Om Flyttfirma Arbetspartner i Stockholm AB

Flyttfirma Arbetspartner AB allt inom flytt Stockholm och övriga Sverige. Bohagslytt och företagsflytt. En säker flytt till bra pris.

Vi är mycket stolta över att en stor andel av våra flyttuppdrag sker genom rekommendationer, referenser och återkommande kunder. Vi utför kontorsflytt och privatflytt varje dag, även helger. Med över 20 lärorika år av olika flyttar och med sex lastbilar anpassade för flytthjälp vågar vi påstå att vi löser det mesta som har med flytt och transport att göra.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Flyttfirma Arbetspartner i Stockholm AB Flyttfirma, Stockholm - 1
  • Flyttfirma Arbetspartner i Stockholm AB Flyttfirma, Stockholm - 2

Flyttfirma Arbetspartner i Stockholm AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnFlyttfirma Arbetspartner i Stockholm AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande06.06.1994
Org.nr:5564880770
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch49410 Vägtransport, godstrafik, 52100 Magasinering och varulagring, 81210 Lokalvård

Exekutiva befattningar/Administration

Björn Bertil Roland GustavssonLedamot
Erik Roger OlssonSuppleant
Lennart Kristoffer FristedtHuvudansvarig revisor

Omdömen om Flyttfirma Arbetspartner i Stockholm AB

Gunilla Johansson

mer än ett år sedan

Tre väldigt trevliga och effektiva killar flyttade alla mina möbler o kartonger från min trerummare. Allt klart på fyra timmar. Rekommenderar varmt denna firma. Använde även deras flyttstäd-Rent24. Med beröm godkänt av min kinkiga hyresvärd!

Katarina Oxenborg

mer än ett år sedan

Proffsigt från början till slut! Fantastiska Björn på kontoret som roddade med förarbetet inför flytten. De proffsiga, glada och snabba flyttkillarna från punkt A till B. Det tillsammans med en synnerligen väl utförd flyttstädning av ett gäng duktiga tjejer, gjorde att min flytt blev bästa tänkbara. Rekommenderar er varmt så stort tack till er alla!

Margareta

mer än ett år sedan

Jag vill framföra mitt stora tack till er för er professionella och snabba hjälp med min flytt till. Killarna jobbade snabbt, effektivt och säkert. Supernöjd och kommer att rekommendera er firma till alla som jag känner som är i behov av flytthjälp.

Malin & Erik

mer än ett år sedan

Jag vill tacka för en mycket väl och proffsigt utförd flytt , killarna som kom var snabba och mycket trevliga . Dom var klara före angiven tid på offerten . Proffsig hemsida parat med en otroligt trevlig och kunnig Björn på kontoret . Vill även tacka för en mycket väl utförd flytt städning av Svenska
Städservice , jätte glada och duktiga tjejer .
Jag kan varmt rekomendera Arbetspartner till din Flytt .

Ann

mer än ett år sedan

Andra gången vi flyttar med Arbetspartner, kan varmt rekommendera denna firma. Man känner sig verkligen väl om händer tagen från början till slut. Vi missbedömde kartongerna men fick snabbt ut fler när vi ringde. Åter igen tack för en bra flytt mvh Ann.

Roger Höglund

mer än ett år sedan

Kom i tid. Trevligt bemötande och rätt pris. Snabb hantering. Inga problem. Rekommenderas!

Inger U

mer än ett år sedan

Vänligt bemötande från första stund - Björn är alltid trevlig och hjälpsam när man ringer. Seriösa killar kommer , håller tiderna, hjälpsamma på alla sätt, snabba - gör allt på ett otroligt proffsigt sätt. Kan verkligen rekommendera dem!

Anna

mer än ett år sedan

Trevlig kontakt från början till slut. Seriöst och prisvärt. Och snabbt gick det, trots att jag bodde 4 tr utan hiss... Rekommenderas!

Göran o May

mer än ett år sedan

De kom i tid och satte igång omedelbart. De var mycket trevliga att ha att göra med. Inga skador på något flyttgods. Bäst av allt var den snabbhet flytten gick med. Det var jag som blev svettig bara av att se tempot de höll. Plus för ett trevligt bemötande av Björn.Vi kan verkligen rekomendera företaget.

