Om Flytt-Experten AB

Vår flyttfirma har mångårig erfarenhet av att flytta åt privatpersoner och företagare, både lokalt och utomlands.Vår affärsidé är att flytta bohag och inventarier från en plats till en annan snabbt och till bra priser utan några skador.

Kontorsflytt, bohagsflytt och utlandsflytt

I Nyköping hittar du vårt huvudkontor. En strategiskt viktig punkt – beläget endast en timme norr om Nyköping ligger Stockholm och via Skavsta flygplats har ni även närheten till Europa om ni vill flytta utomlands. Vår expertis är även utlandsflytt. Vår flyttfirma har verksamhet i ytterligare fem kommuner där ni kan välja att påbörja er resa mot ett nytt boende. Alla våra flyttfirmor utför ansvarsfulla och smidiga bohagsflyttar och verksamhetsflyttar både i Sverige och utlandet.

Flytta med oss

Till vårt förfogande har vi en modern transportpark och välutbildad personal som vet hur man handskas med allt från piano till dyra antikviteter. Självfallet är allt ditt bohag försäkrat under transporten.

Tjänster

Vi är en ansvarsfull flyttfirma som erbjuder erfarenhet och valfrihet. Vill du ta hand om vissa delar av flytten själv? Eller låta oss ta hand om allt? Vi vill göra din flytt så enkel som möjligt, därför har vi delat in flytten i ett antal olika moment där du kan sköta vissa moment själv och vi tar hand om resten. Eller så sköter vi allt åt dig – du väljer själv!

Vi erbjuder hjälp med t.ex. packning, lastning, transport, lossning och uppackning för både privatflytt, kontorsflytt, verksamhetsflytt & utlandsflytt.

Trygg, bekväm och säker magasinering

Vi erbjuder magasinering för privatpersoner och företag. Det finns många tillfällen när det behövs lite extra utrymme under kortare eller längre tid. När man till exempel står inför en stor renovering, ska bo utomlands under en begränsad period eller studera på annan ort i några år. Vi tar hand om ditt bohag under tiden.

Magasinering i slutna 8m³ lådor av trä. Godset emballeras av vår erfarna personal och tack vare den slutna konstruktionen skyddas dina saker mot skadedjur och damm. Godset är försäkrat och står säkert förvarat i larmat och kameraövervakat varmförråd på inhägnat område.

Bildgalleri

  • Flytt-Experten AB Flyttfirma, Botkyrka - 1
  • Flytt-Experten AB Flyttfirma, Botkyrka - 2
  • Flytt-Experten AB Flyttfirma, Botkyrka - 3
  • Flytt-Experten AB Flyttfirma, Botkyrka - 4
  • Flytt-Experten AB Flyttfirma, Botkyrka - 5

Flytt-Experten AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Flytt-Experten i Nyköping Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

08.02.1991

Org.nr:

5564185576

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

49410 Vägtransport, godstrafik, 49420 Flyttjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Karl Peter Persson

Verkställande direktör

Erik Magnus Hagberg

Vice verkställande direktör

Visar 4 av 7

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

085501215008-550 121 50085-501 21 500855-01 21 50085-5012150