Se på karta
Bergavägen 825466 Helsingborg

Vi bedriver konsultverksamhet inom bl.a. el/- projektering-, besiktning-, kontroll samt projektledning, områdesskydd och vindkraft. Företaget grundades 1979. Huvudkontoret är beläget i Helsingborg.

Koppargatan 360223 Norrköping

Välkommen till P2 Energi!P2 Energi arbetar tvärfackligt inom områdena värme-, ventilations- och kylteknik. Vi erbjuder en bred och djupgående kompetens inom områdena kyla, värme och ventilation och dess samverkan. Med våra erfarenheter inom styr- och reglertekniska lösningar skapar vi en hållbar helhet vilket är en avgörande faktor till en väl fungerande anläggning och en god driftsekonomi genom hela livslängden.

Kadettgatan 4B25455 Helsingborg

Vi har mer än 10 års erfarenhet av energi och area tjänster. I mer än 10 år har vi samlat erfarenhet genom att vi energideklarerat och mätt arean i tusentals villor, bostadsrättsföreningar och hyresfastigheter.. Vi har även utfört ett stort antal energibalansberäkningar, U-värdesberäkningar och radonindikeringar.

Kromvägen 263234 Eskilstuna

HenTec är ett privatägt teknikkonsultföretag som är verksamt inom hela byggprocessen. Vi tillhandahåller kvalificerade ingenjörstjänster inom VVS, Energi, Styr & Övervakning samt även Solcells projektering. Kontakta oss för aktuell CV.Vi har mångårig kunskap om slutbesiktningar inom VVS, Styr & Regler.

Florettgatan 1225467 Helsingborg

Vi hjälper våra kunder att säkerställa rätt inomhusklimat och energiprestanda i sina fastigheter.

Datavägen 14A43632 Askim

Vi hjälper våra kunder att säkerställa rätt inomhusklimat och energiprestanda i sina fastigheter.

Västberga Allé 512630 Hägersten

Vi hjälper våra kunder att säkerställa rätt inomhusklimat och energiprestanda i sina fastigheter.

Nyponvägen 219144 Sollentuna

J. Gullikssons El AB är ett ägarlett bolag som arbetar med el-, tele- och datainstallationer i Stockholms- och Uppsalaområdet.Entreprenören Jonas Gulliksson startade J. Gullikssons El 1998 och lade grunden för den verksamhet som idag sysselsätter närmare 90 anställda och har ett brett tjänsteerbjudande inom installation.Tillsammans har vi lång erfarenhet av elbranschen och god vana att utföra arbeten i känsliga miljöer.

Kristallvägen 11912679 Hägersten

Vi är det lilla företaget med det stora hjärtat. Med över 30 år i branschen har vi på Mats Forslund Konsult AB hjälpt kunder med besiktningar och lyckade fastighetsaffärer. Vi drivs av att få vara en hjälpande hand för privatpersoner och bostadsrättsföreningar som är i behov av underhåll och renovering av fastigheter. För oss är kvalitét viktigt och vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar oss.

Tornspiregatan 1421872 Tygelsjö

4.64 (14)

Elektrotjänst i Skåne startades 2010 och är ett litet elinstallationsföretag i Malmö med de stora resurserna! Företaget drivs av Martin Adelros som levererar nyckelfärdiga smart-hem paket, elbilsladdare och energilager för villa och fastighet. Proffs på framtidens smarta elteknik!

Rådjursvägen 234336 Älmhult

Jag erbjuder tjänster som chef att hyra, projektledare, hållbar affärs och verksamhetsutveckling samt som energistrateg.

Skogsgläntan 714252 Skogås

Vi upprättar energideklarationer, täthetsprovningar och energiberäkningar för byggnader samt utför kontroller för att säkerställa att kraven gällande energihushållning, byggnadens täthet och värmeisolering tillgodoses.Bostäder och service står idag för cirka 40 procent av Sverige energianvändning. Det gör energieffektivisering i byggnadssektorn avgörande för att klara EU-direktiven.

Tosterö Åsby 164593 Strängnäs

Vi har en bred kompetens inom områdena Värme, Energiberäkningar, Ventilation, El, Fukt, Radon och Magnetfält och utför besiktningar inom dessa områden.

Varbergsgatan 12a41265 Göteborg

Erfarna energikonsulter, för små fastigheter så väl som stora koncerner.Dessutom utför vi förstås mer avancerade energiberäkningar för fastighetsägare som skall bygga om eller renovera samt gör energideklarationer och energikartläggningar.

Västra Kyrkogatan 2390329 Umeå

Välkommen till Umeå Projekt Team. Fristående VVS- och Energikonsulter med lång erfarenhet. Vi erbjuder tjänster för hus, industri och energi-sektorn.

Marknadsvägen 1538772 Löttorp

Din lokala leverantör av solcellsanläggningar, batterier och laddboxar på Öland!

Torsgatan 5A41104 Göteborg

Vi utmanar och gör skillnad, vi driver alltid projekt i nära samarbete med våra kunder, från start till mål. Vi har en kostnadsmedvetenhet i de lösningar vi skapar och föreslår till dig som kund. Betydande mervärden levereras varje gång och är en självklarhet för oss.Ingenjörer med betydelsefull teknisk kompetens och mångårig erfarenhet säkrar de tekniska lösningarna vilket gör att du kan känna dig trygg under hela uppdragsprocessen hos oss på PQR.

Timmervägen 131250 Vallberga

Med lokal förankring driver vi elnätet i södra Halland och erbjuder energitjänster för hem och företag. Vi är ett kundägt företag och överskott används för att utveckla och förbättra verksamheten. Vårt moderna kund- och energicenter i Vallberga fungerar som nav för hela vår verksamhet.

Timmervägen 131250 Vallberga

Vi är ett lokalt nätföretag som levererar el till mer än 18 000 kunder. Verksamhetsområdet är Laholm och delar av Båstad kommun.

Långgatan 31B56134 Huskvarna

Energismartare Hus är företaget som vill hjälpa dig minska energikostnaden och få ett bättre inomhusklimat.

Landsvägen 32423594 Vellinge

Välkommen till Håcon AB - Din konsult inom energi och miljö.

Banérgatan 6311553 Stockholm

Harmonizer Power Quality Consulting är ett konsultbolag specialiserat på elkvalitetsfrågor. Vi hjälper våra kunder att uppnå harmoni i elnätet och därmed undvika besvärliga och kostsamma driftsstörningar.Sedan starten 1992 har vi hjälpt hundratals nät- och industribolag i Sverige och utomlads.Vi utför:• Elkvalitetsmätningar• Nätsimuleringar• Framtagning av övertonsfilter och andra elkvalitetshöjande åtgärder• Driftsättning och verifiering

Maskinistgatan 973136 Köping

Vår mångsidiga personal på Wastvinds består av projektledare, kalkylatorer, arkitekter, rörmokare, svetsare och hållbarhetsspecialister som tillsammans säkerställer effektivitet, kvalitet, gestaltning, hållbarhet och affär.Då vi har ett eget lager så har vi det mesta hemma ifall olyckan slår till.