Om Erikssons Glas

Välkommen till Erikssons Glas i Tierp ett proffsigt glasmästeri med lång och bred erfarenhet i branschen och ett stort kunnande som även utför mindre byggarbeten. Företaget vänder sig till företag och privatpersoner i Tierp med omnejd. Vi erbjuder ett komplett utbud av glasmästeritjänster och byggtjänster och är utbildade till glasmästare och snickare.

Erikssons Glas

På Erikssons Glas går vi tillsammans igenom vad ni vill ha utfört och ser till att uppfylla era önskemål efter de faktiska förutsättningar som finns. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap för ett långt och hållbart resultat. Vi är ett traditionellt glasmästeri som utför nästan allt inom glas såsom fönsterbyte, inglasning, aluminiumpartier, dörr- och fönsterglas, inredningsglas och säkerhetsglas. Kontakta oss gärna för offert eller om du har frågor till oss.

Glasmästeri

Vi är ett litet företag med stor kunskap. Vi hjälper er med alla tänkbara arbeten inom glas och bygg. På företaget arbetar en glasmästare och en snickare där båda har lång och bred erfarenhet. Tillsammans kan vi lösa många olika glas och byggarbeten åt våra kunder. Du kan anlita oss för t.ex. fönsterbyte, altanbygge, uterum m.m.

Byggnation

Vi hjälper er med ert nya uterum. Vi på Erikssons Glas i Tierp kan tack vare vår specialistkompetens erbjuda våra kunder både glasmästeri och byggtjänster. Vi kan hjälpa er med t.ex. nytt uterum från grund till färdigt resultat. Du kan måttbeställa ditt uterum så att det blir precis efter dina önskemål och drömmar.

Erikssons Glas utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Erikssons Glas Glasmästeri, Tierp - 1
  • Erikssons Glas Glasmästeri, Tierp - 2

Erikssons Glas, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnT. Erikssons Glas i Tierp AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande03.04.2001
Org.nr:5566083639
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1500 - 2999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43342 Glasmästeriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Ulf Tomas ErikssonLedamot
Per Ulf ErikssonSuppleant
Niklas Rudolf FeiffRevisor