggningar.

Intemp

Stureparksvägen 745155 Uddevalla
logo

PIN är en professionell leverantör som erbjuder helhetslösningar inom IT-infrastruktur. Vi tar ett helhetsansvar för våra kunders IT-infrastruktur för att skapa driftsäkerhet och tillgänglighet för kundernas verksamhet. Vår kompetens ger våra kunder förtroende att lämna ansvaret i våra händer, ett ansvar vi tar på största allvar. En välvilja att hjälpa och stödja kunderna är genomgående i PINs organisation. Denna personliga service är mycket uppskattad bland våra kunder.

Petterssons Bygg & Trädgårdsentreprenad AB

Solberga GRÖNLÖTEN 61492 Söderköping
logo

Vi är ett bygg och trädgårds entreprenadföretag som hjälper dig hela vägen. Från skog till nyckelfärdigt. Vi gör alla steg i ditt byggprojekt och har ett nära samarbete med duktiga elektriker. Vi gräver, snickrar och sköter din fastighet. Trädgårdsplanering och stensättningar är även det en stor del av våran sommar.

Dean Service

Glebers väg 125353 Påarp
logo

Kyl & Värmepumpservice

(5)

Starby landsväg 12626295 Ängelholm
logo

Välkommen till Kyl & Värmepumpservice – Expert på värmepumpar i Ängelholm och Helsingborg!

Kyl-Effekt AB

(5)

Galvaniseringsgatan 441707 Göteborg
logo

Försäljning Installation & Service av kyl- & frysanläggningar, luftkonditionering, ismaskiner, värmepumpar mm. Vi har levererat kyla till bland annat industrier och livsmedelsbutiker, fartyg och fastigheter i över 50 år och vet vad som krävs i form av helhetssyn och detaljkunskaper för att åstadkomma en effektiv kylanläggning.

Söner El AB

Karlstorpsvägen 553157 Lidköping
logo

Ett elföretag som löser det du vill ha hjälp med inom el, energi och teknik. Vi fixar helhetslösningen där du själv bestämmer, hur mycket du vill engagera dig med din egen arbetsinsats. Inget jobb är för litet för din elektriker i Lidköping, Söne El. Hör av er för en personlig kontakt.

Huddinge Maskinservice AB

(5)

Vikingavägen 114148 Huddinge
logo

Din värmepumpspartner i hela StorStockholm. Personlig service och installation av värmepumpar!

iskuben

Hantverksvägen 1115165 Södertälje
logo

Välkommen till Iskuben Coldstore AB! Vi har lager och fryslager i Södertälje. #nl#Kontakta oss gärna för mer information!

Cooltainer Svenska AB

Vattholma 74392 Vattholma
logo

Vi på Cooltainer har utvecklat ett mobilt förvaringsutrymme för livsmedel som motsvarar det som köket behöver. Vi har tagit vara på det som personalen i köket uppskattar och fört över detta på det temporära förvaringsutrymmet.

SLS Kyla Värme Energi AB

Butängsgatan 6D60223 Norrköping
logo

Vi tillverkar, levererar och installerar kylaggregat och värmepumpar i olika storlekar samt erbjuder klimatsmarta helhetslösningar. Som tillverkare har vi ett viktigt ansvar, både i det stora och i det lilla. Att värna om miljön är ett villkor för långsiktig överlevnad och SLS bidrag till detta är att i alla lägen förespråka köldmedium med minsta möjliga påverkan för vår planet, samt att erbjuda effektiva aggregat med högsta möjliga COP (Coefficient of Performance).Välkommen till oss på SLS

Sundströms Kyl AB

Fyrisvallsgatan 2375228 Uppsala
logo

Vi på Sundströms Kyl AB arbetar med frys- och kylanläggningar samt installation för kommersiellt bruk.

Rydell & Lembke Kyl- och Värmeteknik AB

Norsholmsvägen 13-1561792 Norsholm
logo

Rydell & Lembke Kyl- & Värmeteknik AB konstruerar, bygger och installerar anläggningar för industriella och kommersiella miljöer. Vi tillverkar egna specialaggregat efter kundens specifikationer men har även ett brett produktsortiment från Carrier. För oss är det viktigt att hålla den tekniska utvecklingen av nya produkter levande. Vi samarbetar med andra teknikföretag och är med och utvecklar och provar nya produkter.

Johnson Controls Systems & Service AB

Lindövägen 6560228 Norrköping
logo

Johnson Controls levererar produkter, tjänster och lösningar som ökar energieffektiviteten och minska driftskostnaderna i byggnader för mer än en miljon kunder.

H. Jessen Jürgensen AB

Aröds industriväg 7041705 Göteborg
logo

H. Jessen Jürgensen AB är ett svenskt servicebolag som levererar köldmedel till såväl företag i Beijer Ref-koncernen som externa kunder.

Skånes Kylteknik

Hammarvägen 628143 Hässleholm
logo

I kombination med våra kontrollsystem och kylaggregat erbjuder våra mjölkkyltankar en smart och flexible modullösning – anpassad till de individuella behoven och förutsättningarna i din mjölkproduktion.

Kylprodukter i Kivik AB

Hjälmarödsvägen 1527732 Kivik
logo

I våra lokaler i Kivik tillverkar vi avfuktare och klimataggregat, kompaktkyl- och frysaggregat samt luftridåer.Vi utför installationer och service av kyl- och frysanläggningar samt luftkonditioneringar, värmepumpar och mobilkyla.