Om FlyttGiganten

Flyttfirman FlyttGiganten i Stockholm erbjuder en trygg, välplanerad och professionell service. Vår långa erfarenhet har gett oss kunskap som garanterar er en säker, smidig och snabb flytt. Vi fokuserar oss främst på Stockholms län, men kan även ta uppdrag inom hela Sverige.

FlyttGigantens utvalda länkar

Bildgalleri

  • FlyttGiganten Åkeri, Stockholm - 1
  • FlyttGiganten Åkeri, Stockholm - 2
  • FlyttGiganten Åkeri, Stockholm - 3

FlyttGiganten, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

M

Mari Karlsson

moreThanAYearAgo

Mycket trevligt bemötande. Det var mycket duktiga killar. De stuvade in hela vårt bohag i lastbilen (fyrarummare) det var inget syre kvar i skåpet. Allt gick snabbt och bra, noga och inga skador. Toppen tack till er tre killar.
Tog även flyttstädning. Det var det bästa jag gjort. Tjejerna gnuggade och fejade så svetten lackade. En eloge till er också.
Jag kan verkligen rekommendera Flyttgiganten, trevlig personal.

U

Ulla-Pia Nilsson

moreThanAYearAgo

Mycket trevliga noggranna och försiktiga

N

Niklas Sundberg

moreThanAYearAgo

Vi var väldigt nöjda med flytten. De kom med två mindre flyttbilar och tre killar och vi lyckades flytta hela vår lägenheten på mindre än fyra timmar.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Toppenbra flytthjälp som gick snabbt och lätt...finns ingenting att klaga på! Kommunikationen med alla i företaget fungerar bra och man känner sig trygg igenom hela processen. Skulle anlita dem igen.

T

Tekin Habiboglu

moreThanAYearAgo

Fick flytthjälp med kort varsel, grabbarna var snabbt på plats och de var helt fantastiska. Jag tackar för den goda service jag fick. //Tekin

U

Ulrika Wesström

moreThanAYearAgo

Jag är inte nöjd med Flyttgiganten! Jag flyttade från en etta till en tvåa på Södermalm och trots att jag själv var med och bar tog flytten fem timmar pga bland annat en lunchpaus samt två övriga pauser på cirka en timme som de ville ha Flyttsträckan var max en kilometer bort så bilturen tog bara cirka tio minuter. Den ena av de som jobbade pratade även hela tiden i sin mobil. Han hade den tryckt mellan örat och axeln även när han bar på två flyttkartonger samtidigt. Mycket riskabelt! Det sämsta var dock att de förstörde en Tiffany-lampa värd ca 6000:- som stack upp ur en kartong. Företaget hävdar att den inte stack upp ur kartongen vilket gjorde att man ställde andra flyttkartonger ovanpå. Den stack upp säkert 20 cm så att man kunde undgå det är helt ofattbart! Man litar ju på att de som packar vet vad som ska ställas vart! Hade han bara ställt den överst så hade inget hänt. Nej ett gott råd- köper men billigt så köper man dyrt! Mvh Ulrika

L

Lars-Erik Olsson

moreThanAYearAgo

Bra service hela vägen. Bra bemötande. Professionella.

I

Isma Mobeen

moreThanAYearAgo

Vi hade bekräftat tre män vid flytt men den tredje dök aldrig upp, trots flera hopp. Jobbet utfördes väldigt smidigt av två riktigt duktiga, schyssta män dock längre tid. Mot slutet råkade en liten olycka inträffa och företaget var mycket snabba med att erbjuda kompensation. Hade lite problem att betala hela fakturan på en gång men företaget hade flexibel lösning till det med! Flyttstädningen av vårt 105kvm radhus utfördes av två riktigt duktiga tjejer! Helt klart en mycket bra flyttfirma! Rekommenderas varmt! Jill och Dimitrij- Keep it up!

responseFromCompany

Tack Isma med familj för att vi kunde hjälpa er med flytten. Vi är naturligtvis ledsna för att det blev problem med en av personalen som blev sjuk och som vi inte lyckades ersätta. Allt det andra kunde vi lösa på ett så smidigt sätt som möjligt. Hoppas ni kommer att trivas bra i ert nya boende

