Om Energipartner Sverige AB

Energipartner är idag Sveriges största IVT-installatör, och vårt arbetsområde är i huvudsak Stockholms län och Mälardalen. Sedan starten 1984 har vi installerat värmeanläggningar hos över 7000 nöjda kunder, många av dem kan du finna under fliken Våra Kunder här på hemsidan. Där finner du referenser från exempelvis Bromma, Spånga, Enskede, Hässelby, Täby, Lidingö, Danderyd, Järfälla med mera.Tillsammans har vi på Energipartner över 155 års erfarenhet av värmepumpsinstallationer.

Varför välja oss?

Energipartner är Stockholms största installatör av IVT värmepumpar. Sedan starten 1984 har vi fler än 5 000 nöjda kunder – läs mer under ”Våra Kunder” här på hemsidan.

Tillsammans har vi över 130 års erfarenhet av värmepumpinstallationer och vi är kvalificerade för såväl det lilla radhuset som det stora flerfamiljshuset.

Vårt Kundlöfte

Våra offerter är skriftliga, raka och ärliga. Vi hjälper självklart till med alla myndighetskontakter och med alla dokument som krävs inför installationen. Med egen personal kontrollerar vi hela installationsförloppet, och när vi är klara bokar vi in en särskild tid för handhavandegenomgång tillsammans med dig. Det skall vara tryggt och enkelt att anlita oss.

Ingenting åt slumpen

Det första som händer är att vi bokar en tid för hembesök. Husets utformning, hur ditt pannrum ser ut, hur ditt befintliga värmesystem är konstruerat och hur tomten är utformad. Detta spelar stor roll för vilken värmepump vi rekommenderar. Vi är alltid lyhörda på dina krav och förväntningar på ditt nya värmesystem.

Vår kompetens är avgörande

Alla våra besiktningsmän är certifierade energiexperter enligt ehpa (European Heat Pump Association). Denna certifiering är den enda där teoretiska och praktiska prov är förlagda på högskolenivå.

Vår erfarenhet får du på köpet

I över 30 år har vi på Energipartner installerat och servat värmepumpar. En erfarenhet vi är stolta över och många av våra kunder är återkommande. Ett bevis på god kvalité nu såväl som då.

6 och 10 års garanti

IVT’s produkter ligger i framkant både vad det gäller teknik och kvalitet. Därför ingår det alltid ett garantipaket med 6 års garanti på värmepumpen och hela 10 år på kompressorn. Enda kravet är att värmepumpen servas av ett auktoriserat serviceombud vid minst två tillfällen under garantitiden. Du slipper allt trassel med försäkringar, självrisker och avskrivningar.

Svanen-märkt

Kraven för Svanen-märkningen sträcker sig i en obruten kedja från tillverkning till installation. IVT är idag ensamma om att klara kraven för Svanen-märkta värmepumpar. Hittills har IVT’s värmepumpar minskat koldioxidutsläppen i världen med över 3 miljoner ton! Det är vi stolta över.

Om något oönskat inträffar

Att bli utan värme eller varmvatten är helt oacceptabelt. Är det dessutom mitt i vargavintern, löper även rörsystemet i huset risk att frysa sönder. Därför har vi en jourhavande servicetekniker i tjänst alla dagar under uppvärmningssäsong. Du når oss alltid via vår telefon 08-80 28 05, året om.

Certifiering och utmärkelser

Vi är certifierade (klass 1) av Incert enligt ISO/IEC 17020. Vi är medlemmar i SKVP. Vi har AA-rating. Vad betyder det i praktiken? Att vi är trygga att göra affärer med.

Energipartner Sverige ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Energipartner Sverige AB VVS, Stockholm - 1
  • Energipartner Sverige AB VVS, Stockholm - 2
  • Energipartner Sverige AB VVS, Stockholm - 3
  • Energipartner Sverige AB VVS, Stockholm - 4
  • Energipartner Sverige AB VVS, Stockholm - 5
  • Energipartner Sverige AB VVS, Stockholm - 6

Energipartner Sverige AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Energipartner Sverige AB

Andreas H

mer än ett år sedan

Kontaktade Energipartner för en offert på byte av värmepump. Energipartner rekommenderade istället en funktionskontroll på min 13 år gamla värmepump. Teknikern som besökte mig konstaterade att det inte finns så mycket att kontrollera på en så gammal värmepump som inte visar några felkoder. Då tekniken inte kunde något om värmepumpen (Daikin) spenderade han dock mycket tid i telefonen med Daikins support. För detta fakturerade Energipartner drygt 3000 kr vilket VD har bekräftat är normalt.

