Om Elisabetkliniken AB

På Elisabetkliniken älskar vi det vi gör - förstklassiga behandlingar i en underbar miljö. I vårt parfymeri finner du hudvård, make up och dofter av välkända märken.#nl#Vi är välutbildade hudterapeuter med lång erfarenhet vilket gör att du alltid är i trygga händer. Välkommen!

Välkommen till Elisabetkliniken

Elisabetkliniken AB grundades 1987 och har sedan dess ständigt utvecklats. Vi är Malmös enda hudvårdsklinik i kombination med ett parfymeri. Elisabetkliniken AB är ett av tre internationellt godkända Cidesco Beautycenter i hela Sverige, vilket borgar för absolut högsta tänkbara standard. Detta är något som vi är mycket stolta över. Vi innehar dessutom Mästarbrev, Hudhygienistcertifikat samt Diatermicertifikat. Vi är alltid noga med att följa den snabba utvecklingen i branschen och ställer naturligtvis höga krav på de produkter vi valt att arbeta med för att både du som kund och vi själva skall känna oss trygga. Välkommen!

Professionell hudvårdsklinik

Elisabetkliniken ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Elisabetkliniken AB Parfymeri, Malmö - 1

Elisabetkliniken AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Elisabetkliniken AB

Anonym användare

mer än ett år sedan

En förstaklassig hudvårdssalong med otroligt kompetent personal som pysslar om dig från topp till tå. Jag är stamkund sedan många år och jag blir lika nöjd varje gång. :-) /Anna Nilsson

Anonym användare

mer än ett år sedan

Den absolut bästa hudvårdskliniken jag varit på! Trevlig och kunnig personal som kan sitt jobb, brinner för det och inte är rädda för att samtidigt ha kul. Extra plus för den mysiga och trevliga inredningen, med kaffemaskinen som alltid ger mig en god kopp efter varje behandling!

Kajjsa

mer än ett år sedan

Trevlig personal, gott kaffe, bra utbud och mysig miljö. Med golvparkett, skön soffa och trevlig stämning känner man sig som hemma. Att bli ompysslad av någon av de duktiga tjejerna som jobbar där, är guld värt!

Karin

mer än ett år sedan

Trevliga och kunniga, högsta betyg till elisabethklinikens hudterapueter!

Möjliga telefonnummerformat

04023441804-023 44 18040-23 44 180402-344 18