Se på karta

fransar och bryn 

gav 71 företag inom detta område

(5)

Åkerssjövägen 10 INNOVATUM46153 Trollhättan
logo

Förstklassig hudvård & skönhetsbehandling i avkopplande miljö sedan 1996.Skönhetsbehandlingar enl. gammal äkta ungersk tradition i Trollhättan sedan 1996. När du vill ta en paus från vardagen och unna dig själv en hudvårdsbehandling eller en massage har Thermal Classic Beauty skönhetsbehandlingar som passar dig. Vi erbjuder ett stort utbud av skönhetsbehandlingar med trovärdighet, omtanke och kompetens. Här kan du boka Ansiktsbehandling, Hudvård eller Massage mm.

(5)

Sankt eriksgatan 2311239 Stockholm
logo

Känn dig hemma i goda, omvårdande händer och kom härifrån lika fixad som utomordentligt nöjd. Kunskap blandat med ren passion!

Innervik 20893191 Skellefteå
logo

Välkommen till Innerviks mysigaste skönhetsspa! Valhalla spa ägs av en skicklig, kvalificerad och certifierad kosmetolog och terapeut. De flesta produkterna jag använder i mitt skönhetsspa är ekologiska, veganska, naturvänliga och inte testade på djur.

Stora Brogatan 3750335 Borås
logo

Heléns Beautycenter är en etablerad skönhetssalong sedan många år tillbaka. Faktum är att vi har funnits i Borås i 30 år.Våra kunder söker trygghet och hög kompetens i behandlingar, produkter och service, Därför har vi ett brett utbud av professionella produkter och behandlingar för er att välja emellan. Vi vet att skönhetsdjungeln är stor så låt därför vår välutbildade personal hjälpa er att hitta rätt!Vi älskar att skämma bort våra kunder!

Umevägen 1191132 Vännäs
logo

Salongen ligger på Umevägen 11 i Vännäs, 3 mil utanför Umeå. Här erbjuds du nagelvård med kompletterande skönhetsvård. Nya snygga naglar, fixa till ögonbrynen el varför inte en uppfräschning av fötterna. Tar gärna emot DIG som är nagelbitare! Unna DIG lite vardagslyx i en lyxig och lugn miljö

(5)

Skatåsvägen 479690 Älvdalen
logo

Salong Alli - din hårfrisör i Älvdalen!Salongen erbjuder allt från klippning till färg och toning, slingor och stylingtips för just ditt hår.Med korta väntetider och flexibla öppettider är ambitionen återkommande och nöjda kunder!Här kan du även köpa produkter av högsta kvalité.Utöver kundmottagning på salongen, besöker jag äldreboenden samt gör hembesök vid ex sjukdom.Jag erbjuder pensionärs-, barn och studeranderabatt!

Eskilsgatan 934143 Ljungby
logo

Välkommen till studio C - Piercing, fransar, bryn & hårshop samt inredning.

Säljarevägen 1070236 Örebro
logo

Välkommen in till oss!

Alla är varmt välkomna till oss, vare sig det gäller rådgivning eller tips kring produkter för just din hud.Hos oss får du professionell hjälp med allt frånVi är en erfaren hudvårdsklinik som startade vid millenniumskiftet mitt i hjärtat av Umeå.

Nedre Långgatan 2845772 Grebbestad
logo

Denna anrika salong fick jag , Linda Vindahl äran att ta över 2015 , i lokalen har det bedrivitsfrisörsalong sedan 60-talet och har ett toppläge i centrala Grebbestad .Vi erbjuder det mesta av vad man kangöra med håret och det mesta man behöver i hårprodukter till försäljning .Vi brinner verkligen för det vi gör och ser till att vi ständigt är uppdaterade med det senaste inomvårat yrke.

