Se på karta

fotografier 

gav 10000 företag inom detta område

Lennart Nilsson Photography AB

Box 22058 10422 Stockholm
logo

Lennart Nilsson var en fotograf som tänkte journalistiskt. En pedagog med kamera som såg sin största utmaning i att kunna förklara det oförklarliga och göra det osynliga synligt. En folkbildare med förmågan att skildra vardagen och få andra människor att se. Som hanterde konsten att vinna människors förtroende och därför kommer dem nära.

Bildbutiken i Karlshamn AB

Stängt

Drottninggatan 8237438 Karlshamn
logo

Välkommen till Bildbutiken! Oss hittar du mitt i Karlshamn, och vi hjälper privatpersoner, företag och professionella fotografer att framkalla bilder både analoga och digitalt. Vi säljer och tillverkar ramar efter önskade mått, printar storformat, affischer, canvas, studentplakat. Scannar in foton och gör dina gamla bilder som nya. Vi hjälper dig även att ta körkortsbilder, familjefoton och nyfödda. Allt detta och mycket mer

Oves Trofé Ateljé

Älvdalsvägen 4966931 Deje
logo

Auktoriserad inom: Större däggdjur, mindre däggdjur, trofe, fisk.

Elite Copy AB

Stängt

(5)

Nygatan 5B57131 Nässjö
logo

Vi tillhandahåller produkter och service av högsta kvalitet. Vi erbjuder fullständig copy-service, ritningskopiering, ritningsscanning. Allt från visitkort till storformat.

KameraTeknik Service i Malmö

Stängt

(4.76)

Södra Förstadsgatan 23A21143 Malmö
logo

Vi reparerar de flesta kameramärkena, dock ej garantireparationer. Kamerateknik service startade 1982, och var en auktoriserad Canon verkstad mellan åren 1986 – 2005. Det innebar service på Canons system-, kompakt-, och APS-kameror, objektiv, videokameror och sist men inte minst Canons DIGITALA kameror - såväl stillbild som video än idag.I dag gör vi även scanning och digitalisering av film ,DIA .videoband ,bilder,förstoringar,,ramning,framkallning.

Nobelmuseet i Karlskoga / Alfred Nobels Björkborn

Stängt

Björkbornsvägen 1069133 Karlskoga
logo

Vi erbjuder dramatiserade guidningar i Alfred Nobels sista svenska hem och laboratorium med viss originalutrustning.

Alunda Foto

Stängt

Centrumvägen 6B74731 Alunda
logo

Hos oss kan du bland annat ta körkortsfoton! Vi har ett brett sortiment inom fototillbehör, kontorsmatrial, och elektronik så som mobilladdare, rakapparater m.m. Vi erbjuder även batteribyten till klockor. Besök oss för att utforska vårt sortiment och få professionell rådgivning om vilken kamera som passar bäst för dina behov, behöver körkortsfoton eller kalendern till kontoret. Välkomna!

Dalecarlia Crew AB

Stängt

Ritargatan 678170 Borlänge
logo

Dalecarlia Crew är baserade i Borlänge men arbetar över hela Sverige med olika uppdrag. Vi tillhandahåller personal inom event, produktioner och även till ett flertal olika branscher. Vi hyr också ut material så som staket, toaletter m m. Hyr man personal ifrån oss så får man kvalitet, trygghet och framför allt duktig personal som trivs med att jobba i olika miljöer med annorlunda arbetsuppgifter dag som natt! Stagehands, montörer, ställningsbyggare, site crew, publik-, trivsel-, och informationsvärdar, vaccinationskontrollanter, runners och maskinförare med god erfarenhet är bara några av de styrkor vi tillsammans med vår personal har att erbjuda!

Hans-Erik Nygren – Corporate Photo

Söder mälarstrand 7111825 Stockholm
logo

Professionell fotograf i Stockholm med egen studio och lång erfarenhet av corporate bilder, reklambilder och produktfotografering. Som fotograf vill jag skapa bilder som berättar sin egen historia, avskalat och enkelt med en nästintill sakral känsla.

Auktionsbyrån Effecta AB

Stängt

Österleden 272135 Västerås
logo

Auktionsbyrån Effecta AB är etablerad 1983 i Västerås och har sedan starten genomfört ca 1200 auktioner.

Lindblad Studio AB

Behmbrogatan 7B61134 Nyköping
logo

Välkommen till Lindblad Studio! Foto, Film och Trycksaker.

