Se på karta

elektromekanisk verkstad 

gav 606 företag inom detta område

Pump & Elmotorservice Syd AB

Koppargatan 1827139 Ystad
logo

Reparationer och försäljning av elmotorer, pumpar, kugg- och snäckväxlar, frekvensomriktare, transmissioner, kullager (SKF) och generatorer.Omlindning, fältservice, laseruppriktning, balansering, vibrationsmätning och förebyggande underhåll av roterande maskiner.

Krylbo Elektra AB

Ringvägen 1377551 Krylbo
logo

Vi säljer, servar och reparerar elmotorer, generatorer, pumpar, växellådor, spolar, elverk och liknande typer av utrustning.

Pump & Elmotorservice Syd AB

Fabriksgatan 1227236 Simrishamn
logo

Reparationer och försäljning av elmotorer, pumpar, kugg- och snäckväxlar, frekvensomriktare, transmissioner, kullager (SKF) och generatorer. #nl#Omlindning, fältservice, laseruppriktning, balansering, vibrationsmätning och förebyggande underhåll av roterande maskiner.

Gislaved Elmotorservice AB

Svarvargatan 1033238 Gislaved
logo

Gislaved Elmotorservice AB är ett privatägt företag och har sedan det grundades 1998 arbetat inom det elektromekaniska branschen. Vi finns belägna i Gislaved med verkstad och försäljning för att finnas så nära våra kunder som möjligt.Med specialkompetens och ett brinnande engagemang och nära samarbete med våra leverantörer skall vi vara det självklara valetvid försörjning av elmotorer, växlar, omriktare, kullager, pumpar, svetsar samt andra driv utrustningar.

Sölvesborgs El. Mekaniska Verkstad AB

S:t Ibbsgatan 1729431 Sölvesborg
logo

Omlindning och försäljning av elmotorer, elverktyg, industri-, automationsservice samt transmissionsprodukter. 50 år i branschen.

Motor & Bilelektra O Jacobsson AB

Kävlinge
logo

Motor och Bilelektra sysslar med omlindning och reparationer av elmotorer, både lik- ström- & växelström, som vår huvuduppgift.Vi har även vår bilverkstad där vi servar alla bilmärken på efterbilsmarknaden och där vi även kan hjälpa till med att reparera startmotorer och generatorer.Vi är återförsäljare av Air Liquide gaser och har gasol till försäljning!

Elbogen Electric. Cetec AB

Bjurögatan 4221124 Malmö
logo

Elbogen Electric är Sveriges ledande leverantör av rationella och säkra elektriska kopplingsutrustningar. Genom vår gemensamma erfarenhet, kunskap och nära samarbete med våra kunder och leverantörer i branschen levererar vi en optimal och framtidssäker lösning som täcker både ekonomi och behov.

Elektromekaniska verkstäder Sökord

Elbogen Electric är Sveriges ledande leverantör av rationella och säkra elektriska kopplingsutrustningar.

Visa mer

Bejo El-Mek AB Södertälje

Balticvägen 315138 Södertälje
logo

Bejo har sedan början på 1940-talet varit verksamma i Södertälje Södra med inriktning på underhåll och reparationer av elektromekaniska produkter.Vi erbjuder våra kunder lång erfarenhet, ett brett kunnande och en verkstad där obekväma arbetstider och snabba leveranser alltid varit en självklar del av vår verksamhet.

NPP

Tryckerigatan 257134 Nässjö
logo

NPP tillverkar specialanpassade skåp och maskinbeklädnader efter kundens behov.

TEMAB Elektromekaniska

Moavägen 651432 Tranemo
logo

Vår huvudsyssla är allting som har med el-motorer att göra. Vi hjälper dig med renovering av alla sorters el-motorer, likströmsmotorer, fläktar, svetsar och andra elektriska maskiner. TEMAB kan även erbjuda service och renovering av pumpar och växellådor.Vi arbetar med förebyggande underhåll inom flertalet områden såsom plast-, gummi-, sågverks-, massa- och pappersindustrin m.m.

Elicom AB

Verkstadsgatan 654531 Töreboda
logo

Elicom är en totalleverantör av kraftdistributioner, AC och DC, till telefonväxlar. Nära samarbete med strategiskt utvalda mekaniktillverkare kompletterar våra resurser.

Nybro Elektroverkstad AB

Lyckvägen 438245 Nybro
logo

Vi är ett företag som erbjuder personlig service i kombination med lång erfarenhet och gedigen kunskap. Vi säljer bland annat elmotorer, växlar, kullager, transmissioner, svetsar, elmaskiner, diverse elmaterial, omlindningar, reparationer av de flesta elmaskiner m.m - kontakta oss med förfrågningar!

