Om Excentrum AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

1.2 kmÄlvsbyhus, AB

Älvsbyhus, AB

21.7 kmListspecialisten Arnemarks Såg & Hyvleri AB

Listspecialisten Arnemarks Såg & Hyvleri AB

35.1 kmRöda Korset Bodenkretsen

Röda Korset Bodenkretsen

35.7 kmXL-BYGG Boden

XL-BYGG Boden

Excentrum AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnExcentrum AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande22.02.2006
Org.nr:5566986138
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47762 Specialiserad butikshandel med små sällskapsdjur, 46731 Partihandel med virke och andra byggmaterial, 31090 Tillverkning av andra möbler, 16292 Övrig trävarutillverkning, 47792 Specialiserad butikshandel med övriga begagnade varor

Exekutiva befattningar/Administration

Åsa Maria Elisabeth EdinLedamot
Marie Anette Elisabet Metzkes EdinSuppleant
Lennart Karl Gustaf OlofssonRevisor

Omdömen om Excentrum AB

Greger

mer än ett år sedan

Ja detta företag producerar ju ingenting annat än en ökning på ägarnas bankkonto. Visst är det skit dessa skojare säljer. Vad sägs som en gammal soffa, som jag plötsligt insåg att Gud hade glömt, full med ohyra som spred sig i lägenheten. Jag har haft ett helvete med att sanera lägenheten. Ingen mer smörja från detta skitföretag.

Jojjo

mer än ett år sedan

Vad är vitsen med detta företag? De säljer ju mest ren skit. Man erbjuder kunderna gamla nedpissade madrasser från någon gammal alkis till överpris, samt egenhändigt producerade utegrillar som består av ihopspikade brädor. En kompis köpte en bordslampa med flottfläckar på lampskärmen och som visade sig lukta illa när värmen från lampan påverkade det som fastnat i skärmen. Nä, det verkar som anledningen med detta företag mest består i att garantera personalen och ägaren en månatlig inkomst.