Om företaget

Idag bedrivs flera verksamheter på gården. Vi har egen uppfödning av får och nötkreatur. I gårdsbutiken säljer vi kött och skinn från de egna djuren, samt en del andra lokalproducerade produkter. Höörs Farmartjänst har sitt...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0413-211...
Adress

Ekastiga 333

24393 Höör

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Idag bedrivs flera verksamheter på gården. Vi har egen uppfödning av får och nötkreatur. I gårdsbutiken säljer vi kött och skinn från de egna djuren, samt en del andra lokalproducerade produkter. Höörs Farmartjänst har sitt säte på Ekastiga och vi bedriver även inackorderingsstall för häst.

Gårdsbutik

I butiken säljer vi detaljstyckat vakuumförpackat lammkött. Helt eller halvt ekologiskt lamm går att beställa september till november. Kravgodkänt nötkött kan beställas i 25 kilos låda hela året. Vi säljer också lammleverpastej, fårkorv, ölkorv och kallrökt fårfiol.

I butiken säljer vi även får- och lammskinn samt sylter och geléer från Havängsprodukter och Bleckenstads Gårdsbutik. Från Gunnarshögs Gård har vi kallpressad rapsolja samt tvål, hudkrämer och bodylotion. Vi säljer lokalproducerad honung från Hallbergs Bigårdar i Sösdala samt knärullad senap och Farmors Salladsdressing från Senapsfabrikörn på Visingsö.

Stall Ekastiga

På Stall Ekastiga, som inackorderingsstallet för häst kallas, finns det tretton boxar varav åtta är tänkta för stor häst och fem för ponny. De minsta är drygt 9 kvm och de större uppåt 12. Vi har även en lösdrift med plats för fyra hästar.

Djuren

Fåren är av rasen Gotlandsfår och är EU-certifierat ekologiska.

På Ekastiga finns ett hundratal tackor och det föds varje år cirka 200 lamm. Lammköttet är en av de renaste och mest naturliga köttsorterna som produceras i Sverige.

Nötkreaturen är totalt 50 till antalet, varav cirka 25 kor i avel. Nötkreaturen är av rasen Hereford som från början är en engelsk ras men som nu är utbredd över stora delar av världen. Nötproduktionen är ekologisk och KRAV-godkänd. Köttet styckas och säljs i Gårdsbutiken enligt samma procedur som lammköttet.

Ekastiga Gårdsbutiks utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Ekastiga Gårdsbutik

Omsättning

0 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

5-9

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Ekastiga Gårdsbutik finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Ekastiga Djur & Natur Handelsbolag

Org.nr:

9165463341

Bolagsform

Handelsbolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

01420 Nötköttsproducenter

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

11.03.1985

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

041321115

04-132 11 15

041-32 11 15

0413-211 15

0738024288

07-380 242 88

073-802 42 88

0738-02 42 88

073-8024288