Om Europcar Stockholm Arlanda Flygplats

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Bildgalleri

  • Europcar Stockholm Arlanda Flygplats Biluthyrning, Sigtuna - 1

Europcar Stockholm Arlanda Flygplats, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Europcar Stockholm Arlanda Flygplats

Klara

mer än ett år sedan

Vi gjorde en bokning av en mindre bil på företagets hemsida. Bokningen gick igenom och fick en bekräftelse på bokningen via mail. Vi ringer till uthämtningsstället innan vi ska åka och hämta bilen för att försäkra oss om vägen dit. Kontoret visar sig vara stängt och vi hänvisas till europcar på Arlanda. Killen på Arlandakontoret lovar att det ska gå bra att hämta bilen där istället. Frågan upprepas och det ska enligt honom inte vara några som helst problem. Efter bussresa till uthämtningsstället på Arlanda visar det sig att det inte finns någon bil för det priset som vi fått på vår bokningsbekräftelse. Killen som lovade att det skulle fungera har gått hem och vi erbjuds en bil till det fyrdubbla priset. Efter påtryckningar till halva priset och slutligen efter tjat för 200 kr mer än vad som står på vår bokningsbekräftelse. Tja, dåligt bokningssystem eller bristfällig kommunikation mellan medarbetarna, jag kommer iallafall inte hyra bil hos europcar igen.

Besviken

mer än ett år sedan

Vi hyrde en bil när vi kom hem från en 2v. sem. hyrde den billigaste bilen dom hade för att åka till sundsvall och lämna den där.. 1480kr. dagen efter när vi lämnat igen bilen och kollat på kontot märkte vi att dom tagit 3000kr extra som vi ska få tillbaka inom 3-5 bankdagar utan att informera oss om detta!!!! det här var pengar som vi tänkt fylla våran kyl med vid hemkomst... tur att vi har snälla bekanta som vi fick låna pengar av tills våra kommer tillbaka... kollade med polisen om detta och tydligen är detta lagligt??!!! tänkte därför informera alla som tänkt hyra bil att det kostar mer än man tror ett tag iaf..

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

085559840008-555 984 00085-559 84 000855-59 84 00085-5598400