Se på karta

fasta priser 

gav 120 företag inom detta område

Taxi Höganäs

Öppet

Järnvägsgatan 626338 Höganäs
logo

Taxi Höganäs är ditt bästa val för transporter av alla slag. Vi utför, förutom vanliga taxiresor, även budleverans, telegramtransporter. För Höganäs kommuns räkning kör vi skolskjuts och färdtjänst. Vi har bilar för att köra sällskap upp till 8 personer.Våra chaufförer som du känner igen på deras uniform har god lokalkännedom över hela skåne och gör allt för att du som kund ska känna dig säker när du åker med oss.

Taxi Skavsta

Öppet

(1.75)

Hinzens gränd 5F61139 Nyköping
logo

Öppet dygnet runt, året om, vardag som helgdag. Vår fordonspark består, förutom av 1-4 pass. bilar, även av 6-8 pass. Turistbussar och specialfordon. Vårt utbud är brett: privatresor, företagsresor, skolresor, seniortaxi och färdstjänst. Vi kör även godstransporter och våra största bilar lastar 2-3 pall och ca 600 kg. Skavsta flygplats är vårt hemmaområde, ring så hämtar vi dig. Åk tryggt med oss - ALLA våra fordon är utrustade med alkolås! Välkommen.

Arvika-Eda Taxitransporter AB

Järnvägsgatan 2767131 Arvika
logo

Vi utför transporter åt privatpersoner och företag. Vi har Arvikas trevligaste chaufförer och alkolås i alla bilar! Välkomna.

Björklinge Taxi

Öppet

(1)

Gävlevägen 33074372 Björklinge
logo

Boka taxi. Öppet dygnet runt, Vi har fasta priser till och från flygplatser, Uppsala, Gävle, Tierp. För övriga resor kontakta oss för prisuppgift

Taxi Ljugarn AB

Öppet

Strandvägen 5162365 Ljugarn
logo

Taxi Ljugarn är ett seriöst året runt taxibolag på Gotland. Vi erbjuder moderna och bekväma bilar som uppfyller höga säkerhetsstandarder, och våra förare är erfarna, licensierade och välutbildade för att erbjuda säker och effektiv transport för våra kunder. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för både privatpersoner och företag, inklusive flygplats- och hamntransport, stadstransport, beställningstjänster, företagsavtal och mer. Vi erbjuder även guidade turer på Gotland för grupper om 1-4 personer eller 5-8 personer. På Taxi Ljugarn sätter vi alltid kundservice främst och strävar efter att leverera en högkvalitativ och bekväm upplevelse för alla våra kunder. Taxi Ljugarn har också ett starkt samhällsengagemang och stödjer lokala initiativ och organisationer. Vi är stolta över att vara en del av Gotlands samhälle och att kunna erbjuda högkvalitativ och pålitlig transport för alla som behöver det.

Oscar Hanson VVS AB

Stängt

Pilefeltsgatan 4830250 Halmstad
logo

Vi utför alla tänkbara installationer, är en rådgivande part samt åtar oss fastigheters tekniska förvaltning, service-underhåll.

AMINA TAXI BORÅS

Stängt

Distansgatan 6950740 Borås
logo

Välkomna till Amina Taxi Borås. Vi är ett Taxi företag i Borås som har erfarna chaufförer och bekväma bilar.

Taxicentralen Falköping AB

Öppet

Järnvägsgatan 552133 Falköping
logo

Vi erbjuder möjligheten att beställa alla typer av resor. Nu finns bokningstjänst direkt på hemsidan. Bekvämt, snabbt och enkelt.

Tandanlaget Tandläkare Thomas Swenne AB

Stängt

Jönköpingsvägen 3752336 Ulricehamn
logo

Vi vill vara en tandvårdsmottagning där alla känner sig välkomna. Vår målsättning är att ge våra patienter en friskare mun, oavsett status.Vårt mål är att bedriva bästa möjliga individanpassade tandvård till ett för våra patienter skäligt pris. Alla våra patienter, skall vara väl insatta i vad behandlingen innebär och ges alltid, alla alternativa behandlingsmöjligheter, för att kunna vara med och ta ett eget beslut, om vad som är bäst för varje enskild patient.

Taxi Enköping AB

(2)

Box 191 74523 Enköping
logo

Vi är Ert lokala taxibolag som utför alla slags transporter. Vi har över 80 års branschvana, att köra Dig bekvämt, tryggt och säkert i moderna fordon med alkolås. #nl#Vi utför även alla slags budtransporter i landet. Varmt välkommen att kontakta taxibolaget nära dig!