Thomas O

mer än ett år sedan

På rekommendation av både svåger och en bekant som använt Arbetspartner vid totalt tre tillfällen valde jag att använda det här företaget. Det ångrar jag inte ett ögonblick. Det var prisvärt och en flytt som skulle varit mardrömsjobbig att genomföra på egen hand sköttes av fyra stycken positiva, arbetsglada och erfarna killar.
Förutsättningarna för vår flytt var att en fyra med vind om 121 kvm skulle flyttas till något större hus. Vi har bott i femton år och därmed samlat på oss en massa saker, både smått och gott, sånt som borde slängas och sånt som borde sålts på blocket. Vi hade alltså lite över 200 kartonger, 1 kassaskåp, några extra bord och stolar som borde ha såts på blocket, cyklar, barnvagnar, fem isärplockade IKEA-garderober, två vitrinskåp etc. etc. – allt man har i ett hem.
Kartonger avlämnades av Arbetspartner i god tid innan vår flytt på överenskommen dag. Vi önskade 70 kartonger. Tidigare hade jag köpt 70 kartonger på blocket och jag trodde att 140 kartonger skulle räcka. Men jag åkte och lånade ytterligare kartonger av Björn på Arbetspartner.
Vi valde att få köket och två vitrinskåp packade av arbetspartners killar. Erik kom som avtalat dagen innan flytten för att hjälpa till med packning och det var en stor avlastning för mig och min fru att slippa hantera dessa saker. Erik var både trevlig och arbetade på med stor omsorg. Allt packades ner i silkepapper. Knivar packades noggrant i wellpapp och märktes tydligt. Det var också bra att han såg hur mycket saker vi hade. Vi hade bokat tre man och en stor flyttbil. Erik rekommenderade att vi skulle ta fyra man istället för att underlätta och minska lastningstiden vid flytten. Ett mycket bra förslag.
Så kom flyttdagen. Lastbilen kunde inte komma närmare än 50 meter från vår port då vi bodde i radhus med bilfria innergårdar. Killarna kom i god tid före utsatt tid. De visade aktsamhet om våra saker och lyssnade på våra funderingar om ditt och datt. På nya adressen ställde de möbler en liten bit ut från väggen och sköt aldrig in något mot väggen, allt för att minska risk för skador på möbler och vägg.
Något att tänka på är att täcka golven med byggpapp eftersom det går inte att ”ta av skorna” hela tiden. Flytten sker genom att killarna kör in pirror och hämtar tre kartonger åt gången och det gör att skydd av golv är ett måste.
Jag har endast hittat två saker som skadats vid flytten, en vindslucka på adressen vi lämnade fick sig ett märke då ett av vitrinskåpen bars upp för trappan och lyftes något för högt vid sista trappsteget samt att något hårt tryckt till ett av bakstyckena på en Billybokhylla så att det sprack något (vilket inte syns bakom böckerna i hyllan ändå). Men, det här är små obetydliga saker i sammanhanget och jag skriver bara om dem för att visa att sådant händer även om man är försiktig.
Hela dagen stod Johan ute vid lastbilen och stuvade saker. Han använde stöttor för att säkra lasten och packa så att inget skulle röra sig under färden. Filtar och kartongbitar lades under och över möbler för att inte de skulle repas mot golvet eller mot varandra. Trots att han såg till att alla saker som kom ut till lastbilen stuvades så noggrant och tätt som möjligt gick det bara inte att få plats med allt i en vända, utan vi var tvungna att åka två vändor. Det var helt enkelt inte möjligt att göra flytten på endast en vända. Vid den andra vändan fick jag hjälp att hämta ner gamla plank, gardinstänger, kartonger och annat bråte från vinden som jag inte hunnit få ner själv.
Det går inte att beskriva hur jobbigt det var att flytta, men med hjälp av dessa fyra trevliga killar (Erik, Johan, Johan och Jimmy) så blev det så mycket enklare. De var positiva, arbetade på i bra tempo hela dagen, trots att det säkert kändes motigt även för dem att behöva göra den andra vändan och sedan bära in allt i huset på slutadressen. Flytten tog 11,5 timme plus de 4 timmar packhjälp som vi beställt – det var det väl värt för det hade vi _aldrig_ klarat av med hjälp av inringda vänner.
Stort tack till Björn som fixade extra kartonger under flyttdagen. Att använda Arbetspartner för vår flytt kändes som mycket prisvärt. Det trevliga bemötandet som vi som kund fick före, under och efter flytten gör att jag känner att jag kan rekommendera alla som ska flytta att höra av sig till Björn på Arbetspartner.

Jakob

mer än ett år sedan

Jobbade på i full fart, var trevliga och avrundade neråt på tiden.

Mihaela Weideskog

mer än ett år sedan

Tack för hjälpen med flytten! Vi fick väldigt mycket hjälp med flytten och vi kände oss trygga hela vägen. Det var ingenting som gick sönder och porslinet flyttade vi själva. Det finns väldigt bra information på hemsidan och man vet precis vad som gäller. Undrar man över något är det bara att ringa till Björn så får man svar direkt. Flyttkillarna är trevliga och grymma på att packa lastbilen.
Tack så mycket!

