Se på karta

flygtaxi 

gav 10000 företag inom detta område

Flygtaxi Sverige AB

Anderstorpsvägen 2217154 Solna

Taxi Norrbotten Service AB

Flygstationsvägen 497254 Luleå

Arvika-Eda Taxitransporter AB

Järnvägsgatan 2767131 Arvika
logo

Vi utför transporter åt privatpersoner och företag. Vi har Arvikas trevligaste chaufförer och alkolås i alla bilar! Välkomna.

Luleå Taxi AB

Öppet

Nordkalottvägen 4B97254 Luleå
logo

Luleå Taxi är stadens mest erfarna taxibolag. Hos oss kan du känna dig trygg. Vi har välutbildade chaufförer, säkra bilar och en beställningscentral som är öppen dygnet runt. Vi är medlemmar i Svenska taxiförbundet. Varmt välkommen att kontakta oss.

Bålsta Taxi

Öppet

(2.6)

Hantverksvägen 474640 Bålsta
logo

Bålsta Taxi, ditt lokala taxibolag i Kungsängen - Bro - Bålsta. Våra kunder är landsting, kommun, företag samt privatpersoner.

flygtaxi Sökord

Bevakning av landningar på Arlanda och Bromma flygplats vid för- beställningar.

Visa mer

Skellefteå Taxi AB

Öppet

(2.25)

Löftesgränd 293150 Skellefteå
logo

Åk inte hem med vemsomhelst. Ring oss!Vi har öppet dygnet runt året om och du får din taxi när du behöver den.Vi har som målsättning att erbjuda dig de taxitjänster du önskar och är i behov av.Vi har ca 87 st fordon varav ca 30 st storbilar för sjuktransporter och stora sällskap. Våra storbilar tar upp till 8 antal personer.Vi erbjuder alla typer av transporter för privatpersoner, företag och offentliga förvaltningar.

Taxi Skavsta

Öppet

(1.75)

Hinzens gränd 5F61139 Nyköping
logo

Öppet dygnet runt, året om, vardag som helgdag. Vår fordonspark består, förutom av 1-4 pass. bilar, även av 6-8 pass. Turistbussar och specialfordon. Vårt utbud är brett: privatresor, företagsresor, skolresor, seniortaxi och färdstjänst. Vi kör även godstransporter och våra största bilar lastar 2-3 pall och ca 600 kg. Skavsta flygplats är vårt hemmaområde, ring så hämtar vi dig. Åk tryggt med oss - ALLA våra fordon är utrustade med alkolås! Välkommen.

Taxi Dalsland Buss AB

Stängt

(5)

Skolgatan 966840 Bäckefors
logo

Välkommen till Dalsland Buss! Såväl små som stora grupper är välkomna att boka bussresan hos oss. Vi kör allt från små korta transporter till dags- och flerdagsturer som skräddarsys efter gruppens önskemål. Vi har även taxi som kan förbokas. Kontakta oss för mer information.

Åhus Taxi -Taxi 24

Öppet

(1)

Smattervägen 329691 Åhus

Kristianstad Taxi / Åhus Taxi - ditt taxibolag i Kristianstad och Åhus! Boka din taxi hos oss och få en trygg och bekväm resa dit du vill. Chaufförens fokus ligger på att göra din resa så enkel som möjligt. Våra ledord är punktlighet, service och säkerhet.

Linköping 013 Taxi AB

Öppet

Roxviksgatan 1458273 Linköping
logo

Genom oss beställer du enkelt taxi till fasta priser, per telefon via vår kundtjänst alla dagar dygnet runt. Ladda ner gripen taxi App. Du bokar smidigast taxin direkt på webben eller genom vår taxi app vilken du laddar ner genom APP store för IOS (Iphone, Ipad) eller Play butiken för Android. Det blir dessutom billigare för dig! Vi är stolta av våra bilar, du får gärna kolla in de i vårt galleri! På hemsidan har vi även ett kontaktformulär du kan höra av dig på!

Sverige Taxi Piteå AB

Öppet

Storgatan 8294162 Piteå
logo

Vår växel svarar dig dygnet runt! Våra tjänster är vanlig taxi, färdtjänst, skoltransporter, bogsering och starthjälp m.m.

Taxi Rätan

Öppet

Skolvägen 584595 Rätan
logo

Utförande av taxitrafik till dom flesta behov. Samt även gods/bud. Tack vare mina specialfordon, kan rullstolstaxi & liggande/bår transport erbjudas.

Taxi Drakstaden

Öppet

(2.86)

Bergsgatan 11885350 Sundsvall
logo

När du åker med Taxi Drakstaden får du en kundupplevelse i världsklass. Genom att alltid utföra våra resor enligt gammal taxietikett och med ett miljötänk i framkant är vi tillsammans med våra trevliga chaufförer inte bara Sundsvalls enda lokala taxibolag utan också det självklara bolaget.