S

Sture Caesar

moreThanAYearAgo

Tack, Dimitrij och Flyttgiganten för att ni kunde ställa upp och flytta våra föräldrar med kort varsel. Snabb och proffsig flytt var det också. Sture med brorsor

responseFromCompany

Tack för ert omdöme. Det var ett nöje att få hjälpa era fina föräldrar. Vi hoppas de ska trivas i sitt nya boende

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Jag kan verkligen rekommendera Flyttgiganten. Trevliga, proffsiga och serviceminded i allt från packning till flytt och städ.

responseFromCompany

Hej Ki
Tack för ett fint omdöme
Hoppas du kommer att trivas i nya lägenheten och att det blir bättre nu när du kommer lite närmare jobbet

Alan, Mathilda och Iris

moreThanAYearAgo

Jag vill tacka för vår flytt i höstas som gick väldigt smidigt tack vare 3 duktiga killar och två flyttbilar från Flyttgiganten. Vi fick en offert innan flytten och den följdes sedan med exakthet. Killarna var dessutom mkt flexibla under flytten och hanterade våra saker (inkl piano) med varsamhet samtidigt som de jobbade hårt för att bli färdiga så snabbt som möjligt. Vi valde bolaget efter rekommendation av en kollega, och det är vi mkt glada över. Tack även för lånet av alla flyttkartonger!

responseFromCompany

Flytten gick riktigt bra och vi är glada att ni är nöjda med oss.
Hoppas ni kommer att trivas med ert fina boende

Åsa

moreThanAYearAgo

Anlita någon annan. De kryddar fakturan rejält! Vi hade kommit överrens om pris på 2085-3475kr för att flytta 800 meter från en etta på 27 kvadrat (väldigt enkel flytt med andra ord) När fakturan kom var den på 6812kr med förklaring "det fanns ingen hiss i nya lägenheten så det tog längre tid, plus att vi fick flytta bilen hela tiden då du bor mitt i stan" Både avsaknad av hiss och lägenheternas placeringar hade jag skrivit i offerten. Att de inte ville betala parkering utan istället flytta bilen kan inte jag se som mitt problem. Varför ska jag betala det dubbla pga det?
Sen hade vi kommit överrens om ett pris för lånande av flyttkartonger, där slog de på 50kr till på fakturan. Fakturaavgift hade de aldrig nämnt och det fulaste av allt är att jag vet att dom satt utanför min lägenhet 1 timme innan de ringde och sa att de var klara, och den timmen tog de betalt för. Jag såg nämligen bilen hela tiden då jag höll mig i närheten. Därav kan jag veta detta. Så, anlita någon annan. Dom här är oseriösa.

responseFromCompany

Tråkigt att vi inte kunde göra dig nöjd
Våra offerter baserar sig alltid på de uppgifter vi fått av kunden. Skulle det visa sig att det är mer t.ex trappor, avsaknad av hiss eller förråd som tillkommer blir naturligtvis arbetstiden längre men vi tar bara betalt för den effektiva arbetstiden (Avståndet mellan adresserna är 1,6km enligt Eniro.se)
All info inför flytten finns med när vi skickar bokningsbekräftelse som kunden ska godkänna. Faktureringsavgift är på 30kr och finns alltid angivet i bokningsbekräftelse.
Det kan vara svårt att parkera i Stockholm och det är inte alltid det går att dubbelparkera och i detta fall saknades lastplats så lastbilen flyttades flera gånger för att hela tiden komma närmare entrén för att spara tid och detta har vi också förklarat.
Flyttstädning utfördes efter flytt och vi har haft personal på plats för att inspektera städning + att hämta städmaterial därav bilen utanför på gatan och det är inget vi tar extra för.
Vi försöker alltid vara kunden tillmötesgående men detta ärende är överlämnat vidare och vi kommer informera i framtiden hur det gick
Flyttgiganten är mycket förvånade eftersom allt var OK efter avslutat uppdrag och fick beskedet "nöjd" och fick påskrift på kontraktet

Katarina Å.

moreThanAYearAgo

Mycket bra bemötande, hantering och flytt av våra möbler och saker.

Andreas

moreThanAYearAgo

Effektiva, kloka och ödmjuka. Kommer ej att prata med någon annan om jag skulle komma på den krångliga iden att flytta igen.

Karin & Andresa

Ulf Persson

moreThanAYearAgo

Flyttgiganten var punktlig, kom i rätt tid. Utförde det arbete som utlovats till full belåtenhet. Offert och faktura överenstämde med varandra. Mer kan man inte begära.