Svar från företaget

Hej Mihaela,

kul att ni är nöjda med flytten. Välkommen åter.

Mvh Björn

BESVIKEN

mer än ett år sedan

Jag mejlade och ville ha en kopia på transporttillståndet och försäkringspapper. Jag fick aldrig något svar så jag antar att dom varken har transporttillstånd eller är försäkrade! Riktigt dåligt bemötande!

Svar från företaget

Hej,

vi tackar för ris och ros. Vi ska givetvis försöka vara mer lyhörda för våra kunder. Vi följer dom regler och lagar som gäller i flyttbranchen och jobbar enligt bohag 2010. Vi har en ansvar samt bohags försäkring hos Trygg Hansa, vårat försäkringsnummer är 014535709 och vi har organisations nummer 556335-6729.

Mvh Björn / Arbetspartner AB

Lars-Göran Fredriksson

mer än ett år sedan

SuperTack för killarnas insats då ni flyttade oss från Gärdet till Strängnäs! Flyttkillarna var trevliga, duktiga, dom slet så vi nästan fick dåligt samvete.
Allting helt, inga repor eller skador. Fantastiskt vi är super nöjda!

Svar från företaget

Hej Lars-Göran,

tack för ert omdöme. kul att ni är nöjda och välkommna åter.

Mvh Björn / Arbetspartner AB

Elin Ohlsson

mer än ett år sedan

Ville bara tacka och säga att dina flyttkillar gjorde ett fantastiskt jobb när ni tömde vår villa i Täby, trots att ni fick rycka in med kort varsel. Det var en bra idé av dig att ni packar köket och vi resten, alla glas var hela:-).

Svar från företaget

Hej Peter,

tack för ert omdöme och välkommen åter.

Mvh Björn / arbetspartner AB

spennis

mer än ett år sedan

underbara medarbetare som tar i så svetten dryper.

Svar från företaget

Hej,

tack för omdömet och välkommen åter.

Mvh Björn / Arbetspartner AB.

Anne Busck

mer än ett år sedan

rekommenderas verkligen ! Trevliga killar som tänkte själva och allt funkade perfekt . Mycket nöjd :)

Helena Köllner

mer än ett år sedan

Pålitliga, punktliga, snabba och trevliga. Vad mer kan man begära? Tack!

Maggan

mer än ett år sedan

Tack för en så vål och PROFFSIGT utförd flytt , tack Björne för fint och trevligt bemötande . Grabbarna som utförde flytten ska ha en JÄTTE KRAM =)
Tack Erik för all hjälp , vi anlitar er direkt vid en ev. ny flytt . Ni är bäst

jocke

mer än ett år sedan

Inte bra alls! De förstör möbler & är jävligt långsamma. Offerten man får innan stämde inte alls….

Ej rik

mer än ett år sedan

Personalen var trevlig MEN de kommer ej i tid men man får betala för tiden de är försenade och de repar sönder alla möbler trots att det är omöjligt enligt dom då de lägger sina filtar på, även stora tavlor som de plockar ner själva från väggarna lyckas de förstöra. . Uruselt! Använd ej Arbetspartner!

Åsa Karmteg

mer än ett år sedan

Tydlig offert som hölls & genomgående ett trevligt bemötande. Flyttdagen gick supersmidigt och här var det flyttkarlar med som både var försiktiga, vana och snabba som kom.Även flyttstädningen var perfekt. Prisvärt, enkelt och tjänster utförda med kvalité!

Anna-Karin

mer än ett år sedan

Flyttfirma Arbetspartner i Stockholm (08-22 66 11) kan varmt rekommenderas. De gjorde hembesök innan de lämnade offert, var trevliga och tillmötesgående, höll överenskomna tider och flyttade, packade möbler på ett föredömligt sätt och hade konkurrensmässiga priser. Ett gäng härliga flyttkillar som visste vad de gjorde! I samarbete med Rent24 tillhandahöll de även en bra flyttstädning. Fråga efter Björn Gustavsson så ser han till att ni får hjälp med er flytt.

Niklas

mer än ett år sedan

Toppenbra service från första kontakten till avklarad flytt och återlämning av lånade flyttlådor.
Rekommenderas varmt!

Janne Johansson

mer än ett år sedan

De kom i tid, var trevliga, effektiva och ytterst kompetenta!

