Se på karta
Värmdövägen 24713142 Nacka

Elektrounion erbjuder tjänster inom elinstallation, datanätverk, styr & regler. Våra behöriga elektriker är certifierade inom sina respektive områden.Frågor om grön teknik ? Ring oss!

Elinstallation Sökord

Vi utför en kostnadsfri genomgång för er elsäkerhet och eleffektivitet.

Finnboda kajväg 12C13172 Nacka

Vi är ett företag som etablerades 2007 och har nu 2 anställda. Vi har ett digert kundregister med allt från företag från den privata marknaden, börsnoterade företag till statliga verk. Vi lyssnar påkundernas önskemål och funderingar och har alltid ett nära samarbete hela vägen genom entreprenaderna. Vi sätter alltid kunden i centrum.

Rosenbergsvägen 213151 Nacka

Vår kunskap - Din elsäkerhet. Vi är ett ungt företag med nästa 70 års sammanlagd erfarenhet. Nyinstallation - Renovering - Byte till automatsäkringar - Laddare till nya elbilen - Byta ut halogen mot LED - Automatisk nattbelysning.

Telegramvägen 4413235 Saltsjö-boo

Behöver du en elektriker? Vi utför alla typer av elarbeten och elinstallationer! Kontakta oss gärna för mer information.

Eriksviksvägen 2713236 Saltsjö-boo

Vi utför elinstallations arbeten i Stor Stockholms området. Större entreprenader och service arbeten Inom kraft, belysning och data. Elinstallationer, Felsökningar, Laddboxar, Smarta Hem, Elcentraler, Belysning, Golvvärme. Välkomna!

Lovisedalsvägen 14813839 Älta

3 (2)

Vår främsta målsättning är att utföra högkvalitativa och väldokumenterade arbeten som ger våra kunder en säker, lättskött och långlivad elmiljö. #nl#Vi utför både mindre arbeten - exempelvis för villaägare och lägenhetsinnehavare - som långa och komplicerade uppdrag inom ramen för större entreprenader. Vi utför också dragning och installation av datornätverk och miljöer för trådlös datakommunikation.

Sjöstigen 613147 Nacka

5 (1)

Lännersta El, tjugo år i branschen. Utför alla slags elinstallationer med fokus på mindre entreprenader i lägenheter och villor.

Träffgatan 113644 Handen

5 (1)

Företaget finns i Handen men välkomnar kunder från Nacka.

Vi projekterar, installerar och underhåller låssystem, lås- och larmanläggningar, dörrstängare samt anläggningar för passerkontroll och tvättbokning.Vi är auktoriserade av SLR (Sveriges Låssmedsmästares Riksförbund) och innehar licenser för att arbeta med samtliga låsfabrikanter.

Katarina Bangata 5111639 Stockholm

2.6 (5)

Företaget finns i Stockholm men välkomnar kunder från Nacka.

JOUR DYGNET RUNT! Verksam i hela Stockholm med omnejd.

Ryssviksvägen 2A13136 Nacka

Camera Logic Sweden AB levererar samt installerar säkerhetsteknik som kamerabevakning, passersystem samt IT till företag.

Braxengatan 1013342 Saltsjöbaden

Företaget startades 2017 av Besim Gjedi (Bess). Inriktningen var då att arbeta med elinstallationer i nyproducerade villor och i lägenheter som renoveras. Vi båda har varit anställda i en annan firma, och jobbade som arbetsledare och var ansvariga för el, material och miljön. Vi jobbade dessutom med stambyte och nyproduktion. t.ex. skolor, kontor och butiker ect. 

Berguddsvägen 2813333 Saltsjöbaden
Kummelnäsvägen 5C13237 Saltsjö-boo