Om företaget

Energipartner är idag Sveriges största IVT-installatör, och vårt arbetsområde är i huvudsak Stockholms län och Mälardalen. Sedan starten 1984 har vi installerat värmeanläggningar hos över 7000 nöjda kunder, många av dem kan du...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-80 28...
Adress

Höglandstorget 1

16771 Bromma


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

(21)

Gå till omdömen

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Energipartner är idag Sveriges största IVT-installatör, och vårt arbetsområde är i huvudsak Stockholms län och Mälardalen. Sedan starten 1984 har vi installerat värmeanläggningar hos över 7000 nöjda kunder, många av dem kan du finna under fliken Våra Kunder här på hemsidan. Där finner du referenser från exempelvis Bromma, Spånga, Enskede, Hässelby, Täby, Lidingö, Danderyd, Järfälla med mera. Tillsammans har vi på Energipartner över 155 års erfarenhet av värmepumpsinstallationer.

Varför välja oss?

Energipartner är Stockholms största installatör av IVT värmepumpar. Sedan starten 1984 har vi fler än 5 000 nöjda kunder – läs mer under ”Våra Kunder” här på hemsidan.

Tillsammans har vi över 130 års erfarenhet av värmepumpinstallationer och vi är kvalificerade för såväl det lilla radhuset som det stora flerfamiljshuset.

Vårt Kundlöfte

Våra offerter är skriftliga, raka och ärliga. Vi hjälper självklart till med alla myndighetskontakter och med alla dokument som krävs inför installationen. Med egen personal kontrollerar vi hela installationsförloppet, och när vi är klara bokar vi in en särskild tid för handhavandegenomgång tillsammans med dig. Det skall vara tryggt och enkelt att anlita oss.

Ingenting åt slumpen

Det första som händer är att vi bokar en tid för hembesök. Husets utformning, hur ditt pannrum ser ut, hur ditt befintliga värmesystem är konstruerat och hur tomten är utformad. Detta spelar stor roll för vilken värmepump vi rekommenderar. Vi är alltid lyhörda på dina krav och förväntningar på ditt nya värmesystem.

Vår kompetens är avgörande

Alla våra besiktningsmän är certifierade energiexperter enligt ehpa (European Heat Pump Association). Denna certifiering är den enda där teoretiska och praktiska prov är förlagda på högskolenivå.

Vår erfarenhet får du på köpet

I över 30 år har vi på Energipartner installerat och servat värmepumpar. En erfarenhet vi är stolta över och många av våra kunder är återkommande. Ett bevis på god kvalité nu såväl som då.

6 och 10 års garanti

IVT’s produkter ligger i framkant både vad det gäller teknik och kvalitet. Därför ingår det alltid ett garantipaket med 6 års garanti på värmepumpen och hela 10 år på kompressorn. Enda kravet är att värmepumpen servas av ett auktoriserat serviceombud vid minst två tillfällen under garantitiden. Du slipper allt trassel med försäkringar, självrisker och avskrivningar.

Svanen-märkt

Kraven för Svanen-märkningen sträcker sig i en obruten kedja från tillverkning till installation. IVT är idag ensamma om att klara kraven för Svanen-märkta värmepumpar. Hittills har IVT’s värmepumpar minskat koldioxidutsläppen i världen med över 3 miljoner ton! Det är vi stolta över.

Om något oönskat inträffar

Att bli utan värme eller varmvatten är helt oacceptabelt. Är det dessutom mitt i vargavintern, löper även rörsystemet i huset risk att frysa sönder. Därför har vi en jourhavande servicetekniker i tjänst alla dagar under uppvärmningssäsong. Du når oss alltid via vår telefon 08-80 28 05, året om.

Certifiering och utmärkelser

Vi är certifierade (klass 1) av Incert enligt ISO/IEC 17020. Vi är medlemmar i SKVP. Vi har AA-rating. Vad betyder det i praktiken? Att vi är trygga att göra affärer med.

Energipartner Sverige ABs utvalda länkar

Omdömen

Andreas H

Mer än ett år sedan

Kontaktade Energipartner för en offert på byte av värmepump. Energipartner rekommenderade istället en...

Michael Wallgren

Mer än ett år sedan

Vi bestämde oss för att konvertera vårt värmesystem från direktverkande el till bergvärme. Efter att ha tagit in...

H

Hammargrens, Hässelby

Mer än ett år sedan

Köpte i augusti ett nytt hus som värmdes med oljepanna. Via vänner och kollegor fick jag tips om 4 entreprenörer, och...

M

Maria, Danderyd

Mer än ett år sedan

Jag känner att jag bara måste få berätta om hur glad jag är att ni på Energipartner finns!! Jag drabbades av ett fel...

H

Hammargrens, Hässelby

Mer än ett år sedan

Vakna imorse och hadde kallt i mitt hus. Röd lampa lyser! Så jag ringde dom som installerade min bergvärme för 15 år...

H

Hammargrens, Hässelby

Mer än ett år sedan

Vi anlitade detta företag i somras för att byta ut våra elelement mot vattenburen värme och samtidigt installera en...

Visar 6 av 21

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

08802805

08-80 28 05

088-028 05