Se på karta
Enetorpsvägen 824196 Stockamöllan

Utför service och underhåll av pianon och flyglar, stämning, justering och renovering till skolor, kyrkor m.m. Välkomna.

Vångstigen 537433 Karlshamn

Vi har över 30 års erfarenhet inom stämning , renoveringar och försäljning av flyglar och pianon.

Alsikegatan 2B75323 Uppsala

Lider du av ett ostämt piano hemma? #nl#Ingen fara. Allt du behöver göra är att bjuda hem en pianostämmare så kommer det låta fantastiskt igen!

Larvigatan 15C26139 Landskrona

5 (1)

Med över 30 års erfarenhet och en gedigen utbildning vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, ger jag ditt piano den omsorg och expertis det förtjänar. Jag tog examen med högsta betyg 1990 och är auktoriserad av Sveriges Pianostämmare- och Teknikerförening, vilket garanterar en professionell och kvalitativ pianostämning.Självfallet är jag godkänd för F-skatt.Kontakta mig idag för en kostnadsfri offert och låt mig ge ditt piano den omsorg det förtjänar!

Dahlgrensvägen 668493 Ransäter

Jag utför stämning, justering och reparation av pianon och flyglar. Mitt verksamhetsområde är i första hand Värmland.Jag kan anlitas som klarinettist vid t.ex. begravningar eller som extramusiker i symfoni- eller blåsorkester.Jag utför professionella arrangemang i olika stil för ensembler, kör eller orkester.

Kakelvägen 72A15155 Södertälje

Renoverar, stämmer och justering av flygel och piano.Vi erbjuder teknisk hjälp till ditt instrument.Pianotekniker och stämmare, Robert Hagert är verksam över hela Stockholmsområdet

Skansvägen 5019133 Sollentuna

Vi erbjuder tjänster så som stämning, renovering, reparation samt underhåll av pianon och flyglar! Ta kontakt för mer information.