Lestanders Buss AB

Stängt

Stålvägen 693136 Skellefteå
logo

Vi erbjuder bussresor för privatpersoner, företag och föreningar, såväl egenproducerade resor som skräddarsydda resor i samråd med kunden.

Taxi 30 Skåne

(4.33)

Solistvägen 10722468 Lund
logo

Med Taxi 30 Skåne reser du miljövänligt, tryggt och säkert. Vi håller en hög servicenivå. Din resa ska vara bekväm och behaglig med minsta möjliga stress. Vi kör nya, komfortabla och säkra bilar av kombimodell. Gällande barnsäkerhet finns barnkudde i varje bil och vid behov kan man beställa en barnstol med extra kostnad.

Taxi AB, Varbergs

Öppet

(2.22)

Kardanvägen 2143232 Varberg
logo

Vi kör dygnet runt året runt. Vi har vår egen växel placerad i Varberg där vår personal alltid är redo att ta emot Er bokning.

Björklinge Taxi

Öppet

(1)

Gävlevägen 33074372 Björklinge
logo

Boka taxi. Öppet dygnet runt, Vi har fasta priser till och från flygplatser, Uppsala, Gävle, Tierp. För övriga resor kontakta oss för prisuppgift

Taxi Alingsås

Öppet

(3)

Stationsgatan 544130 Alingsås
logo

Taxi Alingsås är ett av stadens äldsta serviceföretag med anor från 1925. Du kan även boka taxi via hemsidan! Välkommen!

Taxi Falun

Granatstigen 5979156 Falun
logo

Taxi Falun är ett åkeri med 18 års erfarenhet och kan garantera dig som kund en hög nivå av service och professionalism. Med oss är du garanterad en trygg och säker färd till din destination.

C4 Taxi Kristianstad

Öppet

Hasselvägen 2029160 Kristianstad
logo

Taxi C4 Kristianstad, din taxifirma i Kristianstad och Åhus tillgänglig dygnet runt och med service samt kundnöjdhet i fokus. Kontakta oss via telefon eller mail för din nästa resa. Varmt välkommen!

Taxi Ljugarn AB

Öppet

Strandvägen 5162365 Ljugarn
logo

Taxi Ljugarn är ett seriöst året runt taxibolag på Gotland. Vi erbjuder moderna och bekväma bilar som uppfyller höga säkerhetsstandarder, och våra förare är erfarna, licensierade och välutbildade för att erbjuda säker och effektiv transport för våra kunder. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för både privatpersoner och företag, inklusive flygplats- och hamntransport, stadstransport, beställningstjänster, företagsavtal och mer. Vi erbjuder även guidade turer på Gotland för grupper om 1-4 personer eller 5-8 personer. På Taxi Ljugarn sätter vi alltid kundservice främst och strävar efter att leverera en högkvalitativ och bekväm upplevelse för alla våra kunder. Taxi Ljugarn har också ett starkt samhällsengagemang och stödjer lokala initiativ och organisationer. Vi är stolta över att vara en del av Gotlands samhälle och att kunna erbjuda högkvalitativ och pålitlig transport för alla som behöver det.

Taxi Trollhättan AB

Öppet

Industrigatan 546137 Trollhättan
logo

Välkommen till Taxi Trollhättan. Ditt lokala taxibolag sedan 1923. Vi satsar på kvalitet och service.

Dajanas Taxi Katrineholm

Öppet

Gersnäsgatan 1664146 Katrineholm
logo

Välkommen till Dajanas Taxi i Katrineholm! Vi är ett taxibolag med kundnöjdhet, flexibilitet och trygghet i fokus. Under vardagar och söndagar genomför vi resor i Katrineholm och fredag & lördag är vi i Katrineholm till 16.00, därefter utför vi resor i Stockholm. Varmt välkommen att kontakta oss!

AMINA TAXI BORÅS

Öppet

Distansgatan 6950740 Borås
logo

Välkomna till Amina Taxi Borås. Vi är ett Taxi företag i Borås som har erfarna chaufförer och bekväma bilar.

Taxi Norra Uppland AB

Öppet

(3.33)

Hantverkscentrum 381541 Tierp
logo

Vi tar dig eller ditt paket vart du vill när du vill dygnet runt. Taxi Norra Uppland AB bedriver en beställningscentral som är öppen dygnet runt årets alla dagar. Det är här beställningar görs och trafiken dirigeras ifrån. Vi utför både person och budtransporter allt efter era önskemål. Till vårt förfogande har vi 17 personbilar som är miljöklassade, 9 bussar för 8 passagerare som även är utrustade för bårtransporter samt 1 budbil. Varmt välkommen till oss!