Se på karta
Västra Storgatan 2029130 Kristianstad

Qusthus är ett familjeägt fastighetsbolag med ett hundratal lägenheter på Österlen och i Helsingborg.

Fastighetsbolag Sökord

Lägenheter i Kivik, Skillinge och Helsingborg. Kontor i Simrishman och Kivik.

Fru Marines väg 1329175 Färlöv

Utför arbete inom VVS och värmeinstallationer till privatpersoner, företag och fastighetsbolag. Utför även avloppsspolning och avloppsfilmning.

Kyllingarödsvägen 11529794 Degeberga

Jag hjälper små som stora bostads/fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Tjänsterna skräddarsys efter ert behov. Jag arbetar brett över fastighetssektorn och erbjuder ett flertal tjänster inom fastighetsförvaltning. Jag arbetar för att optimera er investering. Detta görs exempelvis genom underhållsplanering, energieffektiviseringar och projektledning av byggentreprenader.

Oxbärsvägen 2529639 Åhus

Vi erbjuder attraktiva centralt belägna kulturklassade bostäder i god boendemiljö. God service, närhet till våra boende, trygghet, engagerad förvaltning samt miljöansvar.

Frans G Wibergs väg 729140 Kristianstad

Hyresbostäder i Malmö äger och förvaltar fastigheter belägna på centrala och populära områden runt om i Skåne, såväl flerfamiljsbostäder som kommersiella fastigheter.

Martornsvägen 1329641 Åhus

ID Industrigolv AB är ett heltäckande golvföretag när det kommer till industribeläggningar. Vi hjälper er att lägga rätt golv.

Lasarettsboulevarden 1029033 Kristianstad

Hos Unique hair by Johanna får du o ditt hår all den service ni behöver.En avkopplande stund där du o ditt hår står i fokus.Det tar en timma att klippa dig så vi har gott om tid att prata om Ditt hår så att du får en frisyr som fungerar även mellan klippningarna.

Industrigatan 9629136 Kristianstad

1 (1)

AB Kristianstads Kylservice är unikt genom den kompetens personalen besitter för att utföra de helhetslösningar vi säljer; kompletta installationer av kyl- och frysanläggningar, värmepumpsanläggningar och klimatanläggningar.

Hedgatan 128831 Vinslöv

Företaget finns i Vinslöv men välkomnar kunder från Kristianstad.

Välkommen till Nyeby Bygg & Inrednings AB. Kundanpassade villor, måttbeställda inredningar, kakel och klinker, badrum, renovering, ombyggnad. Vi tillverkar även skräddarsydda butiksinredningar.

Hommenasvägen 4029158 Kristianstad

Eventföretag med aktiviteter för alla. Femkamp, bollkamp, skyttegrenar, bubbleball, musik.

Åldermannagatan 1529134 Kristianstad