Om Embe Service AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Äger du företaget?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Embe Service AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Embe Värmepumpar och Vitvaror AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

23.03.2001

Org.nr:

5566087168

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

3000 - 4999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

46742 Partihandel med VVS-varor, 95220 Reparation av hushållsapparater samt av utrustning för hem och trädgård

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Embe Service AB

Christer Toivonen

för 8 månader sedan

Uselt företag med riktigt dåligt bemötande! Vänd er nån annanstans

Kenneth S

mer än ett år sedan

Lämnade in bilen på byte av AC-slang samt påfyllning. Efter bytet gick kompressorn sönder men han tömde systemet så att jag själv kunde byta kompressor och fyllde sedan på för några hundralappar. Trevlig bemötande. Rekommenderas.

Sandra Cederholm

mer än ett år sedan

Ställer alltid upp på kort varsel. Utmärkt support på telefon och snabb service!

Magnus (majstigen)

mer än ett år sedan

Reparationen av min bergvärmepump gick super bra,snabbt och bekvämt!!! Pappers arbetet runt försäkringen gick också mycket smidigt!! Toppen jobb!!!!

Macke

mer än ett år sedan

Dom är snabba att faktuera, väntar fortfarande på att jobbet ska bli klart.......

Väntat över ett år

Svar från företaget

Om du väntat öever ett år som du skriver,
kanske man kan förstå att vi tappat bort dig på ngt vis. Istället för att skriva på eniro, kan du ringa oss
så löser vi problemet

C.O

mer än ett år sedan

Jag ska alla fall ge företaget "ros". jag tycker de har en mycket bra kompetens! och ingen är fullkomlig inte ens ni som klagar på EMBE Service. Man ska ge alla en ny chans innan man klagar.
Min värmepump o installation blev jag iallfall mycket nöjd med. Tack.

Classe

mer än ett år sedan

Detta företag ska man inte lita på, hade bokat tid för service av en luftvärmepump, dom kunde dock inte komma p.g.a akutjobb. Fick en ny tid ett par dagar senare, men dom behagade inte att komma på utsatt tid eller att höra av sig. Kommer inte att ringa eller att rekommendera detta företag. Dåligt!!

Svar från företaget

Det går inte att bemöta kritik om man inte vet vem som klagar Det är trist att "classe " är missnöjd Kan vara så att vi sökt men ej fått kontakt med kund
Men det går bra att höra av sig
Alla kan göra misstag

Mats Lundblad

för 11 månader sedan

Helst skulle jag vilja ge noll i betyg till detta företag , han ”lagade” vår trasiga värmepump hösten 2021 (efter ett antal lågtryckslarm) bytte förångare för stora pengar. Det höll i 2 månader sen till vinter och kyla kom samma fel tillbaks , lovade komma och kolla men dök aldrig upp efter otaliga påminnelser. Tog in annan firma som löste problemet (en felaktig temp givare för 250 kr) felet löst inga larm nu på 2 månader , varnar er för denna oseriösa firma (har anmält till Nibe)

Holger Frense

mer än ett år sedan

Byte av ett kretskort gjordes hos mig, men man kopplade inte tillbaka kyla och poolen till systemet!
Han lovade ett flertal gånger att han skulle komma och fixa det, men det blev aldrig av! ett flertal gånger kom vi hem och väntade, men ingen dök upp!

Per

mer än ett år sedan

Har haft att göra med detta företag då värmepumpen skulle bytas. Samma nonchalans som finns i svaren nedan blev jag bemött med när det inte behagade att dyka upp på avtalad tid. Att sedan lägga på kunden att "dyker jag inte upp så kan du ju ringa och fråga varför", det är inte okey när man tagit ledigt från jobbet för att passa tiden. Bristande respekt för andras tid är förnamnet. Pumpen blev iaf installerad men skulle inte gå till samma firma igen..

Johan

mer än ett år sedan

Jag har haft att göra med Embe 4 gånger och varje gång har varit likadan. Vi har varit överens när de ska komma men kommer inte och hör inte ens av sig. Så dåligt!

Svar från företaget

Hej
Om duinte hört ngt ifrån oss,varför tar du inte kontakt med oss ? allt går att lösa....

T:H

mer än ett år sedan

Jag tycker att jobbet ni utförde på min v70 blev perfekt.Absolut inga klagomål och framför allt snabb service.Och ett bra pris.Vet nu vart jag kan vända mig för snabb reparation av bilac.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Lämnade in bilen för byte av AC-kompressor, med löfte om snabb åtgärd. Processen blev allt annat än snabb. Tog 5 månader och fortfarande fungerar ej AC:n. Det slutade att jag fick betala företagets utbildning då de saknar komptens att laga felet (de tog betalt för för arbete de ej utfört, inklusive material de ej levererat) . Jag har aldrig varit med om så dåligt bemötande och brist på servicekänsla.

Svar från företaget

Det är svårt att bemöta något när man är annonym ,men alla får ha sin åsikt
Det går bra att höra av sig till oss