Marie Spångberg

moreThanAYearAgo

Kan verkligen rekommendera Flyttgiganten. Snabba, effektiva, prisvärda och bra service vid kontakt. Flyttkillarna var trevliga. Kommer anlita Flyttgiganten igen och rekommendera till vänner/ familj . Jag är supernöjd.

Katja

moreThanAYearAgo

Jag anlitade Flyttgiganten för bohagsflytt för några veckor sedan. Flytten gick snabbt och smidigt. Blev bemött på ett professionellt sätt och flyttkillarna var jättetrevliga, snabba och flexibla. Kommer absolut anlita dom själv om jag ska flytta fler gånger och kommer att rekommendera dom för vänner och bekanta som ska flytta. Är jättenöjd och vill varmt rekommendera Flyttgiganten!

Eva

moreThanAYearAgo

Rara gossar, 'can do-mentality' och i allt en flexibel och smidig hantering till ett mycket rimligt pris.

Eva

moreThanAYearAgo

Min flytt gick smidigt och snabbt. Trevliga grabbar och allt fungerade bra.

Anders

moreThanAYearAgo

Vi valde att flytta med Flyttgiganten för en tid sedan, bland annat efter att ha läst rekommendationerna på denna sajt. Tyvärr delar vi inte de positiva omdömen som skrivits här. Svårt att befria sig från tanken att det är Flyttgiganten själva som skrivit dem. För att tala klarspråk så skötte de sig riktigt illa. Bland annat förstörde de några gamla krukor som vi var rädda om. Tråkigt, men vi har ändå förståelse för att sådant händer. Det som var otroligt illa skött var dock att de skyllde på att det var vårt fel! De ville inte ersätta oss eftersom vi ”hade packat fel” som de sa. I själva verket var det de själva som hade packat ner krukorna i de flyttkartonger som de själva tagit med. Det krävdes en lång diskussion innan de gav med sig.

Om ni anlitar dem kan det även vara en bra idé att bestämma ett fast pris. När vi anlitade dem så tog de betalt per timme, men ansåg samtidigt att de hade rätt till 10-15 minuters fikapaus per timme. Något avdrag för den tid som de inte jobbade gjorde de såklart inte. Jag har full förståelse för att man behöver ta en paus ibland, men det är väl magstark att hävda att vi ska betala för den tid som de fikar. Istället fick min fru och jag kånka flyttlådor medan de satt på gården, fikade och tittade på oss. Fikat hade vi för övrigt köpt till dem för att hålla dem på gott humör. Vi kunde inte låta bli att skratta åt eländet. Om ni ändå vill anlita dem så kan det vara bra att känna till att en flytt på ca 4 timmar kommer ta ca 5 timmar pga deras fikaraster och att alla inte pratar svenska, vilket gör kommunikationen lite knepigare.

Vi har avrått våra vänner från att anlita denna firma.

Ingvar

moreThanAYearAgo

Tog in en drös med offerter och kom fram till att Flyttgiganten fick uppdraget. Mycket bra val, snabba och proffsiga samt billiga! Det smattrade i trappan när flyttgubbarna sprang upp och ner. Mycket bra!

Helena

moreThanAYearAgo

Vi är jättenöjda med Flyttgiganten, från bemötandet i offertfasen till att själva flytten ägde rum. Proffsigt! Flytten gick mycket smidigt tack vara de otroligt strukturerade flyttkillarna. Dessutom uppskattade vi extra mycket att de var rädda om våra saker och interiören i lägenheten.
Tack!

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Vi flyttade med Flyttgiganten i juli 2010 och från och med början funkade allt jättesmidigt. De reagerade omgående och professionellt på offertförfrågan, lån av flyttkartonger smidigt, själva flytten: punktliga, trevliga och ordentligt utfört (vi hade jättemycket jättetunga grejer och tre trappor utan hiss, men killarna kämpade bra och gjorde det hela i bra tid!). Rekommenderas varmt!

Åsa.L / Anders.B

moreThanAYearAgo

Jag o Min kille flyttade i Lördags 3/7 o fick fin hjäp av killarna från flyttgiganten,dom var mycket nogranna o duktiga, gjorde ett riktigt bra jobb tack för de killar.
Flyttar vi igen så hör vi av oss igen..
Tack som varmast.

dn

moreThanAYearAgo

"Proffsigt, pålitligt, punktligt och mycket trevligt!"
Ulrika

J

Janet Stråhle

moreThanAYearAgo

Snabba och effektiva.
Hanterar skador på ägodelar horribelt dåligt, tar inte ansvar.

