Om Elgiganten Megastore

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Elgiganten Megastore, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnElgiganten Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande30.09.1993
Org.nr:5564714474
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000000
Omsättn.intervall> 10000000
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47430 Specialiserad butikshandel med ljud- och bildanläggningar samt videoutrustning, 47540 Specialiserad butikshandel med elektriska hushållsmaskiner och hushållsapparater, 47420 Specialiserad butikshandel med telekommunikationsutrustning, 47410 Specialiserad butikshandel med datorer, programvara, data- och tv-spel, 47595 Specialiserad butikshandel med musikinstrument och noter

Exekutiva befattningar/Administration

Fredrik TønnesenOrdförande
Bo Niclas ErikssonVerkställande direktör
Bo Niclas ErikssonLedamot
Hans Gunnar TrollängLedamot
Lill Beate PedersenLedamot
Fredrik TønnesenLedamot
Thomas Ørsal HegerlundLedamot
Karl Fredrik PetersonExtern firmatecknare
Per Magnus RipaHuvudansvarig revisor

Omdömen om Elgiganten Megastore

Monica öhlander

mer än ett år sedan

Katastrof. Köpte diskmaskin med transport , bortforsling av gammal samt installation
De skulle komma mellan 16 21 .
20.45 anlände de . Bar in maskinen och förklarade att min gamla var kopplad på varmvatten så de kunde inte installera utan jag fick kontakta rörmokare. De kunde inte heller ta min gamla .
Av det jag betalt för utfördes inget
När nu rörmokaren varit på plats var det felaktigt . Den gamla var inte kopplat på varmvatten
De hade vara bråttom hem och kom med fel uppgift

Robert Mansson

mer än ett år sedan

Kommer ALDRIG mer handla på Elgiganten! Ofattbart dålig service.
Skulle fått en tvättmaskin installerad samt den gamla borttransporterad. Elgigantens "montörer" säger till min fru att de inte kan komma åt att installera och åker därifrån. Detta utan att ens försöka flytta den gamla tvättmaskinen som gått sönder. Efter 6 dagar med två samtal om dagen till Elgiganten har vi fortfarande ingen levererad tvättmaskin eller fått något besked om när den kan tänkas levereras. Varje dag har den lovat att återkomma per telefon med besked men inte en gång har de ringt tillbaka. Notera att de nu hävdar att personen som är ansvarig för ärendet gått på semester så de kan inte göran något åt det.

Mattias V70

mer än ett år sedan

akta detta bedragare . de säljer oerhört dåliga produkter och ljuger rakt upp i ansiktet.

ja har köpt en TV apparat ifrån de som kostar 6500 och efter en kort tid så sprack den i två delar och e helt förstörd och de vägrar att ta tillbaka den el laga den via deras garantier.

de e oseriösa och gör en falsk marknadsföring. säljer produkter somgår söder efter en kort tid.

AKTA AKTA AKTA dig ifrån de snälla .så att du inte drabbas som ja gjorde.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Väldigt dålig personal, dom ljuger försöker sälja på dig saker du INTE behöver.
Samma sak från kundtjänst som som har sin bas i Jönköping ,ringde dom när produkten gick sönder så ville dom inte ersätta. Efter mycket om och men så gick dom med på ersättning per telefon och sedan när jag ringde tillbaka och frågade när dom skulle sätta in pengar så ljög dom ihop en historia.
Dom sa att jag hade missuppfattat . HUR SKA JAG MISSUPPFATTA EN KOMPENSATION ?????
Aldrig mer El Giganten !!

Väljer MEDIA MARKT, SIBA och alla andra el varuhus !!

ALDRIG MER.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag har köpt en dator och en smartphone, inget inköp är jag direkt nöjd med.

De sa att man kunde lägga till en längre garanti för 700kr, istället fick jag ett trygghetsavtal som inte går att använda (tack så mycket för det). De sa också att Packard bell (min dators modell) var bra som "arbetsdator", dock har jag nu läst på många forum, bloggar, ect att Packard bell är en skamfläck inom datavärlden.

När jag köpte min smartphone så föreslog en försäljare att skaffa Tele2 LOW abonemang för gratis surf med 2Gb, 300minuter/SMS i månaden för 89kr månaden (+ 1000kr rabatt vid inköpet av smartphonen).

Rabatten, fri surf och de 300sms/minuterna ingick (de kan i alla fall något) men sen så står det på kontraktet att det är 1Gb surf och kostar 189kr i månaden.

Tack för skiten, nu köper jag ingenting utan att fråga mina programmerar vänner först.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Ja ska man gå och handla elektronik ja då ska man verkligen besöka Elgiganten i Kungens Kurva för det är Sveriges bästa butik och personalen är kunnig och trevliga samt att Elgiganten har de bästa priserna .

