Om Fest i Väst

Fest i Väst gör det enkelt för dig när du skall anordna fest. Hos Fest i Väst i Göteborg, hyr ni allt ni behöver för en lyckad fest, student, bröllop, trädgårdsfest eller företagsarrangemang. Hos oss kan ni hyra partytält och studenttält i många olika storlekar och modeller samt möbler; bord och stol, bänkset, ståbord och annan festutrustning

Vi erbjuder ett stort, brett och varierat sortiment av uthyrningsprodukter och tjänster samtidigt som vi aldrig tummar på kvalité. Dessutom kan ni också hyra underhållning till alla sammanhang, stora som små. Vi erbjuder allt från etablerade artister till trubadurer, partyband, Dj:s samt ljud och ljus.

Jag som driver Fest i Väst heter, Jim Jidhed. Parallellt med min egna mångåriga artistkarriär har jag också arbetat ett stort antal år med artistbokning och eventplanering. Detta har givit mig en omfattande erfarenhet inom både musik- och nöjesbranschen, vilket gör oss till en trygg helhetsleverantör och som gör det enkelt för dig när du skall anordna en fest.

Vårt motto är service, kvalitet och engagemang och med ambitionen att du alltid skall känna dig trygg och nöjd när du anlitar oss.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Fest i Väst Tält, Göteborg - 1
  • Fest i Väst Tält, Göteborg - 2
  • Fest i Väst Tält, Göteborg - 3
  • Fest i Väst Tält, Göteborg - 4

Fest i Väst, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

070810213207-081 021 32070-810 21 320708-10 21 32070-8102132