Se på karta

elkomponenter 

gav 66 företag inom detta område

GARO AB

Södergatan 2633533 Gnosjö
logo

Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför elektriskt installationsmaterial för den svenska och internationella marknaden. Totallösningar är vår specialité.#nl#Med enkelhet och design ger GARO elbranschen de smartaste och lönsammaste lösningarna satta i system.#nl#

Start & Generator Specialisten - Start & Generator Sverige AB

(5)

Vindkraftsvägen 813570 Stockholm
logo

Välkommen till Start & Generator Specialisten! Vi är ett familjeföretag som har varit experter på fordonselektronik sedan 1942. Vi började som en verkstad som reparerade startmotorer och generatorer, och har sedan utvecklat oss till att erbjuda ett brett sortiment av nya och renoverade produkter och tillbehör för alla typer av fordon och maskiner.

Eurokontakt Göteborg AB

A Odhners gata 4342130 Västra Frölunda
logo

EuroContact grundades 2002 och har sedan dess varit Giras generalagent på den svenska marknaden. Gira är ett tyskt företag som i över 100 år har tillverkat strömbrytare, uttag och systemkomponenter för smart installationsteknik. Idag är de en av världens främsta tillverkare inom elbranschen.

TTI Electronics Nordic AB

Åby Arenaväg 8A43162 Mölndal
logo

TTI is the world's leading specialist distributor of passive, connector, electromechanical and discrete components.

Elmontage I Västerbotten, AB

Långhalsvägen 1091342 Obbola

Jcel i Stockholm AB

Stockholm
logo

Vi har har god historisk kunskap av installation i kulturkänsliga miljöer. I dagsläget är våra kunder huvudsakligen företag.Kontakta oss gärna för med information.

Elektrotor AB

Möllegårdsvägen 144-3023594 Vellinge
logo

Vi bygger om din klassiska bil till ren eldrift! Vi ger ditt fossildrivna fordon en modern eldrivlina som är effektiv och snabb utan att släppa ut några avgaser. Du kommer inte bara att hjälpa miljön och klimatet genom att välja att konvertera ditt fordon, utan också bli en av dem som drar nytta av de många fördelarna med elbilar, såsom lägre drift och underhållskostnader, en mjuk, tyst körning och snabb respons.

Elproman AB

Lövbacksvägen 314171 Segeltorp
logo

Elproman AB grundades 1967 av Karl Erik Hjelm. Idag har företaget 35 anställda med huvudkontor och lager i Segeltorp strax söder om Stockholm.Vi marknadsför specialkablar och anslutningsdon med tillbehör, speciellt med godkännande för olika exportmarknader. Fler än 7000 artiklar finns på lager, vilket möjliggör snabba leveranser. Verksamheten i Segeltorp inrymmer också en mindre avdelning för tillverkning av kundspecifika kablage.

Adax As Filial Norge

Bredsandsvägen 29162 Kristianstad
logo

Med 70 års erfarenhet och bra handverk levererar familjeföretaget från Svelvik radiatorer med hög kvalitet och gör vardagen enklare. Det har varit en spännande resa från den första stationära köksmixern under 1948 till prisvinnande designradiatorer/elelement med inbyggd Wi-Fi i dag.

PMA AB

Alfred Fjelners väg 229167 Fjälkinge
logo

I våra lokaler i Fjälkinge finns en komplett verkstad för byggnation av apparatskåp och projekt för industrin. Vi har bred kompetens inom automation och hanterar de flesta PLC-system på marknaden. Vi levererar även lösningar för Scada och HMI. Servo och Robotsystem är också en naturlig del av vårt arbete.

Prysmian Group Sverige AB

Vallgatan 557141 Nässjö
logo

Prysmian Group, tidigare Draka Kabel, är världens största kabeltillverkare med över 112 fabriker och 25 forskningscenter runt om i världen. Den svenska verksamheten bedrivs i Nässjö, där det produceras låg- och mellanspänningskabel..

Airam AB

Uppköparvägen 712044 Årsta
logo

AIRAM har i snart 100 år levererat ljuskällor och belysningslösningar med tidlös design och bra kvalitet - till butikskedjor, grossister och slutkunder i Norden.Sortimentet idag innefattar fullsortiment ljuskällor, hembelysningsarmaturer och professionell belysning, för såväl inomhus som utomhus. Till detta har vi även ett fritidssortiment och diverse elmaterial.I Sverige har vi varit verksamma sedan 1976 och våra produkter marknadsförs av ledande grossister samt utvalda butikskedjor.

Nykvarns Elektriska AB

Brokvarn 15534 Nykvarn
logo

El-Light

(4.25)

Långsundsvägen 1076019 Furusund
logo

Vi är ett elinstallationsföretag i Roslagen som levererar och garanterar erfarenhet, kompetens och kvalitet.

K E Möller AB

Fjällbjörksgränd 816572 Hässelby
logo

Välkommen till KEMABLandets mest specialiserade kabeltjänstföretagKEMABs affärsidé och verksamhet är att vara ett av landets mest specialiserade kabeltjänstföretag.

Miltronic AB

Kungshagsvägen 761135 Nyköping

PBM Kabel HB

Kvartsgatan 2C74940 Enköping

Huber+Suhner AB

Kista 16442 Kista

Slso, Bup Adm Och Ledning

Solnavägen 1E11365 Stockholm

Nelco Contact AB

(2.5)

Daléns gata 719561 Arlandastad

Wibe, AB

Wibevägen 179236 Mora

Nexans Sweden AB

Kabelgatan 151470 Grimsås

El & Rörvision AB

Hulebo 1251891 Sjömarken

Karbasens Fastighets AB

Majeldsvägen 1861533 Valdemarsvik

Transjonic AB

Börsåsgatan 3642244 Hisings Backa