Om företaget

Vi hyr ut lägenheter från 1 tom 7 rum, kontorslokaler, butikslokaler, garage och parkeringsplatser, varm och kallförråd. Allt vi hyr ut är funktionellt och anpassat efter våra hyresgästers behov.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0455-36 07...
Adress

Gullbernavägen 33

37147 Karlskrona

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Vi hyr ut lägenheter från 1 tom 7 rum, kontorslokaler, butikslokaler, garage och parkeringsplatser, varm och kallförråd. Allt vi hyr ut är funktionellt och anpassat efter våra hyresgästers behov.

Forell Fastigheter är ett av de större privata fastighetsbolagen i Karlskrona och helägt av familjen Ole Forell. I våra fastigheter värdesätter vi ordning och reda, trevliga hyresgäster och trivsamma lägenheter. Renhållning, reparation och snöröjning är exempel på områden där vi tagit ett extra stort ansvar – vi ser helt enkelt till att det fungerar.

Flertalet av våra fastigheter är belägna mycket centralt på Trossö men de finns även på Björkholmen och Saltö. För samtliga lägenheter ingår kabel-TV & bredband i hyran och bevakas av vaktbolag nattetid. Det gör att du kan känna dig lugn – vi har tänkt på allt det viktigaste kring ditt boende.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0455360770

04-553 607 70

045-536 07 70

0455-36 07 70

045-5360770