Om Expodul Uterum

Vi skapar inglasade uterum för din trädgård, vi glasar in verandor och uteplatser. De kompletta uterummen består av stomme av limträ eller aluminium med tak av kanalplast eller glas. I karmöppningarna väljs sedan skjutbara, vikbara och fasta partier av aluminium och glas.

Uterum

Trenden har varit tydlig under många år och visat att vi uppskattar ljuset och rymden som ofta finns i uterummet. Vi arbetar med många uterumslösningar gällande isoleringsnivå, materialval och modeller. Med vårt breda utbud och valfrihet kan vi alltid erbjuda en bra lösning oavsett arkitektur på ert befintliga hus. Nu har vi konstruktioner som även passar en modernare villa. Vi ser därför en växande efterfrågan på våra uterum av aluminium.

Uterumstak

Vi tillverkar uterumstak av kanalplasttak eller glastak. Våra uterumstak finns med profilsystem och takskivor i isolerat eller oisolerat utförande. För glastak är det viktigt med solavskärmning. Ofta väljs ett värmereducerande glas till taket. Till isolerglastak bygger vi mestadels en del av taket med täckande sandwichskivor, alternativt kan en takmarkis monteras på utsidan av glastaket.

Inglasningar

Med vår samlade erfarenhet och kunskap klarar vi även de mest komplicerade konstruktionerna gällande offerter, ritningar, tillverkning och montering. Vi tillverkar inglasningar från det enklaste enkelglasparti till det mest isolerade fasadglaspartiet. Vad ni än behöver i er fasad eller tillbyggnad kan vi lämna förslag på en fungerande inglasning. Glaspartier finns i fasta, skjutbara eller vikbara varianter.

Trädgårdsbelysning ”Garden Lights”

Med Garden Lights kan du skapa en unik och per­sonlig trädgård, och möjligheten att kombinera olika armaturer i samma system ger dig en stor flexibilitet. Garden Lights är framtaget för att vara enkelt och säkert att installera själv, utan hjälp av en elektriker. Varje lampa har en förkopplad kabel med skruvkopp­ling, och inga verktyg behövs när du ska koppla sam­man systemet. Trädgårdsbelysningen är utformad så att den är säker för dig, dina barn och husdjur. 12-volts svagström anses vara säkert enligt europeiska riktlinjer.

Friggebod

Våra fristående uterum kan tillverkas som friggebodar. Det innebär att till uterum med storlekar på max 15m2 behövs inget bygglov.

Expoduls uterum är friggebodar utöver det vanliga. Du väljer själv hur just din friggebod ska konstrueras och vi hjälper dig att visualisera den färdiga konstruktionen med vår programvara.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Expodul Uterum Uterum, Nässjö - 1
  • Expodul Uterum Uterum, Nässjö - 2
  • Expodul Uterum Uterum, Nässjö - 3
  • Expodul Uterum Uterum, Nässjö - 4
  • Expodul Uterum Uterum, Nässjö - 5
  • Expodul Uterum Uterum, Nässjö - 6
  • Expodul Uterum Uterum, Nässjö - 7
  • Expodul Uterum Uterum, Nässjö - 8
  • Expodul Uterum Uterum, Nässjö - 9
  • Expodul Uterum Uterum, Nässjö - 10

Expodul Uterum, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Expodul Inredningar Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

11.06.1979

Org.nr:

5562004142

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

200000

Omsättn.intervall

50000 - 99999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

25120 Tillverkning av dörrar och fönster av metall, 16239 Tillverkning av övriga byggnads- och inredningssnickerier

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Lars Jonas Netterström

Verkställande direktör

Rolf Tommy Thyselius

Ledamot

Rolf Arne Thyselius

Ledamot

Lars Jonas Netterström

Ledamot

Rolf Tommy Thyselius

Ledamot

Barbro Agneta Thyselius

Huvudansvarig revisor

Christoffer Erik Sillén

Finansiell information

Omsättning

60 892 tkr

Vinstmarginal

−4,8 %

Anställda

42