Tykoflex, AB

Radiovägen 2913548 Tyresö
logo

Kundanpassade lösningar och flexibel produktion. Snabbkopplingar för industri, bevattning och telecom. Välkomna.

Elektroverkstaden AB

Propellervägen 739241 Kalmar
logo

Elektroverkstaden strävar efter att erbjuda marknadens mest högkvalitativa service på elektromekaniska maskiner, konsultation vid nyinstallation och ombyggnationer av maskiner och anläggningar. Vi erbjuder kontinuerlig service och underhåll av elektriska funktioner. En service som ökar livslängden och förebygger dyra stillestånd. Vid akuta lägen finns vi nära tillhands.

KET

Tubba torg 37432 Karlshamn
logo

Fråga oss om allt – när det gäller elmotorer, pumpar, transmissioner, industriväxlar m.m. Service av svetsar och svetsning!

KET

Bomgatan 629159 Kristianstad
logo

Kristianstads Elektrotekniska AB (KET) är ett företag inom den elektromekaniska branschen med inriktning på försäljning och service/reparationer av industrikomponenter. Vår verksamhet sträcker sig över Skåne, Blekinge och Småland. Våra kunder finns idag inom tillverkning, industri, kommun och fastighet.

Ragnar Stålskog AB

Instrumentvägen 619451 Upplands Väsby
logo

Korta leveranstider, hög kvalitet, lyhördhet till kunders önskemål och kostnadseffektiva produkter är andra betydelsefulla faktorer som gjort att Ragnar Stålskog AB bibehållit och förstärkt sin ställning på marknaden. Produkterna har genom materialval och bearbetning erhållit maximala prestanda. Stor vikt har lagts på lösningar som underlättar handhavandet, förlänger livstiden samt förenklar service.

Elektromekanisk Industriservice I Kramfors AB

Konsumvägen 387231 Kramfors
logo

Elektromekanisk Industriservice är den extra hand som el- och mekanikkrävande industrier och andra företag så väl behöver. Med sin breda kompetens inom elektronisk och mekanisk service ser man till att allt fungerar på till exempel företag som Mondi, Elpress, Nordhydraulic och TräTeam.

Wennerholms Mekaniska Verkstad AB

Ekebergsvägen 2230575 Getinge
logo

Är ditt företag i behov av bearbetning av CNC-svarvning eller andra tjänster som utförs med hjälp av fleroperationsmaskiner? Vi är experter på CNC-bearbetning.Flexibilitet och nytänkande har i snart tre decennier varit honnörsord för oss. Inget uppdrag är för litet eller stort och vi kan anlitas för såväl enskilda styck detaljer som stora serier.

Lindar-Anders AB

Butängsgatan 3260223 Norrköping

Vi utför omlindning, reparation och service av elmotorer, växlar, pumpar och kringutrustning. Vi utför även service och underhåll ute hos olika företag. Vi är dessutom återförsäljare av elmotorer från ABB och VEM, samt pumpar från Grindex och Flygt. Hos oss står kunden i centrum – stor vikt läggs på snabb service och ett trevligt bemötande, och produkter och utfört arbete håller alltid hög kvalitet. Personalen har bred kompetens och lång erfarenhet i branschen.

Nokalux AB

Sandviksvägen 167241 Töcksfors
logo

På Nokalux i Töcksfors i västra Värmland utvecklar och producerar vi våra belysningsarmaturer för den professionella marknaden i Norden. Med egna anläggningar för plåt- och plastbearbetning har vi kontroll över hela produktionskedjan och är mycket flexibla och snabba. Vi levererar en stor del av vår produktion till olika projekt med special-lösningar vad avser konstruktion, förpackningar och snabbkopplings-system som gör det mycket snabbinstallerat och enkelt att hantera.

Mersen Nordic AB

Elektrogatan 1017154 Solna
logo

Mersen’s primary objective is to create value for customers. With our-depth market knowledge and close customer relationships, we can capture future trends and support industrial businesses in our markets.

GEMS PET Systems AB

Husbyborgsvägen 475228 Uppsala
logo

Blomströms Teknik

Cypressvägen 1314145 Huddinge
logo

Vi har lång erfarenhet av ångmaskiner och ångteknik. Samarbetet med Morris Lubricant startade år 2000. Dessa produkter är av första klass och några av deras produkter finns det inte någon motsvarighet av hos någon annan smörjoljetillverkare. Vi hjälper självklart våra kunder att välja rätt oljekvallitet, utifrån #nl#deras anläggning. Smörjrekommendationer för äldre ånganläggningar kan utföras med våran erfarenhet.

Rullex AB

Oskarsbergsvägen 61131 Nyköping
logo

Din totalleverantör av industriprodukter till industri och privatkunder. Över 300 leverantörer och ett stort varulager.