Om Fruängstandläkarna

På vår mottagning samarbetarar vi för att du ska få bästa möjliga tandvård.På vår hemsida hittar du information om oss, och vad vi kan göra för dig.Har du frågor så tveka inte att kontakta oss.Våra patienter blir friskare, så vi välkomnar nya!

Vår vision

Vi strävar efter att kontinuerligt bredda vår kompetens, och vi följer noga med i utvecklingen vad gäller nya material och behandlingsmetoder. Hos oss är samtliga medarbetare lika viktiga, och vi strävar alla efter att ge Dig som patient, en ökad förståelse för, och kunskap om, din mun. Vi arbetar alla för att ge Dig ett omhändertagande, som blir en positiv vårdupplevelse, där Du efter att ha lämnat mottagningen, redan längtar tillbaka. Vårt mål är att våra patienter ska erbjudas vård i en trygg och avslappnad miljö så att besöket hos oss blir till en behaglig upplevelse.

Hos oss arbetar alla i teamet för att patienterna och deras behov ska vara i fokus. Vi strävar efter att ständigt utvecklas för att kunna erbjuda våra patienter bästa möjliga tandvård..​Vi vill att patienterna ska få tandvård som ger en långsiktig hållbar munhälsa som även tillgodoser deras individuella önskemål och behov.

Vi erbjuder ett brett spektra av behandlingar.​

Vi bedriver såväl barntandvård som implantatbehandlingar.​​

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Fruängstandläkarna Tandläkare, Stockholm - 1
  • Fruängstandläkarna Tandläkare, Stockholm - 2
  • Fruängstandläkarna Tandläkare, Stockholm - 3

Fruängstandläkarna, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-

Kategorier

Sökord

akuttandvårdtandstensborttagningtandblekningkäkproblemrotfyllningtandläkaretandläkarskräckpraktikertjänsttandundersökningtandhygienistfamiljetandvårdrotbehandlingimplantatbehandlingartandhygienansluten till praktikertjänsttandbroartandvårdsmottagningakut tandvårdtandgnisslandetandpoleringtandklinikporslinskronorflourbehandlingarblödande tandköttbettproblemakuttandläkareguldkronafriska tändertandröntgenkosmetisk tandvårdtandlossningtandskyddoperera visdomständerbleka tänderproblem med tandgnisslingtandläkarklinikbarntandläkarebettrehabiliteringarkariesbehandlingmunhälsacompositfyllningarfrisktandvårdamalgamsaneringkariesskalfasaderjourtandläkaretandläkarpraktiktandvårdsräddadentalvårdoperera visdomstandFruängstandläkarnadra ut tandtandkronorflourbehandlingtandputsninglegitimerad tandläkareortodontitandbryggorkäkledsbesvärkäkkirurgibettskenatandfasadsnarkskenortandsköterskatandläkartidtandimplantattandgnisslingrotfylla tandsnarkskenaestetisk tandvårdguldkronortandregleringandedräktsbesvärboka tandundersökningtandlossningsbehandlingarlaga tänderblekning av tänderboka tandläkartidbettskenortandläkarbesökplastfyllningarspecialisttandläkaretandsmyckeimplantatbettfelborttag av visdomstandtandvårdsrädslabarntandvårdamalgamfrittborttag av visdomständerdra ut tänderförebyggande tandvårdtandproteservuxentandvårdjourhavande tandläkareallmäntandvårdimplantatkirurgitandteknikerkompositfyllningartandutdragningungdomstandvårdäldretandvårdtandställningporslinskronakirurgikronorvisdomständerimplantatprotetiktandvärkbryggor och broar

Möjliga telefonnummerformat

0897407008-97 40 70089-740 70