Om Engelholm Rehab Center

Johan Tidstrand, Harald Ekedahl, Anders Kruse, Louise Melliander, Linn Englund och Lena Appelholm. Sök oss för rygg- och nackbesvär, huvudvärk, idrottsskador, rehab efter operationer eller neurologisk rehab! Alla patienter är välkomna med eller utan remiss. Snabb tid för första konsultation!

Tjänster

Hos ERC möts du av bred kompetens med fokus på rörelse-/stödjeorganens sjukdomar. Det finns kompetens för manuella behandlingar som t.ex manipulation och mobilisering av rygg och nacke, men vi betonar även patientens egenansvar och vikten av fysisk aktivitet och träning.

Våra fysioterapeuter/sjukgymnaster är bl.a utbildade inom ortopedisk medicin (OMT/OMI) och idrottsmedicin och vi kan även smärtlindra med t.ex akupunktur. Vårt stora kontaktnät i regionen gör att vi kan guida dig om du behöver komma i kontakt med annan vårdnivå som t.ex allmänläkare eller ortopedläkare.

Manuell undersökning/behandling

Med den manuella behandlingen ger vi kroppen förutsättningar för återuppbyggande träning. Vi använder oss av olika manuella tekniker som t.ex. ledmanipulation, mobilisering och töjningar för att behandla funktionsstörningar i såväl muskler och leder som i nervsystemet.

Idrottsmedicin

Vi är alla utbildade för att ta emot dig med idrottsrelaterade besvär. Vi använder både manuella tekniker och specifikt riktad träning som grundar sig i vår kunskap inom olika idrotter för att nå ditt mål.

Akupunktur

Flera av oss kan använda akupunktur som en del av behandlingen i att lindra smärta. Det kan t.ex fungera bra som ett komplement för att lindra migrän, spänningshuvudvärk eller artrossmärta.

Specifikt och individuellt anpassad träning

Utifrån vad undersökningen visat lägger vi ofta upp ett individuellt träningsprogram i ett led att återträna funktion och förebygga återkommande besvär.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Engelholm Rehab Center Fysioterapeut, Ängelholm - 1
  • Engelholm Rehab Center Fysioterapeut, Ängelholm - 2
  • Engelholm Rehab Center Fysioterapeut, Ängelholm - 3
  • Engelholm Rehab Center Fysioterapeut, Ängelholm - 4
  • Engelholm Rehab Center Fysioterapeut, Ängelholm - 5
  • Engelholm Rehab Center Fysioterapeut, Ängelholm - 6
  • Engelholm Rehab Center Fysioterapeut, Ängelholm - 7
  • Engelholm Rehab Center Fysioterapeut, Ängelholm - 8
  • Engelholm Rehab Center Fysioterapeut, Ängelholm - 9
  • Engelholm Rehab Center Fysioterapeut, Ängelholm - 10

Engelholm Rehab Center, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration