Om Fit For Life I Hjo AB

Som naturläkare i svenska naturläkarförbundet, snlf.se, kan vi erbjuda en mängd terapier för att lösa de flesta hälsoproblem. Rådgivning och behandlingar för att förbättra just din hälsa. Allt från kiropraktik, massage, akupunktur och kostrådgivning till örter, homeopatiska medel, ljusterapi, gua sha och iris-/tungdiagnostik.

Mer om oss

fit for life ska vara ett bra alternativ eller komplement inom området hälsa. De tjänster som erbjuds är undersökning, rådgivning, rehabilitering och behandling samt utbildning med/om alternativmedicinsk behandling, idrottslabb och försäljning av tillskott och örter.

Verksamheten finns på Hälsokliniken Svea, Hjo Stadspark, Villa Svea, Hjo.

Kiropraktik

Migrän, domning i extremiteter, nervsmärta och låsningar är vanligt förekommande idag. Med en mjuk och enkel kiropraktiskt insats kommer du snart i ordning igen. Det är dessutom en bra metod att börja ett behandlingsprogram med kiropraktik för att systematiskt bearbeta sjukdomstillstånd inifrån och ut.

Akupunktur

Akupunktur betyder ”nålbehandling” och har sitt ursprung i traditionell kinesisk medicin. Med akupunktur behandlas en stor mängd sjukdomar och ger förebyggande och friskvårdande behandling.

Världshälsoorganisationen (WHO) anger över 100 behandlingsområden med traditionell akupunktur. I Kina behandlar man dock betydligt fler sjukdomstillstånd med akupunktur och med stor framgång. Varje person och åkomma behandlas individuellt. Som exempel behandlas huvudvärk olika för varje person beroende på var värken sitter och vad patienten har för övriga sjukdomstecken och egna förutsättningar.

Massage

Trötta eller överbelastade muskler mår ofta bra av massage för ökad genomblödning och tillförsel av syrerikt blod samt borttransport av slaggprodukter. Öka ditt välbefinnande, öka din rörlighet och prestationsförmåga är bara några effekter som uppnås vid massage.

Gua Sha

Gua sha är en traditionell kinesisk läkekonst. Den kallas ibland för ”skedning” eller ”skrapmassage”. Gua sha definieras som instrumentassisterad ”tryck-strykning” gjord i en riktning på en insmord kroppsyta med syfte att skapa en övergående terapeutisk blodutgutning som kallas sha. Att skapa sha innebär att man tar bort sjukdomsalstrande blodstagnation enligt Traditionell Kinesisk Medicin.

Moderna undersökningar visar att transformerande terapeutisk blodutgutning (Gua Sha) har en antiinflammatorisk och immunförsvarshöjande effekt som varar i dagar efter en behandling som också ger patienten en direkt lindring av smärta, stelhet, feber, förkylning hosta, väsande andning, sura uppstötningar kräkning etc, men undersökningar visar också att det är effektivt vid akuta och kroniska sjukdomar i inre organ inklusive leverinflammation/hepatitis.

Fit For Life I Hjo ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Fit For Life I Hjo AB Kroppsterapeut, Tibro - 1
  • Fit For Life I Hjo AB Kroppsterapeut, Tibro - 2
  • Fit For Life I Hjo AB Kroppsterapeut, Tibro - 3

Fit For Life I Hjo AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnFit For Life i Hjo AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande06.10.2016
Org.nr:5590791074
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall700 - 999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch96040 Kroppsvård

Exekutiva befattningar/Administration

Mats Ingmar JohanssonLedamot
Britt Ing-Mari FogelströmSuppleant