K

Karin Sjölinder

moreThanAYearAgo

Allt flöt på bra efter lite förvirring på morgonen när det visade sig att en granne på samma gård skulle flytta samtidigt och han vinkade in min flyttbil istället för sin egen.
Beräknat pris och tid stämde med fakturan. De var tre personer och jobbade på bra hela tiden. Jag anlitade även flyttstäd och hade i stort inga anmärkningar, de hade missat en liten grej men det var nästan mitt eget fel.
Flyttgubbar och städtjejer pratade inte svenska men helt ok engelska så det var inga problem det heller

A

Ann Mallmin

moreThanAYearAgo

Väldigt missnöjd med flytten, dom kom med för liten flyttbil, endast två av tre var rikgit allerta och kunde bära. Svårt med språket, allt kom inte med och jag fick själv ombesörja flytt av de sista 10 kartongerna. Dessutom blev det 50% dyrare än vad dom räknat med. Mycket missnöjd.

responseFromCompany

Hej Ann,
Vi beklagar att du inte är nöjd, under telefonkontakt efter flytten var du positivt inställd
Vi har planerat flytten och lastbilen (vilken vi kan flytta en trea på en vända med) efter din information att bohaget skulle vara anpassat till en trea samt att du skulle rensa och flytta en del själv
Killarna försökte att göra sin bästa för att hämta hela bohaget men tyvärr blev det kvar bara 12st flyttkartonger
Offerten var beräknad på den information som du uppgett. Tilläggstjänsterna du beställde ingick inte i offerten så att det blev 50% dyrare stämmer inte
Vi hoppas att du trivs i din nya lägenhet

L

Lena Mossberg

moreThanAYearAgo

Denna gång är vi mycket nöjda med flyttgiganten. 3 duktiga killar, en bra svensktalande arbetsledare. Dom va lugna snabba o försiktiga. Ja en rast tog dom naturligtvis precis som alla andra yrkesgrupper. Kommer att anlita dom igen.

M

Mari-Louise Lorentzon

moreThanAYearAgo

Fantastiska flyttkarlar. Helt nöjd.

C

Christofer Roth

moreThanAYearAgo

Bra och tydlig kommunikation. Trevligt bemötande. Inget strul. Bra pris på både flytt och flyttstäd.

A

Andrey Kravchenko

moreThanAYearAgo

We moved from one apartment to another and have used the offers of this great company. Everything was carried out very carefully, very precisely, and very professionally. The best part was accurate timing without any delays. The company has offered us both moving and deposit of our furniture, as well as transportation and storage of our furniture in their warehouses. We strongly recommend these guys and tell our friends about them. Thank you very much! Best regards, Kravchenko’s.

A

Anne Marie Bergby

moreThanAYearAgo

Använde Flyttgiganten för min flytt från Grimstad till Vasastan. Dom packade mitt glas och porslen samt tog också flyttstädningen. Duktiga, hjälpsamma och trevliga! Jag har inget att klaga på, och rekommenderar dom på det varmaste!

responseFromCompany

Tack för att vi fick hjälpa dig och tack för ditt fina omdöme. Hoppas du kommer att trivas.

Robin M

moreThanAYearAgo

Beställde flytt Råcksta - Gnesta. Anmälde i förväg ett antikt skåp som näst intill går sönder när man kollar på det. Men skåpet (och resten såklart) kom fram utan skada och dessutom var de förvånansvärt snabba! Blev lite missförstånd med nycklar men det löste sig väldigt smidigt.

responseFromCompany

Hej Robin
Tack för omdömet!
Vi hoppas du ska trivas i Gnesta

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Utan vidare kunde jag få ändra flyttdatum till en vecka senare än vad vi kommit överens om. Killarnas flexibilitet och hänsyn var berömvärd. De fick varsin kram efter avslutat arbete.
Beställde även flyttstädning utförd till största belåtenhet. Rekommenderas!

responseFromCompany

Hej Ebba
Alltid trevligt att få hjälpa dig. Det gick bra för dig fast det blev lite tajt med packningen
Hoppas du kommit i ordning i Spånga
Vi hjälper dig gärna igen

Oksana

moreThanAYearAgo

Riktigt bra pris och hjälp för en så stor flytt. Det var snabbt, smidigt och professionellt!
Lätt att få kontakt med och kommunicera med, riktigt trevlig personal.
Rekommenderar flyttgiganten till alla som vill ha en schysst flytt.

responseFromCompany

Tack Oksana
Det var trevligt att vi fick hjälpa dig.
Vi hoppas du ska trivas i ditt nya boende

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Anlitat vid vår andra flytt och var mycket nöjda även denna gång. Snabba och flexibla med leverans och hämtning av kartonger. Trevligt bemötande, försiktiga med möbler och serviceinriktade. Rekommenderas!

