Om Falu Naprapat Poliklinik Leg. Naprapat Pär Zandén

Jag behandlar som leg.naprapat besvär från rörelseapparaten. De flesta av oss har någon gång ont och värk i olika delar av kroppen men många besvär går faktiskt att göra någonting åt. Ett besök hos mig innebär genomgång av din funktionsnedsättning i muskler och leder för att säkerställa rätt behandling.

Om Zandén

Jag heter Pär Zandén och jag startade min verksamhet 1983 och har således varit verksam, år 2014, i 31år. Jag utbildade mig först till undersköterska innan jag gick på Naprapathögskolan i Stockholm. Mina första tre år arbetade jag på min praktik men också som undersköterska på Falu Lasaretts Intensivvårdsavdelning för att sedan Augusti 1986 "bara" arbeta som naprapat. 1994 erhöll jag min legitimation av Socialstyrelsen. Som leg.naprapat är jag godkännd av Socialstyrelsen men jag ,som alla andra naprapater i Landstinget Dalarna, får inget Vårdavtal därför är mitt behandlings arvode inte subvensionerat av Försäkringskassan.

Om naprapati

Naprapatin grundades 1907. Naprapat är ett sammansatt ord av napravit och pathos. Napravit är tjeckiska och betyder korrigera. Pathos betyder lidande alltså "korrigera orsak till lidande.

Utbildningen kom till Sverige 1969 och bedrivs på Naprapathögskolan i Stockholm. Sedan 1994 utfärdar Socialstyrelsen legitimation till svenska naprapater.

Socialstryrelsens Författningssamling, SOSFS 1996:16, visar att -"legitimerade naprapater utgör en del av hälso- och sjukvården och verksamhetsområdet

naprapati innefattar att förebygga, utreda och behandla funktionsrubbningar och smärttillstånd i rörelse- och stödjeorganen.

Vill du veta mer om naprapati kan du läsa den senaste informationen på Svenska Naprapatförbundets Hemsida.

Falu Naprapat Poliklinik Leg. Naprapat Pär Zandéns utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in

Falu Naprapat Poliklinik Leg. Naprapat Pär Zandén, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

070624199207-062 419 92070-624 19 920706-24 19 92070-6241992