Om Erik Thunefors Åkeri

Sedan 25 år tillbaka bedriver Erik Thunefors åkeri en betydande verksamheten inom Maskin, godstransporter, transport och lyftarbeten med kranbil, maskinarbeten med lastmaskin eller kompaktlastare (Bobcat) samt försäljning av grus och krossprodukter från egen grustäkt.Behöver du hjälp, kontakta oss gärna för en kostnasdsfri offert!

Entreprenad maskinarbeten

Vi utför grävnings och schaktningsarbeten med vår Bobcat S 300. Maskinen är utrustad med ett fjärrstyrt grävaggregat med rototillt och div. skopor. Utan grävaggregatet är maskinen en effektiv och smidig lastmaskin med en tipplast på 2700kg. Utrustning: planeringsskopa, pallgafflar, hydraulisk gripskopa, hydraulisk bilningshammare för betong och tjäle, uppsamlande sopskopa bredd 1,85m., Holms 2,4m vikplog och en 2m bred sandningsskopa.

Lyftarbeten

Vår 44ton/m kran har en räckvidd på 16m, med jibb monterad är räckvidden 30m. Tillbehör: Lyftok, pall lyft. Grip, gripskopa och gripsåg. Personkorg för 2 personer där vi når en höjd av 30m. Vinsch finns till kranen med eller utan jibb, lyftkraft max 5 ton. Kontakta oss gärna om du har några frågor.

Trädfällning & grönområdesskötsel

Vi använder oss bland annat av vår kranmonterad gripsåg vid trädfällning. Gripsågen är bra att använda då träden står nära exempelvis hus, ledningar, buskar och annat som står i vägen vid trädfällningen. Resultatet blir ett riskfritt arbete då inga träddelar faller till marken okontrollerat och föraren kan stå på behörigt avstånd. Kranen har en räckvidd på 20m över bilen. Beroende på hur nära trädet vi kommer med bilen kan vi plocka ner träd som är runt 24-25 m höga.

Transport

Vi utför transporter över hela Sverige med kranbil och, eller lastväxlarbil, med eller utan släp.

Vi erbjuder även bredtransporter och tillhandahåller föjebil om så önskas. Vi har också budbilstransporter med eller utan släp. Vi har bla. ett släp med uppkörningsramp och vinsch som lastar 2600kg.

TA-planer & TSM-järnväg

Trafikanordningsplaner och skyltning. Tillsyningsman A-skydd vid arbeten på eller invid järnväg.

Vi kan göra TA-planer och skylta vid vägarbeten och andra arbeten där detta krävs. Jag har även utbildning i transportstyrelsens säkerhetsföreskrifter som tillsyningsman A-skydd och som vägvakt vid järnvägsarbeten.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Erik Thunefors Åkeri Markentreprenör, anläggningsentreprenör, Ånge - 1
  • Erik Thunefors Åkeri Markentreprenör, anläggningsentreprenör, Ånge - 2
  • Erik Thunefors Åkeri Markentreprenör, anläggningsentreprenör, Ånge - 3

Erik Thunefors Åkeri, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration