Se på karta
Propellervägen 2739241 Kalmar

Välkommen att kontakta oss på J P Fastighetsservice! Fastighetsförvaltning och fastighetsservice.

Fastighetsbolag Sökord

Storgatan 1839232 Kalmar

Fastighetsförvaltningen är nu uppdelad på två företag. Byggnads AB NJ Andersson & Son, som förvaltar fastigheter i Kalmar och i Stockholm samt Ivar Tegnander Fastighets AB som förvaltar fastigheter i Kalmar. För bägge företagen gäller samma post- och besöksadress och samma telefon- och mailadress.

Kolonigatan 2439236 Kalmar

Kanslihuset är ett välrenommerat förvaltningsbolag, som fokuserar på kvalitét och omtanke både vad gäller hyresgäster och de fastigheter vi förvaltar. Genom vårt långsiktiga engagemang skapar vi en trygg och trivsam boendemiljö. Våra fastigheter från olika tidsepoker är belägna i attraktiva områden i centrala Malmö och Lund.

Kättilhult 18038899 Påryd

Vi har idag ett 50-tal lägenheter för uthyrning i Nybro, Tvärskog och Broakulla. Lägenheterna har 1–4 r.o.k. och de flesta ligger i markplan med hög standard och trevliga uteplatser. Fastigheterna ligger i barnvänliga områden med närhet till skola och barnomsorg.

Kaggensgatan 739232 Kalmar

Pronecta erbjuder process- och tillverkande industri, energiföretag samt offentliga sektorn kvalificerade konsulttjänster inom el och industriell automation. Företaget har ett 15-tal medarbetare med omfattande branscherfarenhet. Goda och långsiktiga kundrelationer genomsyrar verksamheten. Pronecta är en kompetent resurs i kompletta eller avgränsande delar av projekt, från förstudier och förprojektering till projektering och genomförande.

Skeppsbron 539231 Kalmar

Redovisning och bokföring är något som vi är bra på och gillar att hålla på med.Våra kunder har sin yrkesskicklighet inom andra områden och därför valt att lämna redovisningen till oss. Sunt resonerat – nu håller både vi och vår kund på med det vi tycker bäst om och är bäst på. Nu jobbar vi tillsammans för ett bra resultat. Oftast blir vår roll även att fungera som ett bollplank/samtalspartner i mängder av andra frågor som rör företagandet.

Järnvägsgatan 1836431 Åseda

Företaget finns i Åseda men välkomnar kunder från Kalmar.

Vi har lång erfarenhet av att transportera flytande produkter på ett tryggt och säkert sätt, och kan hjälpa dig med transporter inom en mängd olika områden. Vi utför dagligen transporter av exempelvis bitumen, bensin och kemikalier. Vi erbjuder även försäljning av flytande produkter. Hos oss handlar du bland annat olja, bensin och diesel via bulkleveranser.

Flottiljvägen 2039241 Kalmar

Swea Familjehem erbjuder familjehemsplaceringar till barn, ungdomar, vuxna och familjer. Vårt arbete präglas av våra ledord trygghet, omtanke och utveckling och finns genomgående i alla delar av verksamheten.Vi eftersträvar alltid att ha ett nära samarbete med våra uppdragsgivare och vi är måna om att de ska känna stort förtroende i att anlita oss som konsulentstödd verksamhet. Vi har ett familjärt och förtroendefullt samarbete med våra familjehem.

Norra vägen 3839249 Kalmar

Välkomna till oss på Studio 38, frisörer i Kalmar! Vi är ett fantastiskt team av professionella frisörer som står redo att ta hand om dig. Hos oss kan du få många sköna och uppiggande behandlingar för dig och ditt hår. Vi är redo att hjälpa dig både med klippning, slingor, färgning, håruppsättning, hårförlägning & barbering, både för dam, herr och barn! Oavsett om du behöver en snabb trimning eller en helt ny stil så är du varmt välkommen till oss.

Jeanssongatan 1339251 Kalmar