Se på karta
Östra Strandgatan 26A90333 Umeå

All samhällsutveckling gör avtryck i vår natur, på ett eller annat sätt. Om vi vill fortsätta dra nytta av naturen som vår viktigaste resurs gäller det att jobba med, och inte emot den. #nl# #nl#Ecogain arbetar med strategier och expertis som främjar utvecklingen i samklang med naturen. Det handlar om konkreta lösningar för samhällsaktörer som inser värdet av att investera i en levande natur, med ökad affärsnytta och stärkt varumärke.

Företagshusvägen24493 Kävlinge

Våra föreställningar präglas av humor, musikalitet och konstnärligt formade dockor. Pjäserna riktar sig till barn i olika åldrar och till familjer. Vi turnerar i hela landet med föreställningar till skolor, förskolor, teatrar, bibliotek, parker, och turnerar till internationella festivaler runt om i världen. I vår Teaterträdgård Pegasus Trädgård i Hög arrangerar vi en internationell Dockteaterfestival och presenterar kulturellt-ekologiska arrangemang.

Vallmansgatan 679131 Falun

Additionell kolinlagring i svensk produktionsskog!En fullständig växhusgasbudget genom GHG-protokollet inom ISO14064:2 ger Garanterad klimatnytta för kunder och en tredjepartsrevision.Sedan starten 2020 har vi skapat tusentals ton certifierade koldioxidkrediter åt våra kunder.

Dalby-tuna TUNABORG 1775591 Uppsala