Om företaget

EVIA erbjuder HVB, öppenvård, grundskola, terapimottagning samt utbildning/handledning i Stockholmsområdet. Inlärningspsykologi och tillämpad beteendeanalys är grunden för all behandling och bemötande i våra verksamheter.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-500 204...
Adress

Båtsmanskroken 28

12940 Hägersten

Senaste årsredovisning

Årsredovisning saknas


Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

EVIA erbjuder HVB, öppenvård, grundskola, terapimottagning samt utbildning/handledning i Stockholmsområdet. Inlärningspsykologi och tillämpad beteendeanalys är grunden för all behandling och bemötande i våra verksamheter.

EVIA

EVIA är den lilla verksamhetsgruppen med de höga ambitionerna.

I våra verksamheter arbetar vi för att hjälpa människor till ett bättre liv. Varje dag.

Våra behandlingsinsatser bygger på olika evidensbaserade tillämpningar av inlärningspsykologi med beteendeförändring i fokus.

Med kunskap, flexibilitet och utveckling som ledord hittar vi lösningarna som leder framåt.

Vi gör det tillsammans!

Läs mer om våra verksamheter på vår hemsida.

EVIA HVB

EVIA HVB ökar livskvalitén för utsatta barn och ungdomar genom trygghet, bemötande och kvalificerad behandling. Hos oss lär sig ungdomar att handskas med sina utmaningar genom vägledning och undervisning istället för klander och disciplinåtgärder. Behandlingsteam på plats, bestående av Leg. Psykolog, KBT Terapeuter och kvalificerad behandlingspersonal, arbetar tillsammans med ungdomen och nätverk för att uppnå uppsatta mål.

Våra HVB verksamheter riktar sig till ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser och/eller som är i behov av utredning samt ungdomar med psykosocial problematik (ofta grundat i psykiatriska problem).

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0850020410

08-500 204 10

085-002 04 10

0850-02 04 10

085-0020410