Se på karta
Varnumsleden 168191 Kristinehamn

I koncernen Kristinehamns Energi AB ingår Kristinehamns Elnät AB. Välkommen att kontakta oss.

Norra storgatan 6457334 Tranås

Vi på Tranås Energi producerar och säljer förnybar el i hela Sverige, levererar fjärrvärme och tillhandahåller elnät och fibernät i Tranås samt erbjuder energieffektivisering genom våra energitjänster.

Energivägen29439 Sölvesborg

Vi ger kraft med omtanke! Sölvesborg Energi ser till att du har el och fjärrvärme i ledningarna, rent vatten i kranen och ett säkert fibernät för datatrafik.

Orranäs gata 4137375 Jämjö

5 (5)

Vi är ett företag med mångårig erfarenhet av branschen. JREAB vänder sig i första hand till kunder i Jämjö och dess närområden för nära och tryggt samarbete. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Kaserngatan 183132 Östersund

4 (4)

Jämtkraft är ett jämtländskt energibolag som producerar, distribuerar och säljer el och fjärrvärme. Energin vi producerar kommer från förnybara energikällor som sol, vind, vatten och skog. Jämtkraft ägs av kommunerna Östersund, Krokom och Åre och sysselsätter cirka 400 personer.

Box 23133225 Gislaved

Solsystem erbjuder en helhetslösning där vi tar ansvar för allt från uppstart till målgång. Vi projekterar, kalkylerar, söker investeringsstöd, monterar och säkerställer att allt fungerar som det ska. Du får ett fast pris på hela installationen – med generösa garantier!

Kungsportsavenyen 3241136 Göteborg

Misen Energy AB (publ) är ett svenskt publikt aktiebolag med sitt registrerade kontor i Stockholm. Adressen till huvudkontoret är Kungsportsavenyen 32, SE-411 36 Göteborg, Sverige.Bolaget är noterat på Nasdaq First North Growth Market under ticker MISE.Misen Group består av Misen Energy AB (publ) och två delvis ägda dotterbolag, Misen Enterprises AB (Sverige) och LLC Karpatygaz (Ukraina).

Trångsundsvägen 20 C39356 Kalmar

Vi är det självklara alternativet för den lokala kunden när det gäller val av energileverantör. Vi erbjuder den mest konkurrenskraftiga och klimatsmarta energilösningen och bidrar tillsammans med våra kunder till ett långsiktigt hållbart samhälle med fokus på människa och miljö.

Sjöhagsgatan 853140 Lidköping

Lidköping Energi är ett modernt och hållbart energibolag, med professionella och engagerade anställda. På uppdrag av kommunen förser vi vår stad med driftsäker och klimatsmart fjärrvärme som framställs av avfallsprodukter, ett smart sätt att tillvarata en restprodukt som annars inte skulle komma till nytta. Strävan att bidra till ett hållbart samhälle och skapa kostnadseffektiva och uthålligt energisystem genomsyrar hela bolaget. Vi känner ett stort ansvar för det samhälle vi verkar och lever i, för Lidköping och är stolta över att vi bidrar till att göra Lidköping till en mer hållbar stad.

Industrigatan 6B59541 Mjölby

Vi arbetar för en långsiktig hållbar energiförsörjning i Mjölby. Fjärrvärme, elproduktion (vatten och vind) och energitjänster.

Mariedalsgatan 352431 Herrljunga

Vi är verksamma inom el, värme och stadsnät samt i vårt dotterbolag Herrljunga Vatten AB, och även inom vatten- och avloppsverksamhet i Herrljunga kommun. I delägt bolag äger vi elproduktion från vatten- och vindkraft.

Timmervägen 131250 Vallberga

Vi är ett lokalt nätföretag som levererar el till mer än 18 000 kunder. Verksamhetsområdet är Laholm och delar av Båstad kommun.

Danmarksby 17975598 Uppsala

Göransgården är ett boende för personer med behov av särskild omsorg på grund av psykiska och sociala funktionshinder.

Strandgatan 563343 Eskilstuna

ECOKRAFT grundades 2008 med syftet att projektera, leverera och installera lösningar som möjliggör livet med egen el. Idag har vi gjort över 8000 solcellsinstallationer och har hjälpt privatpersoner, företag och lantbruk att bli mer självförsörjande med egen elproduktion.Vi erbjuder även elbilsladdning och energilagring från leverantörer som uppfyller våra högt ställda krav på produkter.Vårt mål är och kommer alltid att vara trygghet och kvalitet i varje hänseende.

Torsgatan 1653431 Vara

3.67 (3)

Vi är elhandelsföretaget som säljer grön el. All den el vi levererar till privatpersoner kommer från förnyelsebara energikällor.

Brogatan 158278 Linköping

5 (1)

Bixia är ett elbolag som arbetar med att öka andelen närproducerad el från sol, vind och vatten.

Energigatan 344174 Sollebrunn

Vi är elhandelsföretaget som säljer grön el. All den el vi levererar till privatpersoner kommer från förnyelsebara energikällor.

Glimsåsvägen 347432 Ellös

Vi är elhandelsföretaget som säljer grön el. All den el vi levererar till privatpersoner kommer från förnyelsebara energikällor.

Ängslyckevägen 447231 Svanesund

Solsystem erbjuder en helhetslösning där vi tar ansvar för allt från uppstart till målgång. Vi projekterar, kalkylerar, söker investeringsstöd, monterar och säkerställer att allt fungerar som det ska. Du får ett fast pris på hela installationen – med generösa garantier!

Jungmansgatan 1221111 Malmö

Avena Energi Värme AB är ett svenskt miljöenergibolag som levererar värme till fastigheter utanför konventionellt fjärrvärmenät. Värmen produceras i kundanpassade minivärmeverk och är uteslutande klimatneutral.Energin kommer ur svenskt lokalproducerat biobränsle från jord- och skogsbruk, vilket kan kombineras med annan miljömärkt energi för optimal installation. Vi ombesörjer att valet efter rådande förutsättningar i alla lägen blir rätt. Vi verkar lokalt i Götaland och Svealand.

Slipvägen 796138 Boden

1 (1)

Bodens Energi är Bodens eget energibolag och samhällsaktör som producerar, utvecklar och levererar hållbara energilösningar. Vi är en lokal kraft med ansvar för framtiden.

Kapellgatan 233136 Värnamo

Välkommen till Värnamo Energi – ditt eget, lokala bolag, som finns och verkar där du bor. Vi har samma gemensamma intresse som du, att vår hemregion ska vara en bra plats, som växer och ger oss alla möjligheter till en bra och hållbar framtid. Vi anstränger oss för att alltid kunna erbjuda dig bra service, rätt priser och tjänster med hög kvalitet.

Västerlånggatan 1050330 Borås

Borås Energi och Miljö tar tillvara energiflöden i samhället och omvandlar energin i bland annat avfall till fjärrvärme, fjärrkyla och biogas. Företaget erbjuder energi- och avfallstjänster, sköter avfallshanteringen och avloppsreningen samt levererar dricksvatten i Borås.