Om företaget

Hos oss på Folkhemmet erbjuder vi ett spännande sortiment med allt från moderna designmöbler från Italien till svenska klassiker. Vårt sortiment innefattar allt från stolar, soffor, sängar, matbord, soffbord, fåtöljer till...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-22 20...
Adress

Dialoggatan 6

14175 Kungens Kurva

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Hos oss på Folkhemmet erbjuder vi ett spännande sortiment med allt från moderna designmöbler från Italien till svenska klassiker. Vårt sortiment innefattar allt från stolar, soffor, sängar, matbord, soffbord, fåtöljer till utemöbler av bästa kvalitet. Tveka inte att höra av dig om du har frågor.

Möbler och inredning

Folkhemmet är inredningsbutiken i Stockholm med god service och inspiration. Vi erbjuder en spännande mix av rykande nytt och gedigen svensk tradition. Vi på Folkhemmet vill att kunderna som kommer till oss ska ha en underbar shoppingupplevelse och att de lämnar våra butiker fyllda med inspiration och energi. Välkommen att besöka Folkhemmet i Täby, Bromma Kungens kurva eller i Uppsala.

Utemöbler

Här hittar du ett stort sortiment av utemöbler och trädgårdsmöbler till bra pris och kvalitet på nätet. Vi säljer allt från Hillerstorp, Brafab, Cane-Line, Ethimo och Style Station. Vi har matgrupper med bord och stolar, solsängar, loungegrupper, soffor, fåtöljer, parasoll och paviljonger. Vi har ett brett sortiment av designade utemöbler för balkongen med bra kvalitet och snabb leverans. Köp dina sommarmöbler eller balkongmöbler smidigt med snabb leverans billigt online på Folkhemmet.

När du väljer vilken utemöbel du ska ha är det viktigt att fundera på hur mycket arbete du vill lägga ner på dina trädgårdsmöbler. Köper du produkter i all form av trä som teak, furu och akacia är det alltid någon typ av underhåll som behövs. Laserade eller lackade trämöbler behöver alltid bättringsmålas vid behov. Oljade utemöbler i teak behöver oljads ca tre gånger per säsong om du vill ha kvar den fina gyllenbruna finishen. Om du inte oljar teakmöbler bleknar de och blir gråa. Du behöver dock fortfarande hålla möbeln ren för att undvika mögelprickar. Vill du unvika all form av arbete rekommenderar vi på Folkhemmet trädgårdsmöbler i aluminium eller konstrotting. Dessa har en mycket högre tålighet mot sol och fukt och kräver inget underhåll.

De flesta dynorna ska skyddas förutom så kallade all weather cushions. Alla våra utemöbler behöver dock vinterförvaring. Vill du veta mer om hur materialen fungerar är du varmt välkommen att kontakta vår kunniga personal på kundtjänst. Tänk på att sommaren är kort och vi har alltid begränsat med varor så beställ i god tid. Folkhemmet är ditt själklara val att köpa billiga utemöbler på nätet.

Folkhemmets utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Folkhemmet

Omsättning

107 205 tkr

Vinstmarginal

13.20 %

Anställda

28

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Folkhemmet finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Svenska Folkhemmet Möbler & Inredning AB

Org.nr:

5567734891

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47591 Möbelaffärer

47593 Bosättningsaffärer

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

18.12.2008

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 6
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

08222000

08-22 20 00

082-220 00