Se på karta
Laxfiskevägen 643338 Partille

Vi utför alla typer av arbeten inom el, tele och data. Specialområden för oss är servicearbeten, ombyggnationer samt mindre entreprenader. Korta inställelsetider och flexibel personal är viktigt för oss. Kunden i fokus.

Elinstallation Sökord

Zeri Electric installerar allt inom el, tele och data. Vi står för leveranssäkerhet, pålitlighet och en motiverad och kunnig personal. Välkomna!

Industrivägen 3943361 Sävedalen

5 (1)

Vi utför alla typer av el, KNX-installation och programmering, antenn-, tele-, larm- och passersystems-installationer.

Våthultsvägen 2544361 Stenkullen

3.33 (3)

Företaget finns i Stenkullen men välkomnar kunder från Partille.

Fast priser från en elektriker, installation av tvätt- & diskmaskin, montera extra eluttag eller byta elutag. Vi på Agitar Elservice ser det som en självklarhet att alltid ligga i frontlinjen för den moderna tekniken. Vi är ett erfaret elföretag och därför ser vi alltid till att kontinuerligt vidareutbilda oss som elektriker inom verksamheten tillsammans med vår personal

elinstallation Sökord

Fast priser från en elektriker, installation av tvätt- & diskmaskin, Montera extra eluttag eller byta elutag. Även större elinstalltioner i Göteborg

Aröds industriväg 2841705 Göteborg

Företaget finns i Göteborg men välkomnar kunder från Partille.

Välkommen till Göteborgs El & rörjour! Vi hjälper dig med akuta fel i din bostad dygnet runt när det gäller el, rör eller värmeproblem. Har du behov av våra tjänster när det inte är lika bråttom tex med elinstallationer eller rörjobb så tveka inte att kontakta oss. Behöver du hjälp med din värmepump? Vi reparerar och gör service på värmepumpar och vi installerar även nya om du behöver byta ut din gamla värmepump eller elpanna.

Industrivägen 4143361 Sävedalen

Installation, service samt försäljning sedan 1977.#nl#Vi har en heltäckande installations och serviceavdelning inom kyla/värme.

Doktor Westrings Gata 141324 Göteborg

Företaget finns i Göteborg men välkomnar kunder från Partille.

Vi utför installation, projektering, försäljning och service av datanätverk, teletekniska anläggningar samt larm- och säkerhetsanläggningar. Välkomna.

Kustroddaregatan 241452 Göteborg

Företaget finns i Göteborg men välkomnar kunder från Partille.

Auktoriserad låssmed. Fullständig låsservice! Vi hjälper dig med larm, passagesystem, nödutrymning, dörrautomatik, överfallsalarm, tv-övervakning, elektrisk låsning, nyckelslåp m.m. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Mellbyvägen 3343330 Partille

Hellners Elektriska AB jobbar med nyinstallation, service och reparation inom industri, kontor, fastigheter och privatbostäder. Vi satsar på personlig service och hög kvalitet på vårt arbete och våra tjänster!