Om Flytt-Experten AB

Vår flyttfirma har mångårig erfarenhet av att flytta åt privatpersoner och företagare, både lokalt och utomlands.Vår affärsidé är att flytta bohag och inventarier från en plats till en annan snabbt och till bra priser utan några skador.

Kontorsflytt, bohagsflytt och utlandsflytt

I Nyköping hittar du vårt huvudkontor. En strategiskt viktig punkt – beläget endast en timme norr om Nyköping ligger Stockholm och via Skavsta flygplats har ni även närheten till Europa om ni vill flytta utomlands. Vår expertis är även utlandsflytt. Vår flyttfirma har verksamhet i ytterligare fem kommuner där ni kan välja att påbörja er resa mot ett nytt boende. Alla våra flyttfirmor utför ansvarsfulla och smidiga bohagsflyttar och verksamhetsflyttar både i Sverige och utlandet.

Flytta med oss

Till vårt förfogande har vi en modern transportpark och välutbildad personal som vet hur man handskas med allt från piano till dyra antikviteter. Självfallet är allt ditt bohag försäkrat under transporten.

Tjänster

Vi är en ansvarsfull flyttfirma som erbjuder erfarenhet och valfrihet. Vill du ta hand om vissa delar av flytten själv? Eller låta oss ta hand om allt? Vi vill göra din flytt så enkel som möjligt, därför har vi delat in flytten i ett antal olika moment där du kan sköta vissa moment själv och vi tar hand om resten. Eller så sköter vi allt åt dig – du väljer själv!

Vi erbjuder hjälp med t.ex. packning, lastning, transport, lossning och uppackning för både privatflytt, kontorsflytt, verksamhetsflytt & utlandsflytt.

Trygg, bekväm och säker magasinering

Vi erbjuder magasinering för privatpersoner och företag. Det finns många tillfällen när det behövs lite extra utrymme under kortare eller längre tid. När man till exempel står inför en stor renovering, ska bo utomlands under en begränsad period eller studera på annan ort i några år. Vi tar hand om ditt bohag under tiden.

Magasinering i slutna 8m³ lådor av trä. Godset emballeras av vår erfarna personal och tack vare den slutna konstruktionen skyddas dina saker mot skadedjur och damm. Godset är försäkrat och står säkert förvarat i larmat och kameraövervakat varmförråd på inhägnat område.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Flytt-Experten AB Flyttfirma, Botkyrka - 1
  • Flytt-Experten AB Flyttfirma, Botkyrka - 2
  • Flytt-Experten AB Flyttfirma, Botkyrka - 3
  • Flytt-Experten AB Flyttfirma, Botkyrka - 4
  • Flytt-Experten AB Flyttfirma, Botkyrka - 5

Flytt-Experten AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnFlytt-Experten i Nyköping Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande08.02.1991
Org.nr:5564185576
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch49410 Vägtransport, godstrafik, 49420 Flyttjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Karl Peter PerssonOrdförande
Karl Peter PerssonVerkställande direktör
Erik Magnus HagbergVice verkställande direktör
Karl Peter PerssonLedamot
Erik Magnus HagbergLedamot
Eva Katarina PerssonSuppleant
Louise Margareta StrömbergRevisor

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

085501215008-550 121 50085-501 21 500855-01 21 50085-5012150