Om Eva Vadenmark - Växande Visioner

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Eva Vadenmark - Växande Visioner, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för momsNej
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Eva Vadenmark - Växande Visioner

Viktor

mer än ett år sedan

Varje dag tänker jag på de positiva förändringar som har kommit från mina samtal med Eva.
När jag började att medvetet jobba mig mig själv och ta tag i min livssituation var många saker i obalans i mitt liv. Mitt liv var präglat av ångest och svårigheter. Mycket dålig mat, sprit och cigaretter, många beroenden inklusive en relation som var full av otrygghet, rädslor och bråk.
Steg för steg har jag brutit igenom mina inre begränsningar och gjort slut på så mycket som plågat mig så länge. Jag tog ett helhetsgrepp på mitt liv, bröt beroenden med cigaretter och annat, blev av med över 20 onödiga kilon, avslutade relationen och har byggt en ny grund, på många sätt ett nytt liv fyllt med så mycket glädje och inspiration och ny kraft.
Eva har fått mig att äntligen vågat se på mig själv och mina handlingar, fått mig att klarat av att lyssna till vem jag verkligen är och vad jag innerst inne önskar av mig själv och mitt liv. Jag har lärt mig älska mig själv.
Tack Eva för alla svåra och utvecklande samtal. Tack för all inspiration och alla tips på föreläsningar och workshops som också har varit en fantastisk resurs min utveckling.

Tack Eva, du har förändrat mitt liv!

Louise Helén

mer än ett år sedan

Jag rekommenderar Eva helhjärtat då hon är en psykolog som med både erfarenhet och värme tar sig tid och tanke att hjälpa en med de problem man har.

L,a

mer än ett år sedan

Du fick mig att börja må mättre och få livet tillbaks

christina

mer än ett år sedan

varma rekommendationer

Lev livet levande

mer än ett år sedan

I en relationskris kan det vara svårt att formulera sig tydligt. Att då anlita någon som hjälper till att ställa alla frågor så att man blir klar över vad man vill är guld värt. Jag har aldrig träffat någon så skicklig på detta som Eva Vadenmark. Hon hjälper till att vidga blicken och att komma fram till en så bra lösning som möjligt.. Eva arbetar proffsigt, varmt och klokt. Jag kände mig ?lyft? när jag varit hos henne.

Kristina

mer än ett år sedan

Få har som Eva vadenmark en så gedigen och djupgående kunskap när det kommer till Relationsproblematik.Jag har hört henne föreläsa, varit del av en personalgrupp, som hon har varit handledare för och upplevt hur hon inte ger sig innan hon kommer till kärnan av problematiken. Uthållig, trovärdig, generös och kärleksfull utan att bli partisk eller medberoende. Ja, med all min erfarenhet som terapeut rekommenderar jag henne varmt!

P

mer än ett år sedan

jag har lärt mig min läxa - "det är bara jag som kan hitta lösningen till mina problem" - om man nu måste betala för sådan slutsats efter en timmes "analys". även tiden för att efter en viss fördröjning öppna dörren, skriva ner mina uppgifter (varför behöver man uppge personnummer och adress just under samtalet, ej innan om det nu behövs??) och skriva (ej bara skriva ut! :)) min faktura tagits på bekostnad av mina 45 minuter. Och självklart är det bara kontanter som gäller... :) Man har inte ens fått frågan om man tyckte det gick bra. Tack för läxan, nu går jag till biblan eller bokhandeln istället. Mycket mer värde för pengar!

Svar från företaget

Alltid tråkigt att någon investerar sin tid och inte känner, att det är en väl spenderad tid. Förväntningar på vad, som skulle kunna hända i en så inledande kontakt har givetvis med saken att göra. Sen är det viktigt att veta att som psykolog är jag skyldig att föra anteckningar och ha ordning och reda på, vem är det jag pratar med inkl personnummer. Betalt utan kvitto är inte heller något som gynnar någon. Hade jag vetat vem du är P, så skulle du absolut få tillbaka dina pengar.
Jag är van vid att människor är både nöjda och tacksamma för att man kommit i kontakt med mig, och så skulle jag vilja att det var för dig också.

Birgitt

mer än ett år sedan

Rekomenderar verkligen Eva. Jag har gått till andra psykologer men Eva är den bästa.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har fått ut otroligt mycket av att få chansen att prata med Eva. Rekommenderar henne varmt.

lugnare nu

mer än ett år sedan

Kan verkligen rekommendera en tid hos Eva. Ibland bara för att prata av sig och få kloka reflektioner och hjälp att se samband. Ibland för att få handfasta tips om hur förbättra relationer, både till andra och till sig själv.

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

070555710007-055 571 00070-555 71 000705-55 71 00070-5557100