Hammargrens, Hässelby

mer än ett år sedan

Köpte i augusti ett nytt hus som värmdes med oljepanna. Via vänner och kollegor fick jag tips om 4 entreprenörer, och jag träffade dem alla. Fick dock bara 3 anbud, det 4:e företaget återkom aldrig!
Och mitt råd till alla er som ska välja - stirra er inte blinda på priset! Mitt val blev Energipartner, som absolut inte lämnade lägst pris. Men dom gav ett mycket gott intryck och lämnade dessutom ett FAST pris.
Nu i efterhand kan jag bara konstatera att jag gjorde rätt val. Allting utfört på rätt sätt i rätt tid. Till utsatt pris. Det vinner jag på i längden. Tack och God Jul önskar jag alla inblandade.

Hammargrens, Hässelby

mer än ett år sedan

Vakna imorse och hadde kallt i mitt hus. Röd lampa lyser! Så jag ringde dom som installerade min bergvärme för 15 år sedan, Energipartner heter dom. I eftermiddags var dom här, och nu är det fixat. Otroligt tacksam, ring dom om ni har problem med bergvärmen!!

Linn Hellström

mer än ett år sedan

I vintras havererade vår gamla elpanna. Då ni sponsrar Spånga Hockey, var det självklart för mig att kontakta er - och du milde vad glad jag är för detta.
Maken till smidig installation får man leta efter, och jag och min make Erik vill tacka alla inblandade - från säljare Per till rörmokare Mattias. Vi kan verkligen rekommendera alla att anlita er.

Bästa hälsningar
Lisa E.

Henrik på Ekerö

mer än ett år sedan

Energipartner installerade vår bergvärmepump 2003. Installationen gick bra och servicen har under åren fungerat kanon. Har nu tecknat serviceavtal så nu behöver jag inte tänka på hur pumpen mår, den bara fungerar! Jag rekommenderar Energipartner till alla jag pratar med om uppvärmning!

Johan Danckwardt

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med vår bergvärmeinstallation som utfördes av Energipartner. Allt sköttes mycket proffsigt och smidigt. De städade snyggt efter sig och lämnade minimal åverkan på tomten. Vi rekommenderar Energipartner!

Pedanten

mer än ett år sedan

Har haft Energipartner hemma hos mig,Snabbt jobbat,Städat å fint i pannrum (inte många hantverkare som gör det frivilligt) Lite åverkan med tanke på vad som brakar in i trädgården!

Han med skifferplattorna

mer än ett år sedan

Ser här att någon tycker Energipartner är dyra. Det kanske är sant, i mitt fall var deras anbud 1.300:- högre än jämförbar kollega.
Men nu när allt är klart kan jag säga att det var det värt. Allt i tid, snyggt och städat, efter borrarna syntes knappt ett spår.
Jag är imponerad och glad, är garanterat en referent åt er.

Bolla

mer än ett år sedan

Jag valde Energipartner 2009 på rekommendation av nöjda grannar. Och är mer än nöjd själv! Proffsigt jobb och mycket trevligt bemötande. Källaren städades utmärkt efteråt och tomten iordningställdes fint. Pumpen fungerar perfekt och efter ett år hörde de av sig för en garantibesiktning. Så jag blir väldigt förvånad när jag läser här. Ger dem mina varmaste rekommendationer!

Katarina

mer än ett år sedan

Ointresserad säljare som pratade istället för att lyssna. Verkar leva på gamla meriter snarare än att vilja få nöjda kunder. Trist med branscher där det är för lätt att tjäna pengar även för oseriösa!

Kalle

mer än ett år sedan

Säljaren ville bara sälja en standardlösning och klarade inte av vårt hus som krävde mer kompetens. Han lyssnade inte på våra frågor utan fortsatte att sälja standardlösningen som inte passade våra behov.

Michael Wallgren

mer än ett år sedan

Vi bestämde oss för att konvertera vårt värmesystem från direktverkande el till bergvärme. Efter att ha tagit in några olika offerter valde vi slutligen Energipartner. Det var inte det billigaste företaget men det företag som gav bäst intryck, verkade mest seriös och lämnade bäst garantier. Samtliga personer som jag haft kontakt med har varit väldigt servicemindiga och professionella. Från prospektering, borrning leverans av utrustning och slutligen installation av denna. Jag har hela tiden känt att Jag som kund varit viktig och att alla månat om att vi skall bli nöjda. Ett särskilt tack till Per som haft tålamod med alla mina frågor och till Markus som gjorde en riktigt snygg installation.
I skrivande stund har vi en IVT värmepump, varmvattenberedare och ytterligare några burkar som står och glänser i källaren. Tyvärr så har vi ännu inte installerat vårat vattenburna värmesystem ännu men då det blir dags kommer jag garanterat vända mig till Energipartner för att få hjälp med detta. Jag kan lämna de allra varmaste rekommendationer till de som funderar på att anlita Energipartner för installation av bergvärme.

