Ergonomica - Health & Rehab logo

  Ergonomica - Health & Rehab

  Om företaget

  Idén till Lymfpromenad kom när jag var ute och gick med hunden. Det var svårt att få till tid för träning (gym/yoga) då jag inte ville vara borta så mycket hemifrån. Jag började istället göra träningsövningar under promenaden....

  Läs mer om företaget
  Telefonnummer
  072-311 68...
  Adress

  Marmorvägen 68

  19341 Sigtuna


  Mer information

  Öppettider

  Det finns inga öppettider för företaget.

  Omdömen

  Företaget har inga omdömen än

  Karta

  test
  KartaGå till kartvy

  Få hjälp med din synlighet online

  Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

  Bildgalleri

  Company image

  Om oss

  Idén till Lymfpromenad kom när jag var ute och gick med hunden. Det var svårt att få till tid för träning (gym/yoga) då jag inte ville vara borta så mycket hemifrån. Jag började istället göra träningsövningar under promenaden. Med inspiration av egenvårdsprogram, Qi gong, medicinsk yoga och arbetsterapeutisk träning för hand & arm blev det ett träningsprogram med många övningar. Dessa övningar utför man under hela tiden som man promenerar. Jag kände att det var ett mycket effektivt träningskoncept. Med bra musik blev det ännu roligare att träna i rätt tempo. Programmet har givit önskat resultat till mina kunder med både minskad volym och viktnedgång.

  Ergonomica - Health & Rehabs utvalda länkar

  För dig som driver företaget

  Att synas online
  Vi fixar det åt dig

  Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

  Närvarokollen
  Har du korrekt info på nätet?

  Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

  Hemsidekollen
  Bra hemsidor lockar fler kunder

  Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

  Möjliga telefonnummerformat

  0723116868

  07-231 168 68

  072-311 68 68

  0723-11 68 68

  072-3116868