Just "partner" i namnet tycker jag beskriver det hela bra. Jag fick den här fina känslan av att "vi är här för att hjälpa dig" under hela flytten.

Stilpoäng till Björn som både ringde innan flytten och rekommenderade att jag lade ut skyddspapp på golvet i nya bostaden på grund av snöslasket och som på ett föredömligt sätt hanterade och rättade till ett missförstånd gällande ett par saker som skulle kvarlämnas till köparen av min gamla bostad. Ett mail och ett telefonsamtal så var den saken ordnad.

Så, ett stort tack och all heder till dem.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Hela flytten genomfördes oerhört proffsigt, effektivt och strukturerat till min nya adress. Killarna som flyttade var mycket försiktiga med möbler och kartonger. Det enda jag var orolig för innan var min vinkyl :-) Men den kom på plats utan minsta skada likaså övrigt bohag. Ett stort varmt tack till de duktiga och effektiva flyttkillarna. Jag ger er mina varmaste rekommendationer.
Hälsningar Eva-Marie Nilsson

Linda

mer än ett år sedan

Jättebra flytt! Trots snökaos fixade killarna flytten galant!! GRYMT!! Rekommenderas!!

Svar från företaget

Hej Linda,

tack för ert omdöme och välkommen åter.

Mvh Björn / Arbetspartner AB

Ann

mer än ett år sedan

perfekt från början till slut. Ett extra stort tack till killarna som var så trevliga och hjälpsamma. Kan varmt rekommendera företaget.

Svar från företaget

Hej Ann,

kul att du valde att flytta med oss, ska hälsa killarna.

Mvh Björn / Arbetspartner AB

Stefan

mer än ett år sedan

Hej , jag och min sambo vill tacka för en fantastiskt
proffsig och väl utförd flyttning . Killarna var glada och väldigt hjälpsamma . dom hjälpte oss att demontera och montera div.möbler och var väldigt trevliga och tillmötes gående . Vi kommer att varmt rekommendera er för alla våra vänner och bekanta . tack för allt .Stefan och Barbro

Svar från företaget

Hej Stefan,

tack för omdömet och välkommen åter till oss på Arbetspartner AB.

Mvh Björn / Arbetspartner AB

Siv och Rauno Lehtinen

mer än ett år sedan

Tack, för ännu en lyckad flytt med er. Det var tredje gången gillt inom 8 år. Allt är upppackat och helt som vanligt från finporslin till kristallkronor. Men det gäller att packa ordentligt för man har ju själv ansvar för sina saker när man packar själv. Kan varmt rekommendera detta företag.

Svar från företaget

Hej Siv och Rauno,

tack för ert omdöme och välkommna åter.

Mvh Björn / Arbetspartner AB

Christina

mer än ett år sedan

De lovade vara så rädda om allt som om det vore deras eget.Pyttsan! Min ärvda Rörstrandsservis som var komplett för 12 pers har de slagit sönder flera tallrikar. Mina föräldrars hemgift. Och min 25-års servis också för 12 pers har de slagit sönder flera tallrikar, t ex 6 assietter kvar. Kristallglas, också ärvd, 60 glas, har de lyckats krossa flera glas. Allt var inslaget väl i tjocka tidningspapper, kartonger märkta med tusch AKTA GLAS/SERVIS men de måste ha kastat upp lådorna. På 2 kristallkronor hade de ställt kartonger ovanpå. JAG ÄR JÄTTELEDSEN. De svarar inte när man ringer, ringer inte upp då jag bett dem. FY SÅ SORGLIGT! Man blir tvungen sätta betyg: en stjärna - det är de inte värda

Svar från företaget

Hej Christina, ursäkta sent svar. Vi har inte fått något meddelande om detta verken via mail eller telefon. Första kontakt var 21/4 då vi återkopplade direkt du säger då att du försökt ringa till chauffören.Flytten utfördes 30/11 och vi finns på kontoret mellan 08,00 - 16,30 varje dag.Vi behandlar alla kunders bohag varsamt och på samma sätt. Vi har minimalt med skador och väldigt många nöjda och återkommande kunder. Vi kan tyvärr inte ansvara för hur packningen har skett då vi ej utförtpackningen utan endast flyttat kartongerna. Vi fraktar alltid kristallkronorna hängande i kristallbur. Att vi skulle ha ställt kartonger ovanpå oskyddade kristallkronor finner jag högst osannolikt. Du nämner vid kontakt 21/4 att du slängt kristallkronorna vilket gör att vi får svårt att kolla detta.Som jag sa i kontakt 21/4 att jag överlämnar ärendet till vårt försäkringsbolag Trygg Hansa. Mvh Björn / Arbetspartner AB