Micke Wallgren

Maria, Danderyd

mer än ett år sedan

Jag känner att jag bara måste få berätta om hur glad jag är att ni på Energipartner finns!! Jag drabbades av ett fel på min gamla elpanna från 1987, och ringde er förra måndagen. Den gamla pannan var bortom räddning, men dagen efter installerade ni en tillfällig elpanna som räddare i nöden. Har nu bestämt mig för att anlita er som installatör för en ny bergvärmepump, och är bara så otroligt glad att ni kunde hjälpa mig med så kort varsel. Kram till alla inblandade!

Hammargrens, Hässelby

mer än ett år sedan

Vi anlitade detta företag i somras för att byta ut våra elelement mot vattenburen värme och samtidigt installera en bergvärmepump.
Själva installationsprocessen förlöpte helt utan störningar, men det hade vi faktiskt förväntat oss då vi inhämtat flera referenser från grannar. Vad som däremot vida överträffat våra förväntningar är att nu, då kylan kommit krypande, är Energipartner mycket behjälpliga vid injustering av vårat nya värmesystem. Dom kommer utan knot och svara på våra (dumma?) frågor. Känns väldigt tryggt att vi anlitade ett företag som bevisligen tar ansvar inte bara under installationen utan också långt efter fakturorna är betalda! Vi kan rekommendera detta företag å det varmaste.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Installatörer "glömde" borriggen påslagen hela natten, efter en sömnlös natt för oss och alla våra grannar blev kompensationen 2% rabatt på fakturan och detta efter en lång och tråkig korrespondens. Den enda stjärnan i det hela går till deras VVS kille/installatör Robert.

Svar från företaget

Hej Susanne och Björn.
Ja, vi gjorde dessvärre misstaget att glömma borriggen på tomgång i samband med borrningen hos er. Vi är verkligen ledsna att detta inträffade, och kan bara skylla på den mänskliga faktorn. Och tro oss - vi har dragit lärdom av detta och ytterligare förbättrat våra processer.
För att kompensera er, fick ni och er närmaste granne totalt 13.000:- som kompensation för den störda nattsömnen. Vi bekostade även det kaffebröd ni bjöd i kvarteret för att be era grannar om ursäkt.
Vi känner faktiskt att vi med detta har sträckt oss så långt man rimligen kan begära, i förhållande till det inträffade. För trots allt förlöpte entreprenaden i allt övrigt helt utan missöden, vilket ni också påpekar.
Vi tycker därför att ert ömdöme om oss är väl hårt. Att ni begärde ytterligare kompensation i form av gruslass, gratis luftavfuktare etc. tyckte vi redan då var i överkant, och vi tycker så fortfarande. När ni nu dessutom begär ytterligare ca. 13 000:- i kompensation känns detta helt orimligt.
I själva verket upplever vi att ni använder rejta.se till att "utpressa" oss, ett omdöme likt ert är ju givetvis inte bra. Och varför i all världen lämnar ni ert omdöme nu, mer än 6 månader efter avslutad entreprenad? Ni var ju efter installationen nöjda, och betalade vår faktura.

Hälsningar
Carl Rosén
VD, Energipartner Sverige AB

Love Ekstrand

mer än ett år sedan

Trevlig och tillgänglig personal, leverans i tid samt väl utfört arbete. Grymt nöjd kund... :-)

Erika

mer än ett år sedan

En mycket nöjd kund. Allt enligt planerna. Hur trevlig som helst från säljare till avslut. Rekomenderas starkt, ett snyggt utfört jobb även fast det är ett skitigt pannrum. Jätte nöjd

Matte

mer än ett år sedan

Har anlitat Energipartner allt gick som det skulle. Priset man betalar inkluderar mycket som inte andra tar med i offert.Inga problem att ringa och få svar på frågor man har.

SH

mer än ett år sedan

Även jag blir mycket förvånad över somliga omdömen - har haft en IVT-panna i 4 år nu, som Energipartner installerade. Maskinen och installationen fungerade helt klanderfritt, och även nu 4 år senare får jag snabb och vänlig hjälp när jag har spörsmål. Har rekommenderat detta företag för en mängd grannar och kollegor, och vad jag vet är alla lika nöjda.

Birger

mer än ett år sedan

I kvarteret har fem identiska hus installerat bergvärme med olika installationsfirmor och fabrikat. Vi valde tyvärr Energipartner/IVT och fick en installation i undre halvan till överlägset högsta priset - cirka 20% dyrare än grannen som fick näst dyrast. Dessutom förstördes vår tomt klart mest i samband med borrningen, något vi inte kompenserades för.

Nästa gång ägnar vi upphandlingsarbetet mer tid och väljer med omsorg.

Kund

mer än ett år sedan

Trevliga och fina först, sen när vi skrivit på försvann allt vad service heter. Otrevliga, inte tillmötesgående, inget ansvarstagande för gjord installation. Katastrof!

Svar från företaget

Hör av dig så kan vi kan få veta vad som kan ha gått fel. Mvh Energipartner

Möjliga telefonnummerformat

0880280508-80 28 05088-028 05