Se på karta
Södergatan 2633533 Gnosjö

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför elektriskt installationsmaterial för den svenska och internationella marknaden. Totallösningar är vår specialité.#nl#Med enkelhet och design ger GARO elbranschen de smartaste och lönsammaste lösningarna satta i system.#nl#

Box 281318728 Täby

Vi erbjuder marina produkter och tjänster till privatpersoner, båtklubbar, företag, marinor och kommuner.

Spillersbodavägen 14676197 Norrtälje

Återförsäljare åt Svenska Flytblock. Säljer, tillverkar och installerar flytbryggor, båtbommar mm. Vi har även en butik full med reservdelar och bryggtillbehör.Vi tillverkar även landfästen, utför kättingbyten på bojar och bryggor.Vi är verksamma i hela Mellansverige.

Järnvägsgatan 873632 Kungsör

5 (4)

AlfaBryggan AB är din pålitliga partner inom marina produkter såsom bryggor, pontoner och förankringssystem. Med över ett decennium av erfarenhet strävar vi efter att erbjuda innovativa lösningar och högkvalitativa produkter. Vår vision är att skapa en modern marin miljö med hållbara och miljövänliga alternativ. Genom hundratals framgångsrika projekt har vi etablerat oss som en ledande aktör inom branschen. Kontakta oss för att förverkliga dina marina drömmar!

AlfaBryggan AB har utvalda marina produkter från flera tillverkare. AlfaBryggan är auktoriserad bryggspecialist och erbjuder bryggkonsultation vilket innebär att vi kan ge förslag på pontonlösningar, upprätta plan och konstruktionsritningar med belastning och hållfasthetsberäkningar.

Depågatan 633433 Anderstorp

5 (1)

El-Björn är ett familjeföretag, grundat redan 1954 med en stabil ekonomi och en långsiktig syn hos ägare och företagsledning. Sedan länge är vi också ledande i branschen och bedriver en stadig och genomtänkt produktutveckling. Vi har försäkrat oss om en sund och professionell verksamhet genom certifiering enligt både ISO 9001 och 14001.