Åkerbyvägen 8818335 Täby
logo

Välkommen till Täby Dagspa! Vi finns på Enhagsslingan 6 nb Täby. Här kan vi ge dig en stunds avkoppling för kropp och själ i en lugn ljus harmonisk miljö.Hos oss kan du fylla kroppens och sinnets energi med välgörande behandlingar, hämta kraft och komma i balans när tempot är högt.Vi erbjuder ett bra utbud av proffesionella behandlingar och användes oss av de bästa produkterna för optimal hudhälsa och välbefinnande.

Mäster samuelsgatan 4911157 Stockholm
logo

Välkommen till vår skönhetssalong i centrala Stockholm! Hudvård, ansiktsbehandlingar, hårborttagning, avancerad hudvård och kroppsbehandlingar! Våra auktoriserade hudterapeuter erbjuder dig avkopplande och effektiva behandlingar där vi arbetar efter målsättningen att utföra vårt arbete med kvalité, kunskap och omtanke.

(4.61)

Kaplansgatan 1580320 Gävle
logo

Hårvård, hudvård, friskvård. Frisörmästare, LPG-terapeut och massageterapeut under samma tak.Vi är licensierade återförsäljare av Belle madames peruker, toupeér och huvudbonader m.m.Här kan du även hitta unik inredning från bla. Affari samt egentillverkade lampskärmar.I samma lokal hittar du även Professionella nagelprodukter från Magpie Sweden.Våran hårvård kommer från Maria Nila

Vi erbjuder en bred palett av skönhetsvård, skönhetsbehandlingar och utbildningar hela tiden med det övergripande syftet att öka kundernas välbefinnande och självförtroende.

Välkommen till Dermazone Skincare by Helén! En personlig hudvårdssalong i centrala Ängelholm tillsammans med Hårkompaniet. Jag erbjuder skräddarsydda ansiktsbehandlingar, massage, friskvårdsbehandlingar, frans och brynfärgning och vaxning. Besök hemsidan för mer information www.dermazone.se

Tågagatan 7825443 Helsingborg
logo

DIBI Hudvård Salong Tågagatan 78 är salongen som erbjuder många olika delar inom skönhet och salongsmärke som Nimue, Art Deco, Rapsodine. Vi har professionella auktoriserade hudterapeuter massörer och frisörer med många års erfarenhet hos oss. Alla innehar behandlingskadeförsäkring, så hos oss kan du känna dig trygg. Varmt välkommen att boka tid på Boka Direkt eller per telefon.

Diplomerad Nagelterapeut hos Lilly Nails.

Trädgårdsgatan 3B60224 Norrköping
logo

Luxury Beauty Center i Norrköping, din kompletta skönhetssalong! Vi är salongen som sätter guldkant på din vardag. Vi erbjuder allt från lashlift och hårvård till manikyr och vaxning. Boka din tid via telefon eller BokaDirekt. Välkommen!

Camilla Hudvård Öckerö på Hönö, din skönhetssalong med behandlingar för din hud och skönhet samt hälsa! Vi erbjuder allt från Microneedling, lashlift till massage. Boka din tid online eller via telefon. Jag är ansluten till SHR. Välkommen!

Neptunigatan 4621118 Malmö
logo

Välkomna till La Noc! Vi håller till på Neptunigatan 46 i Malmö. Skönhetssalong som erbjuder frisör och vaxning.

Kyrkogatan 321122 Malmö
logo

Ledande skönhetsklinik i Malmö City.Youness Concept fokuserar på att hjälpa dig skapa balans mellan ditt yttre och inre välmående.

Södra storgatan 533233 Gislaved
logo

Välkommen Beauty Boom by Amela! Vi utför våra behandlingar i en kliniskt ren miljö, med utrustning av högsta kvalitet och med största omsorg som en kund kan önska sig. Vi har lång erfarenhet inom allt gällande skönhet och hälsa. Vi erbjuder allt från lashlift, ansiktsbehandling till massage och öronhåltagning. Om du har några frågor gällande våra behandlingar och kring vilken behandling som passar just dig är du välkommen in på en kostnadsfri konsultation!

Götgatan 1111646 Stockholm

(5)

Stenborgsgatan 2A63355 Eskilstuna