Se på karta
Sollentuna

Välkommen till Strömstyrkan!Strömstyrkan i Sollentuna är ett installationsföretag med huvudinriktning på kraft-, belysnings- och datainstallationer i butiker, kontor och hemmiljö där vi utnyttjar ett stort tekniskt kunnande parallellt med intuitiv känsla.Vi ser möjligheterna framför svårigheterna!Strömstyrkan Johan Ståhl AB är ett behörigt elinstallationsföretag.

Elinstallation Sökord

Kraft och belysningsinstallationer i butiker, kontor och hemmiljö,stort tekniskt kunnande, intuitiv känsla för att ge kunderna bästa ljuseffekt.

Södersätravägen 4519265 Sollentuna

Med över 50 års erfarenhet är Dr Kev din tekniker i stor Stockholm för allt inom VVS, storkök, köksmaskiner, kyl, frys, luftvärmepump och el. Ta kontakt med oss för frågor eller offerter. Ring oss inom nedan angivna tider eller sms:a dygnet runt.

Landsvägen 319270 Sollentuna

Livel AB har lång erfarenhet inom elbranschen och erbjuder en unik, bredd kompentent och utför allt från små elinstallationer hos privatpersoner till stora hos BRF och företagen med högsta kvalitet.

Hedemoravägen 10319271 Sollentuna

Vi utför uppdrag både mot privatkunder som företag och alla typer av jobb – från byte av dimmer till stora helhetslösningar. Tveka inte att kontakta oss för offert och råd. Vi använder oss av både ROT och Grön teknik.

Nyponvägen 219144 Sollentuna

J. Gullikssons El AB är ett ägarlett bolag som arbetar med el-, tele- och datainstallationer i Stockholms- och Uppsalaområdet.Entreprenören Jonas Gulliksson startade J. Gullikssons El 1998 och lade grunden för den verksamhet som idag sysselsätter närmare 90 anställda och har ett brett tjänsteerbjudande inom installation.Tillsammans har vi lång erfarenhet av elbranschen och god vana att utföra arbeten i känsliga miljöer.

Träffgatan 113644 Handen

5 (1)

Företaget finns i Handen men välkomnar kunder från Sollentuna.

Vi projekterar, installerar och underhåller låssystem, lås- och larmanläggningar, dörrstängare samt anläggningar för passerkontroll och tvättbokning.Vi är auktoriserade av SLR (Sveriges Låssmedsmästares Riksförbund) och innehar licenser för att arbeta med samtliga låsfabrikanter.

Katarina Bangata 5111639 Stockholm

2.6 (5)

Företaget finns i Stockholm men välkomnar kunder från Sollentuna.

JOUR DYGNET RUNT! Verksam i hela Stockholm med omnejd.

Stupvägen 4719142 Sollentuna

Dedikerad till att göra underhållet av ditt hem till en lek, erbjuder Alfa Stockholm förstklassiga städ-, el- och målningstjänster till Stockholm och dess omgivningar. Vi arbetar hårt för att säkerställa att dina behov uppfylls med lätthet och effektivitet.

Fjällvägen 1819146 Sollentuna
Lillies Väg 6419274 Sollentuna
Margreteborgsvägen 1219137 Sollentuna
Ytterbyvägen 10A19276 Sollentuna
Flintlåsvägen 3319259 Sollentuna