Se på karta
Energivägen 154134 Skövde

Ett grönare, skönare Skövde. På Skövde Energi förser vi boende och företag i kommunen med klimatsmart energi. Vi ansvarar för elnätsdistribution inom Skövde tätort och producerar hållbar el och fjärrvärme. Vi ägs av dig och andra kommuninvånare genom Skövde Stadshus AB. Det innebär bland annat att all vår avkastning återinvesteras i företaget eller i Skövde kommuns olika verksamheter. Tillsammans skapar vi ett mer hållbart Skövde med lägre koldioxidutsläpp!

Johan Willins gata 341664 Göteborg

1 (1)

Med kraft och energi arbetar vi för ett hållbart samhälle.

Centralgatan 3191931 Åsele

Vi vill att du ska vara nöjd med att vara kund hos oss på Åsele Kraft. Därför är det viktigt att du hör av dig till oss om något inte fungerar som det ska, om du tycker att vi gjort fel eller om du är missnöjd med våra tjänster. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss.

Orranäs gata 4137375 Jämjö

5 (5)

Vi är ett företag med mångårig erfarenhet av branschen. JREAB vänder sig i första hand till kunder i Jämjö och dess närområden för nära och tryggt samarbete. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Box 23133225 Gislaved

Solsystem erbjuder en helhetslösning där vi tar ansvar för allt från uppstart till målgång. Vi projekterar, kalkylerar, söker investeringsstöd, monterar och säkerställer att allt fungerar som det ska. Du får ett fast pris på hela installationen – med generösa garantier!

Östra Esplanaden 567131 Arvika

Teknik i Väst samverkar med Arvika och Eda kommun för drift och skötsel inom områdena gator och vägar, vatten och avlopp samt renhållning. Dessutom hanterar vi verksamheterna elnät, fjärrvärme, fiber och kraft i Arvika, samt driften av Årjängs Nät AB. Hos oss kan du köpa lokalproducerad el och beställa en stabil fiberanslutning. Bor du i Arvika tätort kan du värma ditt hus med fjärrvärme. Vi arbetar varje dag för att göra vardagen bekväm!

Danmarksby 17975598 Uppsala

Göransgården är ett boende för personer med behov av särskild omsorg på grund av psykiska och sociala funktionshinder.

Marknadsvägen 145755 Rabbalshede

Rabbalshede Kraft projekterar och etablerar landbaserade vindparker för försäljning av elenergi och för försäljning av hela vindparker eller enskilda vindkraftverk. Bolaget erbjuder också servicetjänster inom drift och förvaltning samt på uppdrag upphandlar och leder byggnation av vindparker. Den producerade elenergin från egna vindparker säljs på den öppna elmarknaden Nord Pool.

Jungmansgatan 1221111 Malmö

Avena Energi Värme AB är ett svenskt miljöenergibolag som levererar värme till fastigheter utanför konventionellt fjärrvärmenät. Värmen produceras i kundanpassade minivärmeverk och är uteslutande klimatneutral.Energin kommer ur svenskt lokalproducerat biobränsle från jord- och skogsbruk, vilket kan kombineras med annan miljömärkt energi för optimal installation. Vi ombesörjer att valet efter rådande förutsättningar i alla lägen blir rätt. Vi verkar lokalt i Götaland och Svealand.

Västerlånggatan 1050330 Borås

Borås Energi och Miljö tar tillvara energiflöden i samhället och omvandlar energin i bland annat avfall till fjärrvärme, fjärrkyla och biogas. Företaget erbjuder energi- och avfallstjänster, sköter avfallshanteringen och avloppsreningen samt levererar dricksvatten i Borås.

Norrtorp 11069292 Kumla

Fortum Recycling & Waste erbjuder miljövänlig avfallshantering och behandling av farligt avfall samt experttjänster för drift och underhåll av energianläggningar. Dessutom har vi tjänster för återvinning av material - inklusive lösningar för batterier, plast, metaller samt ask- och slaggrester.

Hantverksgatan 1557255 Oskarshamn

Oskarshamn Energi erbjuder el, elnät, värme, biogas samt tjänster och entreprenader i Oskarshamnsregionen.

