Om Elgiganten

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Elgiganten, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Elgiganten Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

30.09.1993

Org.nr:

5564714474

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000000

Omsättn.intervall

> 10000000 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47430 Specialiserad butikshandel med ljud- och bildanläggningar samt videoutrustning, 47540 Specialiserad butikshandel med elektriska hushållsmaskiner och hushållsapparater, 47420 Specialiserad butikshandel med telekommunikationsutrustning, 47410 Specialiserad butikshandel med datorer, programvara, data- och tv-spel, 47595 Specialiserad butikshandel med datorer, programvara, data- och tv-spel

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 9

reviews aboutName

J

Johanna Moén

moreThanAYearAgo

Otroligt dålig lagerhållning, inget som stämmer med lagersaldot på web som i butik. Väldigt urplockad butik! Har varit med om detta flera gånger nu trots att jag har bokat en vara och åkt flera mil för att hämta ut, men så finns den helt plötsligt inte!! Blir att beställa i annan butik från nätet hädanefter!!

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

på elgiganten kan du få allt från mobiltelefoner till strykjärn, en toppen affär helt enkelt.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Nochalant personal....helt inkompetenta, kommer med en tv som brunnit, svar från killen...men den luktar ju inte????Tur man har en försäkring, annars har vi aldrig fått hjälp, ska se om den går att laga...vill inte ha tillbaka den vill ha en ny, den har ju FAKTISKT brunnit......

MB

moreThanAYearAgo

Ringde och frågade om ett value pack med färgpatroner till Hp skrivare hade kommit in. Hade t om nr men hon behövde heela "ordernr" på produkten för att kunna svara..? Bor inte nära affären men hon svarade ganska nonchalant att ja jo du får skaffa fram ordernumret annars kan jag inte hjälpa dig. Kasst.

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Har vid flera tillfällen avsett att handla hos elgiganten lokalt. Men på grund av att produkter ej funnits på plats har jag valt att gå till andra butiker lokalt med lite högre pris istället.

Personalen är trevlig, kompetent och särskilt apple-snubbarna verkar ha bra koll på det dom säljer. Vilket jag uppskattar.

dobedo

moreThanAYearAgo

Supertrevlig personal som verkligen tar sig tid för en!

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Underbar service! Hade använt min produkt i över 25 dagar då jag insåg att jag ville ha en annan. Gick tillbaka och dom tog tillbaka kameran utan att fråga varför jag ville lämna tillbaka den. Köpte en annan och är supernöjd! Bra priser och kunnig personal på både datoravdelningen och vitvaror. Mycket nöjd