TAXIBUD

Öppet

Änghagsgatan 1753140 Lidköping
logo

Taxibud står för stabilitet. #nl#Vi kör bud och personer vilken dag eller tid på dygnet som passar er. #nl#Välkommen att kontakta oss!

SVERIGETAXI KARLSTAD

Öppet

(1)

Karlbergsgatan 565224 Karlstad
logo

Vi har trevliga och serviceinriktade förare. Vi kör även budtransporter. Service, komfort och stil - får du i vår bil!

Taxi Mellansjö AB

Öppet

Hasslerörsvägen 6954272 Mariestad
logo

Välkommen till Taxi Mellansjö AB!Vi erbjuder alla former av taxitjänster, rullstolstransporter, bud, transporter och minibussar som du kan behöva i Mariestad med omnejd.

Gävle Taxi

Öppet

Beckasinvägen 480309 Gävle
logo

Gävle Taxi 129000 AB bildades år 1922 och är Gävles äldsta och ledande taxibolag. Vi utför taxiresor dygnet runt för privatpersoner, företag och bud , seniortaxi, specialresor m.m. Idag har vi ca 60 fordon inklusive personbilar, minibussar och handikappfordon. Bilarna körs med fossilfri diesel HVO 100. Vi bedriver ett mycket aktivt miljö och trafiksäkerhetsarbete och är certifierade med Säker Grön Taxi.

Peter Läck

Stängt

Idalundsvägen 215592 Nykvarn
logo

Ska du låta bygga en villagrund eller anlägga ledningar och vägar? Då är det alltid bra att anlita en expert. Vi utför alla typer av markentreprenader och tar uppdrag från både företag och privatpersoner. Villagrunder, bergarbeten, enskilda avlopp m.m. Välkommen att höra av dig.

Taxi Alta Borås

Öppet

Billdalsgatan 2650435 Borås
logo

Taxi i Luleå

Eco Taxi

Öppet

(3.67)

Formvägen 12B90621 Umeå
logo

Ecotaxi är ditt premiumbolag i Umeå med omnejd.

Landskrona Taxi

Öppet

Föreningsgatan 17126151 Landskrona
logo

Välkommen till Landskrona Taxi! Kontakta oss för att boka din taxi, tillgängliga varje dag i Landskrona med omnejd.

Taxi Östersund - Storsjö Taxi Östersund

Öppet

Färgargränd 1983153 Östersund
logo

Taxi i Östersund och Jämtland 063-513444Fastpris mellan Östersund & Åre 1.850kr

Lloyds Taxi

(5)

Christian IV:s väg 1627153 Ystad
logo

Utför Taxiresor inom Ystad, till Sturup/Kastrup eller precis vart Du vill.

Taxi Cab Helsingborg

Stängt

Veckogatan 3925664 Helsingborg
logo

Taxi Cab har rullat på Helsingborgs gator sedan 1996. Vår policy är mycket hög service till förmånliga priser. Sedan Öresundsbron öppnades i juli 2000 har vi profilerat oss på transfer till Kastrup och även regionens samtliga flygplatser. Vi erbjuder våra fastpriser till alla som ringer eller mejlar och bokar taxi minst en dag innan resan påbörjas.

Taxi i Östersund - Taxi Z

Öppet

Strandvägen 6B83532 Krokom
logo

Vi kör Taxi i Östersund och Krokom med omnejd.

GEMAB MÅLERI AB

Stängt

Industrivägen 2543361 Sävedalen
logo

Ett personligt företag med ambitiösa och kunniga målare. Vi riktar oss mot företag och målarlokaler, fasader och allt annat du önskar sätta färg på! Vi är din professionella målerifirma i Göteborg som erbjuder dig trygg målerientreprenad för alla dina behov av målning och renovering av fastigheter i Göteborg. Inget uppdrag är för litet, inget för stort.

Storstadens Lås

Stängt

(4.62)

Vanadisvägen 3911323 Stockholm
logo

Företaget finns i Stockholm men välkomnar kunder från Fasta.

Auktoriserad Låsmästare - Fullständig Låsservice - Dygnet Runt.Vi hjälper dig med allt inom lås, låsöppning, låsbyten, reparationer, dörrstängare, passersystem, kodlås, nyckelkopiering, säkerhetsdörrar och gallergrindar.

Svenska Landsbygdsbolagen AB

Gävlevägen 33074372 Björklinge