Om Fot & Zon Qliniquen

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Fot & Zon Qliniquen, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBertil Ingvarsson & Co AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande19.09.1990
Org.nr:5564032505
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall200 - 299
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46380 Partihandel med andra livsmedel, bl.a. fisk samt skal- och blötdjur, 86909 Annan öppen hälso- och sjukvård, utan läkare, 49410 Vägtransport, godstrafik

Exekutiva befattningar/Administration

Marie Ann-Charlotte IngvarssonOrdförande
Marie Ann-Charlotte IngvarssonLedamot
Nils Bertil Ingvar IngvarssonLedamot
Hans Allan Bertil IngvarssonSuppleant

Omdömen om Fot & Zon Qliniquen

Susan H

mer än ett år sedan

Mkt professionell & kunnig.

Mari hjälpte mig med en mkt svår hosta pg a infektion/influensa. Vården kunde inte hjälpa mig; men hon lyckades vända förloppet på bara ett par veckor.

EF

mer än ett år sedan

Sa att hon var less på sitt jobb. Tog inte ens längre i fötter för det var jobbigt. Fick någon slags vadderade stövletter, som arbetade med ömsom tryck och avslasting. Bara en trist upplevelse.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Igår träffade jag marie för första gången och jag är imponerad över hennes personkännedom och hennes sätt att behandla. Tyckte jag fick en förstklassig behandling och även gick till botten med mina problem. Bara +++++

CC

mer än ett år sedan

Hon tror hon vet vad hon sysslar med. Hon gjorde mig fruktansvärt sjuk då hon gav mig för stark homeopatisk medicin trots att jag sa att jag är jätte känslig. Hon lyssnar inte. Hon kunde inte stoppa reaktionen på mig. Den varade i ca 1 år efter sista gången jag var där. Jag önskar ingen att behöva gå igenom det jag fick göra!!!!