Se på karta
Skiffervägen 655303 Jönköping

Trygg flyttfirma med bas i Jönköping med personlig serviceJune Express AB är familjeföretaget som erbjuder flyttjänster med trygghet och personlig service. Vi finns i Jönköping och samtransporterar flyttar över hela Sverige. Låt oss sköta din eller företagets flytt och transport på ett smidigt och säkert sätt. June Express är en allsidig flyttfirma med över 50 års erfarenhet inom flytt och magasinering.

flytt Sökord

Vi arbetar inom områdena flyttningar, flyttstädning, magasinering och förrådsuthyrning. Välkommen med er förfrågan.

Skiffervägen 655303 Jönköping

Vi är flyttfirman som hjälper er vid flyttning inom Sveriges gränser. Ska ni flytta till en ny stad, flytta bohag eller ömtåliga och värdefulla varor mellan städer hjälper vi er. Vi samordnar flyttning inom Sverige längs hela E4:an, väg 40 och södra Sverige varje vecka, vilket ger våra kunder förmånliga priser! Skall du t.ex. flytta mellan Stockholm - Göteborg , Stockholm - Malmö , Göteborg - Stockholm eller liknande. June Express har lång erfarenhet av att flytta mellan städer i Sverige.

flytt Sökord

Vi arbetar inom områdena flyttningar, flyttstädning, magasinering och förrådsuthyrning. Välkommen med er förfrågan.

Södra Långebergsgatan 2843632 Askim

4.17 (42)

Vi är en av Västsveriges och Göteborgs största och äldsta flyttfirmor med anor sedan 1946. Med moderna fordon från 12 till 60 m3 och erfaren personal löser vi de flesta uppdrag snabbt och effektivt. Vi erbjuder alla inom flyttbranschen förekommande tjänster till både privatpersoner och företag.Vi är auktoriserade av SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund, har kollektivavtal, yrkestrafiktillstånd och ansvarsförsäkring. Vi följer Bohag 2010, Kontor 2003 och Alltrans 2007.

Klockarevägen 433152 Värnamo

Värnamo Flyttningsbyrå AB är en flyttfirma som servar Värnamo och Västbo med bohags och kontorsflyttningar.

Lindholmsallén 5541753 Göteborg

Professionell organisering i ditt hem eller på din arbetsplats.Ordningskreatören hjälper dig till en stressfri vardag med balans och struktur genom att rensa, sortera, organisera och skapa ordning. Jag hjälper dig från kaos till ordning. Jag organiserar ditt hem eller din arbetsplats så att du kan leva ditt bästa liv!Stressfri flyttJag hjälper dig att rensa och packa inför flytt samt att packa upp och organisera efter flytt. Agerar dessutom gärna projektledare gentemot flyttfirman.

Furugatan 1251252 Svenljunga

Jolina Spector - Din personliga organisatör och mer! Vi erbjuder nu även tjänster inom hemstäd, flyttstäd och företagsstäd. Med samma engagemang för personliga preferenser och icke-bedömande attityd, hjälper vi dig att strukturera om dina utrymmen och skapar en ordning som är enkel att följa. Vårt lilla lokala företag i Svenljunga är din prisvärda partner för en mer stressfri vardag och en stor förändring