Om företaget

Eleganza är frisörsalongen i Katrineholm som inte bara kan hjälpa dig med hårmode och styling. Här hittar du också ett stort sortiment av brud- och festkläder till försäljning och uthyrning.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0150-331...
Adress

Hantverkaregatan 8

64130 Katrineholm

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Eleganza Frisör, Katrineholm - 1
Eleganza Frisör, Katrineholm - 2
Eleganza Frisör, Katrineholm - 3
Eleganza Frisör, Katrineholm - 4
Eleganza Frisör, Katrineholm - 5
Eleganza Frisör, Katrineholm - 6
Eleganza Frisör, Katrineholm - 7
Eleganza Frisör, Katrineholm - 8
Eleganza Frisör, Katrineholm - 9
Eleganza Frisör, Katrineholm - 10

Om oss

Eleganza är frisörsalongen i Katrineholm som inte bara kan hjälpa dig med hårmode och styling. Här hittar du också ett stort sortiment av brud- och festkläder till försäljning och uthyrning.

Herr & Damfrisör

Utbildade frisörer, med koll på modet hjälper dig hitta din personliga stil. Vi gör även färganalyser, make up, bryn & fransfärgning och mycket annat.

Bröllop & Fest

Skall du på högtidlig fest? Eller ståndar bröllop? Här finns festkläderna för både honom och henne, spännande och vackra brudklänningar och även allt runt omkring du behöver hjälp med.

Omdömen

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

015033100

01-503 31 00

015-03 31 00

0150-331 00