Ida

mer än ett år sedan

Ett mycket lågt företag moraliskt sett. Ynkligt! Gömmer sig bakom anonyma unga män med dolda telefonnummer. Lögnare. Säger att de ska ringa upp. Ringer inte. Skulle i sin "Kultur", där det står att de ska tjäna pengar, lägga till "...till varje pris" samt att "vi skiter fullständigt i kunderna sedan de väl köpt en produkt".
Usch och Fy för Elgiganten!

kb

mer än ett år sedan

Elgiganten "Business" är det största skämtet för företag.

Missnöjd

mer än ett år sedan

Riktigt usel service när det gäller reklamationer!

Attaya Arthan

mer än ett år sedan

Köpte en frys på Egiganten Kungens kurva.
När vi kom hem ser vi att de sålt oss ett kylskåp inte en frys.
Detta trots vi stog och diskuterade frysen med säljaren men hon skrev in artickelnr för ett kylskåp.
Då det var samma pris märkte vi inte förräns vi kom hem att det stod artickelnr för ett kylskåp inte en frys.
Ruskigt dåligt och inte kan man ringa, då säger rösten att de har stängt fast affären har öppet. så vi får åka dit flera mil för att ändra detta. Köp aldrig från denna butik.

Bob Frazier

mer än ett år sedan

Otroligt dålig service och personal i butiken som ljuger en rakt upp i ansiktet. Personalen i Serviice/varuutlämning är bra men de får ta mycket skit orsakat av personalen i butiken. Handla aldrig på Elgiganten, särskil inte Tele.

missnöjd

mer än ett år sedan

Konstigt att man skickar ut annonsblad med ett pris som personalen inte känner till i butiken. Kollade även på nätet och de skulle ha 100+ i butik. Visade sig att de hade en som de inte hittade. De hade rea på dammsugare som personalen inte vill tro på och att det tar hundra år för dem att kolla upp saker!!! Annonsblad, hemsida och butik verkar inte ha något samarbete överhuvudtaget! Tio pers i kön och alla undrar vad personalen håller på med. Oj oj oj...

JG

mer än ett år sedan

Fick hjälp från tele2 disken och fick ett nytt simkort eftersom jag köpt en ny telefon (på elgiganten) som krävde det. Det tog någon minut, men dem va trevliga och sa att jag skulle kunna börja använda simkortet inom 2 timmar. I kassan frågade jag snällt dem om de behöver skanna simkortet eller om jag bara kan gå förbi. Då kom någon som verkade vara jour för dagen och betedde sig som om jag hade snott simkortet från tele2 disken. Han lyssnade inte på mig när jag sa att jag fått den av deras tele2 personal eftersom jag köpt en ny telefon i butiken som krävde nytt simkort. När han fått hävda sig klart började han prata om att jag skulle betala 100kr för simkortet. Men jag sa att jag pratat med tele2 och att ett nytt simkort vid köp av ny mobil skulle vara gratis svarade han... "aja vi löser det här... vi bjuder på den..." , men ingen ursäkt fick jag. Tele2 killarna va jättetrevliga och jag kunde börja använda simkortet nästan direkt, men jouren kan behöva gå en kurs i kundbemötande.

Jane Melander

mer än ett år sedan

Mycket billiga varor att väla på, vitvaror, TV m m. Trevlig personal!

Fredrik

mer än ett år sedan

En av de sämre elektronikkedjorna. Ung, oproffsig personal som föröker lura på folk dyra varor. En kille gav ett bättre pris till mig (på sd-kort till videokamera) vid montern, och senare hade han höjt det med 100 kr när papperen skulle skrivas. Jag fick för mig att jag hört fel tidgare, men så var inte fallet. Det är ingen trivsam atmosfär på Elgiganten i Kungens kurva. Undvik !

Illa behandlat kund

mer än ett år sedan

Sämsta varhus i hela landet.Respektlösa . största siftet är att tjäna in så mycket pengar så möjligt på kundens bekostnad och strunta totalt i hur illa kunden har blivit behandlat.Ansvars lösa,deras ansvariga eller chefer är ofta inte närvarande,omöjligt att komma i kontakt med någon ansvarig för att slippa ansvaret inget samvete. VARNING

Fd Kund

mer än ett år sedan

Här är ett företag som inte håller vad de lovar och har världens sämsta service. Räkna med att ägna timmar tillsammans med kundtjänst för att lösa deras problem, och helst flera gånger om eftersom att den ene inte vet vad den andra gör. Bättre att lägga pengarna hos ett företag som är seriöst och som vet att behandla sina kunder med respekt. Varning!