Se på karta
Bergavägen 825466 Helsingborg

Vi bedriver konsultverksamhet inom bl.a. el/- projektering-, besiktning-, kontroll samt projektledning, områdesskydd och vindkraft. Företaget grundades 1979. Huvudkontoret är beläget i Helsingborg.

Lasarettsboulevarden 4A29032 Kristianstad

Elkonsult med följande verksamhet: projektering, besiktning, kontroll, utredning och dokumentering. Välkommen att kontakta oss.

Dammkullevägen 650732 Brämhult

0

Specialister inom el sedan 1947

Von Utfallsgatan 3041505 Göteborg

ELK ska med högtställda krav på kvalitet utföra konsulttjänster avseende projektering, besiktning, kontroll och utredning inom det el- och teletekniska områdena samt belysningsdesign. Utreda tekniklösningar med avseende på miljö- och säkerhet.

Vånga KOLSTAD 861790 Skärblacka

Vi inom Teganders Elektriska AB arbetar med entreprenad, installation och service inom el, tele, data, larm och styr & regler.Det som är unikt med oss är inte vad vi gör utan hur vi gör det. Vi lyssnar på vad våra kunder vill ha och föreslår de bästa lösningarna.

Timmervägen 1679162 Falun

4 (1)

Falu Bilservice AB är en bilverkstad som servar och reparerar alla vanligt förekommande bilar. Oavsett om det handlar om bilservice eller reparation, gör vi vad som är bra för just din bil – och din plånbok. Om din bil omfattas av garantier, fortsätter de att gälla också efter ditt besök hos oss. Det beror på att vi utför bilservice och reparationer enligt biltillverkarens anvisningar – och att vi använder reservdelar av föreskriven kvalitet.

Solberga 85044298 Kode

3.78 (9)

Söker du en duktig elinstallatör för nyinstallationer, omdragning, eller modernisering av elsystemet? Välkommen att kontakta oss.

Timmervägen 131250 Vallberga

Med lokal förankring driver vi elnätet i södra Halland och erbjuder energitjänster för hem och företag. Vi är ett kundägt företag och överskott används för att utveckla och förbättra verksamheten. Vårt moderna kund- och energicenter i Vallberga fungerar som nav för hela vår verksamhet.

Timmervägen 131250 Vallberga

Vi är ett lokalt nätföretag som levererar el till mer än 18 000 kunder. Verksamhetsområdet är Laholm och delar av Båstad kommun.

Beckholmsvägen 1811521 Stockholm

Företaget ägs och drivs av Johan Hanson som är utbildad sjöingenjör och arbetat till sjöss i olika befattningar – från motorman till maskinchef. Han är uppvuxen på sjön och har i hela sitt liv varit verksam i båtbranschen. Idag sträcker sig hans erfarenhet från färjor, oljetankers, isbrytare, superyachter till roro-fartyg. Han har även varit teknisk chef för större datahallar.

Vendevägen 8918232 Danderyd

Vi på Incoord arbetar med att skapa inomhusklimat där människor kan bo och verka med bästa möjliga livskvalitet.

Honnörsgatan 135236 Växjö

Verksamheten startade den 1 augusti 2002. Företaget ägs av Tony Timm. Vi är idag sex medarbetare, fördelat på VVS-teknik fem personer och ekonomi/administration en person. InPro Installationsconsult AB är en komplett rådgivare inom installationssystem VVS, Kyla, Styr- och Övervakning. Vår målsättning är att driva konsultverksamhet med hög kvalitet och uppfattas som en profesionell samarbetspartner.

Gerstorp Kärret 158599 Linköping

Vi utför konsultuppdrag inom elteknikområdet och har en gedigen erfarenhet. Uppdrag utförs över hela Sverige. Företaget är medlem i SBR Byggingenjörerna – Entreprenadbesiktningsgruppen samt i Brandskyddsföreningen. Vi är personligen certifierade hos RISE Research Institutes of Sweden för entreprenadbesiktningar samt auktoriserade hos Brandskyddsföreningen – Elektriska Nämnden (EN) för elrevisionsbesiktningar. Vi utför följande typer av uppdrag inom elteknikområdet: Elrevisionsbesiktningar, Entreprenadbesiktningar, Installationskontroll vid byggprojekt, Systemlösningar/programförslag och Tekniska utredningar/undersökningar.

Bror Nilssons Gata 4 c41755 Göteborg

Jan Linders AB är verksam med provning inom EMC, LVD, RED, fordonskomponenter, militärt mm. Vi utför ce-märkning, undersökande provning och analys.

Sevedegatan 1159837 Vimmerby

LH Ingenjörsbyrå AB är en komplett leverantör av eltekniska konsulttjänster som sätter kundens behov främst. Att vara ett stöd för beställare vid utredningar, via problemlösning, detaljprojektering och byggledning fram till drifttagning är vår vardag.

Eriksbergstorget 1141764 Göteborg

Vi är experter på utveckling av fordon, produktionsanläggningar samt processoptimering. När det gäller fordonsutveckling behöver du någon med en fullt integrerad inställning till frågan om mobilitet. Med en passion för utveckling. Det är vi. Vår kompetens omfattar integrerad utveckling och optimering av fordon, produktionsanläggningar, varianter och moduler. Detta har gjort oss till vad vi är idag: erkända, fristående teknikexperter i fordonsbranschen.

Företagsvägen 243533 Mölnlycke

0

Vi är ett högteknologiskt företag med mer än 40 års erfarenhet av avancerad elektronikproduktion i Göteborg. Rationellt och med mycket hög kvalitet. Vi har en av Sveriges modernaste maskinparker.Kontakta oss, kanske kan det bli början på ett långvarigt och givande samarbete.

Enhagsvägen 8E18740 Täby

Vänd dig till oss när det gäller projektering, konsultation och besiktning. Välkommen!

E A Rosengrens gata 3242131 Västra Frölunda

Henriksson Ing. Byrå AB startade 1968 i Göteborg av Lennart Henriksson. Verksamhetsområdena har varit el & teletekniska lösningar inom bostäder, sjukhus och industri. Men även kontroll samt besiktningsuppdrag. 1974 startade firman med revisionsbesiktningar. Företaget började med CAD som projekteringsverktyg redan 1988. Företaget har ramavtal med Göteborgs Stad Företaget har ramavtal med Mölndal Stad.

Repslagaregatan 1960225 Norrköping

Elkonsulten är ett oberoende konsultbolag som erbjuder tjänster inom projektledning, elkraftteknik och industriell IT​.

Banérgatan 6311553 Stockholm

Harmonizer Power Quality Consulting är ett konsultbolag specialiserat på elkvalitetsfrågor. Vi hjälper våra kunder att uppnå harmoni i elnätet och därmed undvika besvärliga och kostsamma driftsstörningar.Sedan starten 1992 har vi hjälpt hundratals nät- och industribolag i Sverige och utomlads.Vi utför:• Elkvalitetsmätningar• Nätsimuleringar• Framtagning av övertonsfilter och andra elkvalitetshöjande åtgärder• Driftsättning och verifiering

Västra Norrlandsgatan 18B90327 Umeå

ETT LOKALT ELTEKNISKT KONSULTFÖRETAG I UMEÅVåra el- och teletekniska konsulttjänster innefattar bl.a:Framtagande av elritningarElritningar för prefabbetongArbetsbeskrivningarLjusplaneringRådgivningUtredningar

Trädgårdsgatan 519335 Sigtuna