Arbetets museum

Stängt

Laxholmen 60221 Norrköping
logo

På Arbetets museum möter du berättelser om människors yrkesliv och vardagsliv. Du hittar oss i hjärtat av Norrköping, i den unika industribyggnaden Strykjärnet. Här finns också restaurang, café, konferensverksamhet och museibutik. Fri entré och öppet nästan alla dagar på året.

Stocken-Snabbtryck AB

Stängt

(5)

Turebergs Allé 219162 Sollentuna
logo

Med hög serviceanda och modern teknik kan vi alltid leverera dina jobb i tid, med bästa möjliga kvalitet.Kontakta oss gärna.

Galleri Blå Porten

Alby 12338662 Mörbylånga
logo

Konst . Mat - Rum

Stiftelsen Örebro Läns Museum

Kaserngården 670365 Örebro
logo

Örebro läns museum är en levande mötesplats för alla åldrar.Genom möte med konst och kulturhistoria vill vi att besökare ska få nya perspektiv på sig själva och omvärlden. På Örebro slott har vi familjeaktiviteter och visningar året runt och på Siggebohyttans bergsmansgård under sommaren. Vi arrangerar också visningar och vandringar i kulturmiljöer runt om i länet.

Åhus Museum

Torget 29631 Åhus
logo

Är du nyfiken på kultur, historia, konst och film? Söker du kunskap om världen vi lever och har levt i – både om det som varit och det är som är nytt? Då har du kommit helt rätt!

Elon Ljud & Bild - Mediacenter Mjölby

Stängt

Jerikodalsgatan 459530 Mjölby
logo

"Så långt ifrån en stormarknad man kan komma" Hos oss hittar du kvalitetsprodukter inom bild, ljud, telekom & data till marknadens bästa priser, dessutom kan vi det vi säljer & bistår mer än gärna med leverans samt installation!

Atelje Utell

Stängt

Vallgatan 443430 Kungsbacka
logo

Välkommen till en fotoateljé mitt i Kungsbacka med 50-åriga anor. Vi hjälper er med portätt, barn, familj, bröllop, reklam, hemsidesfotografering och skadefotografering.

Stampen Lokala Medier AB

Nybrogatan 1711439 Stockholm

KrePart AB

Arkitektvägen 2057261 Oskarshamn
logo

Under många år har vi samlat nöjda kunder, goda erfarenheter och duktigt personal. En god mix som vi gärna blandar med nytänkande och en vilja att skapa någonting helt nytt. KrePart har mångårig erfarenhet av produktion av tidningar, brochyrer, webb, film, ljud och events över hela landet.

Sound City Matilainen

Sankt eriksgatan 8011362 Stockholm
logo

Vi arbetar med ljud-, ljus- och scenteknik. Även med uthyrning, installation och försäljning.Vi besitter stor expertis inom området.

United

Stängt

Storgatan 5126232 Ängelholm
logo

I VÅR KLIPPNING INGÅR ALLTID KONSULTATION OCH SCHAMPONERING.

Bitte E:Son Forsbergs Idé & Dekoration AB

Bokvägen 2129143 Kristianstad
logo

I mitt företag Bitte E:son Forsberg AB arbetar jag som frilansande matskribent, stylist, matkreatör och receptskapare.Mina uppdragsgivare är svenska och utländska magasin, reklambyråer, produktionsbolag, företag, mäklare och privatpersoner. Förutom mina uppdrag till tidningar gör jag böcker och arbetar som matkreatör.En del av min tid inreder jag också hem både till mäklare och åt privatkunder.Välkommen att kontakta mig.Vänligen Bitte E:son ForsbergInstagram@bitteesonforsberg

Blinkers Brands AB

Malmskillnadsgatan 4511138 Stockholm
logo

Torgnys radio-tv ab

Stängt

Södervägen 1684461 Kälarne
logo

Försäljning av TV och ljudprodukter samt återförsäljare av Canal Digital,Viasat och Boxer. Vi hjälper dig hela vägen från butik till TV-bild hemma hos dig! Egen serviceverkstad av TV, video/DVD, TV-mottagare mm. Hembesök och installation av parabol och antenn. Vi erbjuder även försäljning av vitvaror från Cylinda. Kom in i vår butik eller ring oss så hittar vi bästa lösningen för dig!