A

Annika Grönquist

moreThanAYearAgo

Vi är helnöjda rekommenderar dem verkligen, snabba och effektiva och framförallt trevligt bemötande. KANON!!!!!!!

Jessica

moreThanAYearAgo

Jag har varit supernöjd med Flyttgiganten. Allt från bokningen, hyra av kartonger och själva flytten. Allt gick så smidigt och bra! Kommer rekommendera Flyttgiganten vidare!

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Ett mycket positivt bemötande. Inget var omöjligt. Ordning och reda från början till slut. Vi är mycket nöjda med FlyttGiganten i Välllingby.

Hannah

moreThanAYearAgo

Blev rekommenderad Flyttgiganten av en mycket ordningssam vän. Allt var mycket strukturerat och ordningssamt, blev mycket professionellt bemött och allt var helt när flytten var klar. Jag bokade också in städning och den var minutiöst utförd. Jag rekommenderar varmt denna firma för flytt och flyttstädning, kommer absolut boka dem igen vid behov. Trevlig personal och mycket proffsigt utfört.

Anne

moreThanAYearAgo

Flyttgiganten ställde upp och flyttade min stora gamla bokhylla en våning upp, uppför ett trång trapphus. Snabbt och proffsigt! Jag är mkt tacksam för jobbet, trodde inte att det skulle vara möjlighet att få upp hyllan.

Gunilla

moreThanAYearAgo

Min flytt gick jätte bra. Supertrevliga killar, kom när de skulle, jobbade snabbt, förstörde ingenting och smutsade inte ner trots att det hällregnade. Mitt avtal var på löpande räkning. Enligt kontraktet hade de rätt att ta vissa pauser, vilket är rimligt eftersom det är ett hårt arbete, men de tog färre än de hade möjlighet till och pauserna var korta. Jag skulle anlita dem igen om jag skulle flytta. Jag är super nöjd!

Linda

moreThanAYearAgo

Allt fungerade bra när jag anlitade Flyttgiganten för min flytt. Bra service och trevliga killar. Dessutom gjorde de det "lilla extra". På grund av trängsel vid hissen på flyttdagen, blev flytten försenad. Då sprang killarna med våra möbler 4 trappor upp och hoppade över en rast, som de enligt Arbetstidslagen har rätt till. Alla våra tillhörigheter kom fram välbehållna och vi fick mycket trevligt bemötande!

Tobbe

moreThanAYearAgo

Mycket bra !
Vi flyttande mellan två ställen och var tvungna att ha våra saker i förvaring under några månader.
Flytten från gamla lägenheten till FG egna lager gick jätte smidigt.
Även flytten från FG till vår nya bostad gick så bra.
Alla saker var hela och mycket bra skick.
Så vi rekommendera dom varmast

Lars

moreThanAYearAgo

Jag flyttade inom Stockholm och upplevde proffsigt bemötande från offert till färdig flytt. Snabba, strukturerade och kreativa killar. Kan jag varmt rekommendera.

Anja

moreThanAYearAgo

Är mycket nöjd med allt - från bemötandet i kundtjänst till trevliga, pålitliga och snabba killar som utför flytten. Dessutom till ett mycket bra pris! Rekommenderas!

Matilda

moreThanAYearAgo

Vi har använt oss av Flyttgiganten vid vår senaste flytt. De var enkla att jobba med. Flytten gick smidigt, de var försiktiga, snabba och trevliga.

Vesslan

moreThanAYearAgo

Jag är mycket nöjd med den hjälp jag fick från Flyttgiganten. Allt gick enligt plan och med kort varsel. De var noggranna, försiktiga och jobbade mycket bra.

Möjliga telefonnummerformat

085151000508-515 100 05085-151 00 050851-51 00 05085-1510005