Se på karta
Byängsgränd 2212040 Årsta

Inom redovisning, ekonomi, administration och skatter ska vi erbjuda en anpassad lösning till företaget genom att med erfarenhet, kompetens och modern datateknik upprätta bokföring, bokslut, årsredovisningar, bistå med administrativa rutiner och skattekonsultationer.

Fiskaregatan 8D53160 Lidköping

Byrå4 är en redovisningsbyrå som riktar sig till små och medelstora företag. Vi hjälper företag med allt inom ekonomi och administration. Vi har goda kunskaper och lång erfarenhet av redovisning och ekonomisk rådgivning. Vårt arbete styrs av personligt engagemang och kundens bästa.

Norra Drottninggatan 1045131 Uddevalla

PlusByrån erbjuder skräddarsydda helhetslösningar inom ekonomisk administration och företagsutveckling. Vi är en partner att räkna med åt alla företag, stora som små, som vill få ekonomin att spira och växa på ett sunt sätt.

Åhuskärrvägen 4029692 Yngsjö

Kamrer Direkt erbjuder skräddarsydda tjänster inom ekonomihantering, juridik och administration. #nl#Bolaget ingår i Friendlygruppen, där alla medlemmar står för ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbart företagande. #nl#Detta innebär bland annat att: #nl#Företagets resultat tas inte ut som vinst utan återinvesteras för att skapa så många nya jobb som möjligt. #nl#Vi utbildar och anställer gärna dem som står långt från arbetsmarknaden.

Kalmarvägen 2959043 Rimforsa

LR Revision & Redovisnings delägarföretag har över 70 kontor runtom i Sverige. Samarbetet sker genom ett gemensamt ägt servicebolag, LR Revision & Redovisning Sverige AB.

Badhusgatan 458222 Linköping

LR Revision & Redovisnings delägarföretag har över 70 kontor runtom i Sverige. Samarbetet sker genom ett gemensamt ägt servicebolag, LR Revision & Redovisning Sverige AB.

Vikingagatan 6221774 Malmö

Vi är en lokalt förankrad revisionsbyrå som är verksam i södra Sverige. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom revision, redovisning, skattefrågor och rådgivning.Våra kunder är främst små och medelstora företag inom olika branscher.

Badhusgatan 458222 Linköping

LR Revision & Redovisnings delägarföretag har över 70 kontor runtom i Sverige. Samarbetet sker genom ett gemensamt ägt servicebolag, LR Revision & Redovisning Sverige AB.

Årevägen 5583752 Åre

Revidacta Revision är en komplett och flexibel byrå med lokal förankring. Hos oss får du hjälp med allt från redovisning, lönehantering och administration till kvalificerad revision och skatterådgivning.

Ängelholmsvägen 13326631 Munka-ljungby
Sankt eriksgatan 11711343 Stockholm

Vi är en modern och digital bokföring- och revisionsbyrå som specialiserar oss på små och medelstora ägarledda företag.HLB Carlsson & Partners startade 1998 som idag består av revisorer, redovisningskonsulter och skattejurister.Som kund hos oss har du alltid en egen kontaktperson, som självständigt driver arbetet med sina kunder. Alla våra revisorer och konsulter har lång erfarenhet och vi ser gärna att en och samma person följer med på din ”resa”.

Garnisonsgatan 1325466 Helsingborg

Välkommen till Redovisningsgruppen Hbg AB! Redovisningsgruppen Hbg AB bedriver sedan 1980 verksamhet inom redovisning, ekonomi och beskattning mm. Vi är auktoriserade redovisningskonsulter och medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF). Våra kunder är små och medelstora företag. Vi har erfarenhet av alla branscher, även jord- och skogsbruk. Arbetet sker flexibelt med dagens teknik inom ekonomiområdet i vår lokal eller på uppdragsgivarens kontor, allt efter önskemål.

Bangatan 1145152 Uddevalla

Vill du få mer tid? Lämna administrationen till oss! Vi hjälper dig att sköta företagets ekonomi på ett enkelt sätt.

Storgatan 22A21142 Malmö

Revisorerna Syd erbjuder revision, redovisningstjänster och ekonomisk rådgivning till mindre och medelstora företag. Kontakta oss för mer information.

Kontinentplan 123142 Trelleborg

Baker Tilly MLT är mer än specialister på ekonomiska områden som revision, redovisning och skatter. Vår uppgift är att förstå och dela våra uppdragsgivares affärsidéer och företagande.

Brännerigatan 5B26337 Höganäs

Vi utför bl.a. ekonomitjänster, bokföring, bolagsbildning samt deklarationer. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Box14105 Kungens Kurva

Vi utför tjänster såsom bokföring, bokslut, deklarationer, årsredovisningar, revisioner m.m. Vi arbetar även med förvaltning.

Almdalsvägen 1113237 Saltsjö-boo

ET Consulting AB är ett företag som verkar inom området redovisning för medelstora och stora företag.

Soldatvägen 919273 Sollentuna

Finnhammars – revisionsbyrån som är tillräckligt stor för att ha kompetens och resurser, men ändå liten nog för att ge personlig service. Vi är en av Sveriges största ägarledda revisionsbyråer med 50 anställda fördelat på två kontor, ett i Upplands Väsby och ett i Stockholm. Vi fokuserar på kundgruppen mindre och medelstora företag där revisorsrollen kombineras med rådgivning och engagemang.

Kungsgatan 7111227 Stockholm

Med KlaraPapper har ditt företag all den ekonomiska kompetens ni behöver.Våra auktoriserade redovisningskonsulter fokuserar på löpande redovisning, löner, bokslut och årsredovisningar. Vi blir din professionella ekonomi- och löneavdelning.Välkommen att kontakta oss!

Okvägen 828151 Hässleholm

Ahnell & Partner vill med kunskap, engagemang och närhet erbjuda, inte bara en trygghet i korrekta siffror, utan även erbjuda andra mervärden för våra kunder. Ahnell & Partner bedriver redovisning- och revisionsverksamhet med kontor i Hässleholm.

Frillesås mellanväg 943962 Frillesås

Vi är redovisningsbyrån som skapar långsiktiga relationer med våra kunder. Relationer som bygger på förtroende. Vi är enkla och flexibla att arbeta med och erbjuder lösningar för olika typer av företag, inom många branscher. Med personligt engagemang, expertis , ett brett kontaktnät och moderna digitala lösningar hjälper vi er att fortsätta utveckla era verksamheter och fatta bra beslut för framtiden.