Om Fokus Ljud & Bild AB

Våra utbildade och duktiga installatörer hjälper dig med allt från hemleverans och inkoppling av dina nyinköpta produkter till att skräddarsy en unik lösning för just ditt hem. Vi projekterar och installerar för både privatpersoner och företag.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Fokus Ljud & Bild AB Radio, TV, Danderyd - 1

Fokus Ljud & Bild AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLjud- & Bildfokus Sven Liljenfeldt Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande19.01.1978
Org.nr:5561962514
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital400000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47430 Specialiserad butikshandel med ljud- och bildanläggningar samt videoutrustning, 47782 Specialiserad butikshandel med fotoutrustning, 47410 Specialiserad butikshandel med datorer, programvara, data- och tv-spel, 47420 Specialiserad butikshandel med telekommunikationsutrustning, 74204 Fotolaboratorieverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Sven Anders LiljenfeldtOrdförande
Sven Anders LiljenfeldtLedamot
Per Magnus LiljenfeldtLedamot
William Henry LiljenfeldtLedamot
Viktor Axel Malte GustafssonLedamot
Anneli Birgitta LiljenfeldtSuppleant
Hans Martin SjöbergRevisor

Omdömen om Fokus Ljud & Bild AB

Kuma

mer än ett år sedan

Köpte en 50 tums TV och ett hemmabiosystem. Systemet skulle ta 10 dagar att få hem. Tog 3 veckor. När det väl kom så funkade det inte. Tog two veckor att får hem en tekniker som konstaterade att centralenheten inte funkade. Skulle ta en vecka att får hem en ny. Tog tre veckor. Blev lovad att dom skulle komma hem och installera den. Har inte kommit ptrota att enhete kom för en vecka sedan och ringer inte trots att det är lovat. Är så lack att inget funkar med dom. Priserna helt ok och dom kan mer än Onoff och Elgiganten men på sistone har dom haft mycket personalcirkulation så det blir sämre och sämre. Men servicen är inte bra.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Man föväntar sig egentigem mer!
Bättre hjälp av personalen och sånt.

mt

mer än ett år sedan

Bra med en lite mindre butik för denna typ av varor i motsats till enorma butiker där man får gå runt och leta efter personal om man behöer hjälp. Mycket tillmötesgående och serviceinriktad personal. Har handlat där i många år och har alltid blivit mycket nöjd.