Om företaget

Fristad Konsult AB är ett fristående konsultföretag som utvecklar, konsultar och marknadsför vårt egenutvecklade moduluppbyggda verksamhetssystem KomMa för i första hand teknisk förvaltning inom kommuner och kommunala bolag....

Läs mer om företaget
Telefonnummer
033-21 02...
Adress

Backvägen 1

51332 Fristad

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Fristad Konsult AB är ett fristående konsultföretag som utvecklar, konsultar och marknadsför vårt egenutvecklade moduluppbyggda verksamhetssystem KomMa för i första hand teknisk förvaltning inom kommuner och kommunala bolag. Vår verksamhet startade 2002 och har sitt säte i Fristad.

KomMa är ett försystem till kundens redovisningssystem vilket gör att KomMa integrerar bl.a. bokföringsfiler till kundens redovisningssystem. KomMa är den helhet som många inom teknisk verksamhet sök

Mer om oss

Verksamheten som vi bedriver består av utveckling av datasystemet KomMa, utbildning, marknadsföring samt verksamhetskonsulting. Vi upprätthåller dessutom kundstöd per telefon till våra samarbetspartners.

Den målsättning som vi alltid arbetar efter och som genomsyrar vårt arbete är att skapa ett nära och förtroendefyllt samarbete med våra samarbetspartners och på så sätt utveckla och effektivisera deras verksamhet.

KomMa

KomMa är namnet på vårt verksamhetssystem som innehåller alla nödvändiga funktioner för kommunal teknisk förvaltning eller kommunala bolag. Systemet är uppbyggt av moduler som är integrerade med varann, men alla kan också köras var för sig, som t.ex. modulen Förråd Bas.

Förråd är en enkel modul för att hålla ordning på förrådet med funktioner för inköp, uttag, inventeringar och massor av rapporter med mera. Allt naturligtvis integrerbart med kundernas ekonomisystem.

Vi inom FristadKonsult har mer än tjugo års erfarenhet inom detta verksamhetsområde och arbetar idag tätt tillsammans med våra kunder för att ständigt vidareutveckla KomMa.

Läs mer om våra moduler här.

Våra kunder

Våra kunder består av framförallt av kommunaltekniska förvaltningar men vi har även kunder inom kommunala bolag, större centralförråd, hjäpmedelscentraler och energibolag.

Vi ser inte våra samarbetspartners som kunder och inte oss själva som säljare utan vi vill tillsammans med kunderna skapa ett gemensamt samarbetsteam med kundens behov i centrum. Detta arbetssätt har gett oss ett mycket gott rykte bland våra kunder som idag uppgår till över 60 kommuner/företag. Ute hos dessa samarbetspartners har vi idag över 100 moduler installerade och i full drift. Vi ser oss själva som en av marknadens mest kompetenta aktörer och vi besitter spetskunskap inom teknisk förvaltning och dess stödsystem.

Fristad Konsult ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Fristad Konsult AB

Omsättning

14 800 tkr

Vinstmarginal

29.40 %

Anställda

9

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Fristad Konsult AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Fristad Konsult AB

Org.nr:

5566217724

Bolagsform

Aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

62010 Dataprogrammering

62020 Datakonsultverksamhet

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

07.01.2002

Exekutiva befattningar/Administration
Lars Thomas Lövqvist

Extern verkställande direktör

Andreas Gunnar Mast

Huvudansvarig revisor

Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

033210250

03-321 02 50

033-21 02 50

0332-102 50