Om Eldabutiken i Vellinge

Vi hjälper dig med installation av braskamin, murspis, kakelugn och täljstenskaminer. Renovering och installation av skorsten.

Eldabutiken – Kunskap, erfarenhet och sortiment.

Eldabutiken är en sammanslutning av handlare, specialiserade inom brasvärme. Alla som arbetar i våra butiker har mångårig erfarenhet av miljöriktig vedeldning. Tillsammans bildar vi ett nationellt centrum för brasvärme där du som kund får kvalificerad hjälp. Från planering till färdig installation. Det finns en eldstad och skorsten för alla behov och genom att vända dig till din Eldabutik kan du vara säker på att alltid få den bästa lösningen.

Braskaminer

Braskaminen är dekorativ, lätt att sköta och ger snabbt behaglig värme. Dagens braskaminer är utrustade med värmeväxlare och har ofta en fläkt som hjälper till att sprida och fördela värmen.

Kakelugnar

En verklig klassiker, som med sin förbättrade förbränning och högre verkningsgrad utvecklats till en av våra allra effektivaste värmekällor. Kan tillgodose en stor del av bostadens värmebehov året om.

Murspisar

Dagens moderna murspis har kvar den öppna spisens eldkänsla och mysfaktor, men ger dessutom ett effektivt värmeutbyte. Den är ofta så lätt att den kan monteras på ett vanligt träbjälklag. Murspisen levereras i prefabricerade byggsatser, som du med normal händighet monterar själv.

Gjutjärnskaminer

Gjutjärnet ger en rad både praktiska och värme-tekniska fördelar genom ett robust, tåligt och lättskött material med mycket god värmelagringsförmåga. Den moderna gjutjärnskaminen är enkel att placera och montera med rökgasanslutning både uppåt och nedåt.

Vedspisar

Den vedeldade gjutjärnsspisen är en gammal trotjänare som var populär redan för 150 år sen. Den var med och förändrade vårt förhållande till matlagning, trygghet och värme och i den moderna vedspisen kan du laga mat och baka, precis som förr i tiden. Vedspisen skänker en genuin känsla till ditt hem oavsett om du väljer en traditionell eller ny design.

Kassetter

En öppen spis förbrukar oftast lika mycket värme som den genererar. Med rätt insats kan du radikalt förbättra situationen och få ett mångdubblat värmeutbyte. En kassett är enkel att placera och finns i dimensioner för de flesta öppna spisar.

Täljstenskaminer

Täljstenskaminen förenar braskaminens snabba värmeåtergivning med kakelugnens förmåga att lagra värme under lång tid. Lättare modeller kan som regel installeras på ett vanligt träbjälklag, men kontrollera bärigheten för säkerhets skull.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Eldabutiken i Vellinge Kakelugnar, vedspisar, öppna spisar, Vellinge - 1
  • Eldabutiken i Vellinge Kakelugnar, vedspisar, öppna spisar, Vellinge - 2
  • Eldabutiken i Vellinge Kakelugnar, vedspisar, öppna spisar, Vellinge - 3
  • Eldabutiken i Vellinge Kakelugnar, vedspisar, öppna spisar, Vellinge - 4
  • Eldabutiken i Vellinge Kakelugnar, vedspisar, öppna spisar, Vellinge - 5
  • Eldabutiken i Vellinge Kakelugnar, vedspisar, öppna spisar, Vellinge - 6
  • Eldabutiken i Vellinge Kakelugnar, vedspisar, öppna spisar, Vellinge - 7
  • Eldabutiken i Vellinge Kakelugnar, vedspisar, öppna spisar, Vellinge - 8
  • Eldabutiken i Vellinge Kakelugnar, vedspisar, öppna spisar, Vellinge - 9
  • Eldabutiken i Vellinge Kakelugnar, vedspisar, öppna spisar, Vellinge - 10

Eldabutiken i Vellinge, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVellinge Brasvärme AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande11.08.2003
Org.nr:5566454095
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43999 Diverse övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet, 43320 Byggnadssnickeriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Pär Johan Magnus OlssonVerkställande direktör
Maria Jeanette MagnussonVice verkställande direktör
Pär Johan Magnus OlssonLedamot
Maria Jeanette MagnussonSuppleant
Jenny Anna-Maria TobiaesonRevisor

Omdömen om Eldabutiken i Vellinge

Andrea Mach

mer än ett år sedan

Mycket proffesionella, kunniga och noggranna medarbetare. Lätt att få kontakt och frågor besvarade under processen. Perfekt service från början till slut. Kan varmt rekommendera denna butik.

Hjalmar och Natalie

Svar från företaget

Tack skall ni ha, det värmer. Er kombination av färger med grå spis med svara dekorlister,svart skorsten och golvplåt blev så attraktivt att sotaren beställde samma uppsättning. Verkligen snyggt. Njut av brasan i vinterkylan!

Åsa och Janne Arvidsson

mer än ett år sedan

Mycket kompetent och professionellt bemötande i samtliga led, från första besöket i butiken till installation av braskaminen. Rekommenderas!

Svar från företaget

Tack, det värmer. Det är alltid lika roligt att höra från våra härliga kunder.

Marie och Per Ström

mer än ett år sedan

Totalrenoverade mycket gammalt hus i Skanör. Gjorde då också fristående från entreprenaden - tillsammans med Elda - en stor installation med kassett och täljstenskamin, murnings- och skorstensarbeten efter senaste regler och design. Vänligt bemötande, bästa service, klar och tydlig offert, inga överraskningar och högsta kvalitet i allt. En stor installation med största kvalitet. Du får vad du betalar för. Ett nöje att rekommendera firman.

Svar från företaget

Stort tack för det, alltid roligt att höra från våra nöjda kunder. Önskar er nu många härliga stunder med era eldstäder.

Möjliga telefonnummerformat

04045816004-045 81 60040-45 81 600404-581 60