Kaserngatan 183132 Östersund

4 (4)

Jämtkraft är ett jämtländskt energibolag som producerar, distribuerar och säljer el och fjärrvärme. Energin vi producerar kommer från förnybara energikällor som sol, vind, vatten och skog. Jämtkraft ägs av kommunerna Östersund, Krokom och Åre och sysselsätter cirka 400 personer.

Gustavsviksvägen 370244 Örebro

Jämtkraft är ett jämtländskt energibolag som producerar, distribuerar och säljer el och fjärrvärme. Energin vi producerar kommer från förnybara energikällor som sol, vind, vatten och skog. Jämtkraft ägs av kommunerna Östersund, Krokom och Åre och sysselsätter cirka 400 personer.

Kungsportsavenyen 3241136 Göteborg

Misen Energy AB (publ) är ett svenskt publikt aktiebolag med sitt registrerade kontor i Stockholm. Adressen till huvudkontoret är Kungsportsavenyen 32, SE-411 36 Göteborg, Sverige.Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market under ticker MISE.Misen Group består av Misen Energy AB (publ) och två delvis ägda dotterbolag, Misen Enterprises AB (Sverige) och LLC Karpatygaz (Ukraina).

Bergslagsvägen 469631 Askersund

Askersundsbostäder är den största hyresvärden med över 900 hyreslägenheter i Askersunds kommun. Välkomna att kontakta oss.

Storfarsvägen 181832 Valbo

Hunddagis.Varmt välkomna att kontakta oss för mer info!

Plogvägen 546730 Grästorp

Grästorp Energi ek.förening är den lokala eldistributören inom Grästorps kommun samt delar av Vänersborg, Lidköping och Vara kommuner.Som ekonomisk förening ägs företaget av medlemmarna inom distributionsområdet. Grästorp Energi AB är den lokala elleverantören och helägt dotterbolag till Grästorp Energi ek.förening. Vi står för närheten till kunden med personlig service och energirådgivning.

Havdhem kälder 90462341 Havdhem

Välkommen till vår Kälders gårdsbutik! Här kan du köpa våra härliga och fina lammskinn från gården. Vi jobbar även med inredning, som sittdynor, stolsdynor fällar, kuddar mm. ( kan måttbeställas). Givetvis finns det sköna tofflor, vantar o boa mm i vår gårdsbutik. Tillverkningen sker i gårdens egen ateljé där målsättning är hög kvalité.

Hässlundavägen 9925356 Mörarp

Med 24 års erfarenhet i snickeribranschen utför Anderssons Snickeri renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader eller bygger nytt utifrån dina önskemål och behov. Vi åtar oss såväl mindre som större byggprojekt. Vill du så hjälper vi även till att ordnakontakten med övriga hantverkare som kan behövas för bygget som t ex elektriker, rörmokare, kakelläggare och målare.

Knista Gårds Väg 1219162 Sollentuna

Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart. Det ska vara enkelt för våra kunder att ha med oss att göra och vi utvecklar våra tjänster i samklang med våra kunder. Visionen pekar också ut vägen mot ett hållbart samhälle vilket i sin tur kräver en helhetssyn på våra energisystem.

Björneröds gård 145293 Strömstad

På Björneröd utanför Strömstad finns företaget Skandigranit. Här finner du det mesta inom sten. Allt från massor och fyllning till detaljarbeten som trädgårdssten, dekorsten mursten och alla typer av gatusten hittar du hos oss. Vi hjälper dig även med transporten i närområdet, alternativt bokar en transport till dig om ordern ska transporteras en längre sträcka.

Kumla Kvarn58563 Linghem

Kumla Kvarn AB hittar du i Linghem utanför Linköping.Vi startade för över 100 år sedan och har idag 1 anställd. Vi arbetar med legorensning och har en såg för trä. Vi arbetar också med fröer för utsäde. Men andra ord- allt för bonden och lantbruket!Välkommen att höra av dig.

Dammgårdsgatan 1642244 Hisings Backa

4.9 (40)

Valåker 215392 Hölö

Åbykulle är ett socialterapeutisk boende och daglig verksamhet för vuxna med funktionsnedsättning. #nl#Verksamheten erbjuder individanpassade lösningar för personer § LSS personkrets 1 med autism, utvecklingsstörning, problemskapande beteenden och stora omvårdnadsbehov. #nl#Åbykulle vänder sig till individer som är i behov av en småskalig helhetslösning i en skyddad miljö. #nl#Inriktningen bygger på socialterapi och neuropsykiatri.